Και όμως μπορούσε η ΒΕΡΟΙΑ

Και όμως μπορούσε η ΒΕΡΟΙΑ

Δεν μπόρεσε η ΒΕΡΟΙΑ να τριπλασιάσει τις εκτός έδρας νίκες της και χθες στις Σέρρες γνώρισε την πρώτη της εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον τοπικό Πανσερραικό.

Αν και προσπάθησαν οι παίκτες της «Βασίλσσας» και κυρίως στο πρώτο μέρος δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν και δέχθηκαν ένα τέρμα από το πουθενά από τους γηπεδούχους, στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ της. 

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Ο Απ. Χαραλαμπίδης παρέταξε την ομάδα του με το προσφιλές του 4-2-3-1, με τον Τριαντάφυλλο κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπακ τους Κάλβιν, Ουνγιαλίδη, κεντρικούς αμυντικούς τους Σουλιώτη, Καψάλη, αμυντικό χαφ τον Δόρη και μπροστά του τους Λάσκαρη, Μπλέτσα. Πλάγιοι μεσοεπιθετικοί έπαιξαν ο Μπαστιανος με τον Λίταινα και μπροστά ο Ρούνει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά, με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του, και κλείνει στο “μισό” τους φιλοξενούμενους.

3΄Ο Τσιμίκας πιάνει γυριστή κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Τριαντάφυλλος.

10΄ Φάουλ λίγο έξω απ’ την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ εκτέλεσε ο Πόζογλου, αλλά με διπλή προσπάθεια και με τη βοήθεια των αμυντικών απέκρουσε ο Τριαντάφυλλος.

 Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο 15λεπτο, που έδειξαν ξαφνιασμένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά των γηπεδούχων, σταδιακά  ισορρόπησαν το παιχνίδι. Μάλιστα δημιούργησαν μία πολύ καλή ευκαιρία, ισοφαρίζοντας αυτή του αντιπάλου της.

19’ φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαστιάνο από δεξιά και τον Μπλέτσα τελικά να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, να πιάνει το σουτ αλλά να αποκρούει σταθερά ο Ρίστιτς. Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο 15λεπτο σταδιακά έχουν ισορροπήσει το παιχνίδι.

Τρία λεπτά αργότερα οι της ΒΕΡΟΙΑΣ, που βρίσκουν χώρους στην άμυνα του Πανσερραϊκού, παρότι δεν έχουν την κατοχή της μπάλας,φθάνουν για δεύτερη φορά κοντά στο γκόλ.

22’ σέντρα από δεξιά, ο Βάλις στο δεύτερο δοκάρι αφύλακτος πιάνει δυνατό σουτ, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά στην κλειστή γωνία ο Ρίστιτς.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να κάνει η «Βασίλισσα» στις δύο προηγούμενες φάσεις το καταφέρνει ο Πανσερραικός, που στα τελευταία λεπτά ανέπτυξε μια έντονη επιθετικότητα και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση που έκανε. 

32΄Μετά από φάση διαρκείας και αλλεπάλληλες σέντρες, ο Γκούρτσας εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση των αμυνόμενων σε διαδοχικά σουτ των Γκέκα και με Πόζογλου και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας έτσι το σκορ για τους γηπεδούχους.

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει η ΒΕΡΟΙΑ στα εναπομείναντα λεπτά ,μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους και στις καθυστερήσεις είχε τον τελευταίο λόγο για κάτι καλό.

45’+ φάουλ από αριστερά σαν κοντινό κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, το εκτέλεσε ο Βάλις, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη η  ΒΕΡΟΙΑ στο πρώτο 15λεπτο έχει μια χλιαρή υπεροχή, καθώς οι γηπεδούχοι της έδωσαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούν στις αντεπιθέσεις να φανούν επικίνδυνοι, χωρίς όμως καμιά απ’ τις δύο ομάδες να καταφέρει να κάνει κάτι αξιοσημείωτο. 

Στη συνέχεια δημιουργούνται δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα. 

62’ σουτ του Ρούνει έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ

67’ Ο Γκούρτσας από δεξιά κάνει ωραία προσπάθεια, με σέντρα βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Πόζογλου, ο οποίος πιάνει ένα σουτ, όχι όμως όπως θα ήθελε και ο Τριαντάφυλλος με τη βοήθεια αμυνόμενου αποκρούει.

73΄ Αδύναμο σουτ, από καλή θέση του Οφέϊ, μπλοκάρει εύκολα ο Ρίστιτς.

Ο Πανσερραϊκός οπισθοχωρεί  και προσπαθεί σε κάποια αντεπίθεση να τελειώσει το ματς… χωρίς αποτέλεσμα δίνοντας έτσι χώρο στην ΒΕΡΟΙΑ, που  συνεχίζει να είναι στην επίθεση καινα  πιέζει, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη φάση που θα την φέρει κοντά στην ισοφάριση.

Αυτή η αδυναμία της ΒΕΡΟΙΑΣ δίνει στον Πανσερραικό την ώθηση να τολμήσει να βγει μπροστά και το κάνει μάλιστα δύο φορές, με ισάριθμες αντεπιθέσεις.

87΄ Δυνατό σουτ του Ιωαννίδη έξω από την περιοχή, δεν μπορεί να συγκρατήσει ο Τριαντάφυλλος, η μπάλα φτάνει στον Δούμτσο, στρώνει εκ νέου στον Ιωαννίδη, αλλά αυτή την φορά σουτάρει άουτ.

90΄ Ο Γκούρτσας κάνει ωραία κίνηση… πίβοτ μέσα στην περιοχή, γυρνάει, σουτάρει, η μπάλα βρίσκει την ρίζα του δεξιού δοκαριού και απομακρύνουν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.

Με αυτή την φάση τελειώνει το παιχνίδι

Η ΒΕΡΟΙΑ

Μαχητικοί και με πολύ τρέξιμο οι παίκτες του Απ. Χαραλαμπίδη, θέλησαν να «κλέψουν» έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφεραν.

Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο θα μπορούσε να πάρει κεφάλι τι σκορ, παίζοντας με αντεπιθέσεις και δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Στην επανάληψη πάλεψε προκειμένου να απειλήσει την αντίπαλη εστία, δυσκολεύτηκε όμως, ενώ μετά το τέρμα που δέχθηκε θέλησε να βγει μπροστά, για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να μείνει ακάλυπτη αμυντικά και να απειληθεί με δεύτερο γκολ.

Από τους παίκτες της καλύτεροι ήταν οι Ουνγιαλίδης, Ρούνει, Καψάλης και Λάσκαρης.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Αγγελάκης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, όπως και οι βοηθοί του Τζιώτζιος και Δημητριάδης  από την Θράκη, ήταν καλοί. Κάποια λάθη του δεν επιρέασαν την έκβαση του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης(89΄ Γιαξής), Πόζογλου(76΄ Φουσού), Γκέκας(54΄ Δούμτσος), Γκούρτσας

ΒΕΡΟΙΑ(Α.Χαραλαμπίδης): Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης(66΄ Οφέϊ), Λίταινας(76΄ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Βάλις(83΄ Ζιγκερίδης Ι.)

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...