Πήρε το ντέρμπι η Μελίκη  και ξέφυγε στην κορυφή του Α’ ομίλου

Πήρε το ντέρμπι η Μελίκη και ξέφυγε στην κορυφή του Α’ ομίλου

Ο Φίλιππος Μελίκης πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της 8ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος με το ευρύ 3-0.

Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” αποσπάστηκαν 5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, βλέποντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα ματς, το Κλειδί αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στα Παλατίτσια, ενώ το Νησέλι συνέτριψε εντός έδρας τον ουραγό της βαθμολογίας Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Σημαντικά διπλά με το ίδιο σκορ (0-1) πέτυχαν ο Σχοινάς και το Π. Σκυλίτσι σε Λουτρό και Σταυρό αντίστοιχα.

ΛΟΥΤΡΟΣ - ΣΧΟΙΝΑΣ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 63’ Κουλουμπριτζίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παζαρτζικλής

ΒΟΗΘΟΙ: Γιαγκιτζόγλου, Γκόγκας

ΛΟΥΤΡΟΣ: Γκατζούφας, Αναστασόπουλος Δ. του Α., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ. του Ε., Τσορακλίδης, Τζηλόπουλος Γ., Τζηλόπουλος Δ. (65’ Τριανταφυλλόπουλος Γ.), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Β., Τριανταφυλλόπουλος Α., ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., Χρυσάφης.

ΣΧΟΙΝΑΣ: ΒΡΕΤΤΟΣ, Μαραγκός Ι. (70’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Κασλαμάς, Μαραγκός Θ., ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ, ΔΑΡΛΑΣ, Τσιώμος (52’ Παπακωνσταντίνου), Κουλουμπριτζίδης, Γατόπουλος, Γιάνκου.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όμορφο ματς έγινε στο γήπεδο του Λουτρού, όπου η τοπική ομάδα γνώρισε άδικη ήττα από τον Σχοινά με 1-0. Οι γηπεδούχοι, παρά τις πολλές ελλείψεις που είχαν για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που σκόραραν σε μια από τις λίγες επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ, εκμεταλλευόμενοι μια ολιγωρία της άμυνας του Λουτρού.

Στο 90’ είχαμε την άδικη αποβολή με απευθείας κόκκινη του Α. Τριανταφυλλόπουλου, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων των ανθρώπων και των φίλων του Λουτρού! Τέλος, να σημειωθεί ότι την πρώτη του φετινή συμμετοχή έκανε στο ματς ο έμπειρος Δ. Αναστασόπουλου του Ε. 

Βασίλης Κωστόπουλος


ΝΗΣΕΛΙ - ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ 5-1

ΣΚΟΡΕΡΣ: 32’ Δούμας (1-0), 38’ Πιπιλιάρης (2-0), 60’ Κλιματσάκης (2-1), 67’ Ματόπουλος (3-1), 72’ Πιπιλιάρης (4-1), 88’ Λίτσι (5-1).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδάκης

ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηριάδης, Κοτσαμπασόπουλος

ΝΗΣΕΛΙ: Ματράκας, Λουμάνι (55’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.), Μηλώσης (72’ Παπαδόπουλος Θ.), Τσιγούλας, Ιασωνίδης, Τσάκαλος (72’ Καλαμποκόπουλος), Παναπακίδης, ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ, Δούμας (60’ Ματόπουλος), ΛΙΤΣΙ.

ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ: Τσώμος, ΠΑΡΑΣΧΟΣ, Γατόπουλος, ΑΡΑΠΟΣ, Λουκανόπουλος, Πίσιος, ΜΗΛΙΩΤΗΣ, Τριανταφύλλου, Κλιματσάκης, Κατσαβός, Κίτσα.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ανοιχτό ματς έγινε στο γήπεδο του Νησελίου όπου η τοπική ομάδα συνέτριψε με 5-1 το Νεόκαστρο και “σκαρφάλωσε” στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι, εκτός από τα πέντε τέρματα που πέτυχαν, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το σκορ, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με 11 μόλις παίκτες, δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο από το ματς.

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ - ΚΛΕΙΔΙ 1-1

ΣΚΟΡΕΡΣ: 10’ Τσούπρος (1-0), 77’ Σερμπίνης (1-1)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβράς

ΒΟΗΘΟΙ: Μοσχόπουλος, Δεβετζίδης

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ: Τόσκας, Κακαγιάννης Η., ΝΙΚΟΛΙ, ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ., ΤΣΕΟΣ, Δημούλτσης, ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Β., ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΟΥΠΡΟΣ, Ισαακίδης, Κακαγιάννης Γ.

ΚΛΕΙΔΙ: Βασιλείου, ΠΑΡΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ, Μινούδης (46’ Κιρκιλιανίδης), Οικονομόπουλος, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Η., ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ, Σωτηράκης, Γεωργίου (66’ Καλιβιώτης), Λέκκας, ΠΛΕΣΚΑΣ, Αναδολού (46’ Αναθασιάδης Ι.)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στα Παλατίτσια όπου η τοπική ομάδα, αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στο Κλειδί, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το ματς, αν και αγωνίστηκαν με 11 ποδοσφαιριστές και χωρίς αλλαγές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, ενώ και οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ ακόμη και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.


ΜΕΛΙΚΗ - ΠΛΑΤΥ 3-0

ΣΚΟΡΕΡΣ: 20’ Τεγούσης, 35’ Ντόβας, 85’ Πιτσάβας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρασίου

ΒΟΗΘΟΙ: Γιάντσης, Κελεσίδης

ΜΕΛΙΚΗ: Χαρίσης, Παπαδόπουλος (65’ Καμπάς), Ντόβας, Τσαντεκίδης, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, Μαμουτόπουλος (90’ Κοτσαμπασόπουλος), ΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΤΣΑΒΑΣ (90’ Λουκανόπουλος), Μελιόπουλος (60’ λ.τ. Τσιλίκας), ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ, Ανδρίτσος.

ΠΛΑΤΥ: ΜΟΥΣΚΕΦΤΑΡΑΣ, Μινούδης (46’ Καρβούνης), Τσογμελίδης, ΤΟΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ, Βενιόπουλος, Μπαντής, Κίρτσογλου (46’ Καραντουλαμάς), Σαμψωνίδης (70’ Καραούσογλου), Χαλβατζής, Αναστάσης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Μελίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου επικράτησε εύκολα με 3-0 του Πλατέος. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δίκαια στη νίκη και στο ευρύ σκορ, κερδίζοντας στο τέλος το θερμό χειροκρότημα των 200 και πλέον φιλάθλων τους που γέμισαν το γήπεδο! Μάλιστα η διοίκηση με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την πολυπληθή παρουσία του.

ΣΤΑΥΡΟΣ - Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Πορφύρης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παυλίδης

ΒΟΗΘΟΙ: Κωστούλης, Τράντος

ΣΤΑΥΡΟΣ: Αποστολίδης, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Τουτουντζίδης, Τσακίρης (73’ Αντωνιάδης), Μυλωνάς Αλ., Δαουκόπουλος, Κοσέογλου, ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ, Μυλωνάς Αχ., ΚΑΣΑΣ, Μπακάλης (61’ Μυλωνάς Γ.).

Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙ: Μαυρόπουλος, ΛΟΥΓΓΟΣ (73’ Μουρτζίλας), Μωραϊτης, ΚΟΥΤΣΙΑΔΗΣ, Κίτσας, Φωτιάδης, Μάρτος, ΤΑΝΗΣ, Πορφύρης, Δημούλτσης, Δαρδακούλης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Δυνατό τοπικό ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Σταυρού, όπου το Π. Σκυλίτσι επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας. Χωρίς πολλές φάσεις το ματς με τις δύο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη ευκαιρία και τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να την αξιοποιήσουν και να παίρνουν τη νίκη. Με λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων ήταν η διαιτησία του αγώνα.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα