Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ   απαντάει στη «θέση» του ΛΑΟΥ - Και ο «ΛΑΟΣ» απαντάει   στον Πρόεδρο της ΑΝ.ΗΜΑ

Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ απαντάει στη «θέση» του ΛΑΟΥ - Και ο «ΛΑΟΣ» απαντάει στον Πρόεδρο της ΑΝ.ΗΜΑ

Από τον πρόεδρο της ΑΝ.ΗΜΑ Ημαθίας κ. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, λάβαμε μια επιστολή, ως απάντηση στη θέση του «Λαού» που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου (σελ. 2, Τα Λαϊκά μας).

Δημοσιεύουμε την επιστολή μαζί με την απάντησή μας και ξαναδημοσιεύουμε την προχθεσινή θέση που αφορά την ΑΝ.ΗΜΑ με τίτλο «Ομάδα που κερδίζει...» για την διευκόλυνση και ενημέρωση όσων αναγνωστών δεν την διάβασαν στο φύλλο της Τετάρτης.

Επιστολή Θ. Τεληγιαννίδη στο «ΛΑΟ»

Κύριε διευθυντά.

Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα στο φύλλο του ΛΑΟΥ της Τετάρτης 20ης Δεκεμβρίου, στη στήλη «Η θέση μας», με τίτλο «Ομάδα που κερδίζει...», ένα κείμενο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Θεωρώ προσβλητικό το να γίνονται αναφορές σε «διαγκωνισμούς» και «πολιτικές ισορροπίες».

Όπως θεωρώ απαραίτητο να γίνονται αναφορές σε πρόσωπα που βοήθησαν την προσπάθεια μας στην «Αναπτυξιακή Ημαθίας», χωρίς να υπάρχει σε αυτά ο αντιπεριφερειάρχης μας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Θέλω να ξέρετε ότι ,η παράταξη της «Αλληλεγγύης», η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, ειδικά στην Ημαθία, με επικεφαλής τον Κώστα Καλαϊτζίδη, προσπαθεί για το καλό του τόπου, στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο.                           „

Οι «πολλές πληγές και τα βαρίδια που έκλεισαν» λοιπόν, δεν θα γινόταν πράξη χωρίς την συμβολή του αντιπεριφερειάρχη, αλλά και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΑΝ.ΗΜΑ.

Επειδή λοιπόν εκτιμώ ότι, μεταφέρθηκαν στην έγκριτη εφημερίδα σας ανυπόστατα γεγονότα και φήμες που διαδίδουν όλοι όσοι ακολουθούν την λογική του «διαίρει και βασίλευε», αποσκοπώντας ευκαιριακά πολιτικά-παραταξιακά οφέλη, τονίζω ότι με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη μας αποδόθηκαν στην ΑΝ.ΗΜΑ. από τον προϋπολογισμό της Π.Ε Ημαθίας 120.000 ευρώ, για να εξοφληθούν οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος. Χωρίς αυτά τα χρήματα λοιπόν θα έμπαινε «λουκέτο» στην εταιρεία.

Η τακτοποίηση λοιπόν των εκκρεμών υποθέσεων που έφεραν την ΑΝ.ΗΜΑ στο χείλος του γκρεμού, έγινε με την καθοριστική συμμετοχή όλων μας, με πρώτο τον Κώστα Καλαϊτζίδη, αλλά και την συνάδελφο περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, που συμμετέχει στην διοίκηση.

Κλείνοντας, επειδή γνωρίζω ότι ο ΛΑΟΣ ασχολείται με την πολιτική σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτούσια την επιστολή μου, υπενθυμίζοντας στους πολίτες της Ημαθίας ότι η εκλογή νέου προέδρου της ΑΝ.ΗΜΑ. δεν μπορεί να μπει στην λογική των παραινέσεων κανενός, προς τους μετόχους της εταιρείας, για το ποιος θα επιλεγεί ως πρόεδρος.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Θεόφιλος Τεληγιαννίδης

Πρόεδρος ΑΝ.ΗΜΑ

Απάντηση του «ΛΑΟΥ»

Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη κε πρόεδρε της ΑΝΗΜΑ λάβαμε την παρούσα επιστολή που φυσικά όπως επιβάλει  η δημοσιογραφική δεοντολογία δημοσιεύουμε και την θέτουμε στην κρίση του αναγνώστη. Το περιεχόμενό της αφορά την μόνιμη στήλη της εφημερίδας μας  «Η θέση μας» που αποτελεί την άποψη της εφημερίδας για επίκαιρα θέματα.  Θεωρείτε προσβλητική την αναφορά μας σε «διαγκωνισμούς και  πολιτικές» ισορροπίες και ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δυστυχώς αυτό προσβάλει τουλάχιστον τη νοημοσύνη όσων έχουν στοιχειώδη γνώση, των όσων συνέβησαν στην ΑΝΗΜΑ από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά, και ασφαλώς γνωρίζουν την πραγματικότητα που περιγράφουμε. Λυπούμαστε κε πρόεδρε, που στο όνομα της  άρσης των διαγκωνισμών και της διατήρησης των πολιτικών ισορροπιών-που ανεπιτυχώς διαψεύδετε στην  επιστολή σας-ολισθαίνετε. Αναφορικά τώρα, με την επισήμανσή σας για την συμβολή του αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαιτζίδη και της περιφερειακής συμβούλου Ν. Καρατζιούλα, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τη θέση μας, αφού αν ήσασταν πιο προσεκτικός στην ανάγνωση της, θα παρατηρούσατε ότι αναφερόμαστε κατά λέξη  στην αρωγή της Π.Ε. Ημαθίας.Επομένως προς τι η αγωνία και η εμμονή σας;  Μακριά από εμάς η οποιαδήποτε προσπάθεια παρέμβασης ή έστω και παραίνεσης   που υπονοείτε στην επιστολή σας, αφού με σαφήνεια γράψαμε ότι η απόφαση για εκλογή προέδρου είναι των μετόχων και θεωρούμε ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα. Δυστυχώς με την επιστολή σας δεν αποκαταστήσατε την αλήθεια, καθότι δεν γράψαμε τίποτα ψευδές, αλλά την άποψή μας. Σηκώσατε μόνο πολλή σκόνη, που όση και να είναι, η στρουθοκάμηλος δεν μπορεί να κρυφτεί!  

Σ.Σ. Η οποιαδήποτε συνέχεια του θέματος από όποια πλευρά  μόνο στην ΑΝ.ΗΜΑ θα κάνει ζημιά και ο νοών νοείτο!

Τι γράφαμε στη «θέση» του «ΛΑΟΥ»

 Η «θέση» της Τετάρτης που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του νυν προέδρου της ΑΝΗΜΑ κ. Τεληγιαννίδη ανέφερε τα εξής:

Ομάδα που κερδίζει...

Ασφαλώς δεν είναι ευχάριστα τα όσα ακούγονται για την ΑΝΗΜΑ, σε σχέση με τους διαγκωνισμούς και το παρασκήνιο για τη θέση του επόμενου προέδρου της. Το βέβαιο είναι ότι η εταιρεία έχει βρει τον δρόμο της. Πολλές παλιές πληγές και βαρίδια ετών έκλεισαν τον τελευταίο χρόνο με τις προσπάθειες της σημερινής διοίκησης και του προέδρου Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, με τη βοήθεια του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας Παναγιώτη Σπυρόπουλου και την αρωγή της Π.Ε. Ημαθίας.

Με το νέο πρόγραμμα Leader προ των πυλών το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, η Αναπτυξιακή Ημαθίας έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί καλά στη θέση της ως πυλώνας ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας, έχοντας μια ομάδα δράσης έτοιμη και έμπειρη γι’ αυτό. Το ενδιαφέρον ιδιωτών, δήμων και φορέων για το Leader είναι έντονο, κάτι που γεννά ελπίδες για την πορεία και την επιβίωση της εταιρείας.

Το ποιος θα είναι πρόεδρος στη νέα αυτή πορεία της εταιρείας θα το αποφασίσουν οι μέτοχοι στη γενική της συνέλευση, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα της τελευταίας τριετίας και όχι μόνο πολιτικές ισορροπίες. Θεωρούμε βέβαιο ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα. Μια δική μας γνώμη επί του θέματος, μάλιστα με... ποδοσφαιρικούς όρους, είναι ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε διαβούλευση το σχέδιο για τα «Μέτρα ελέγχου της αγοράς γάλακτος»

Σε διαβούλευση το σχέδιο για τα «Μέτρα ελέγχου της...

Μέχρι την Κυριακή 25 ΝοεμβρίουΣε δημόσια διαβούλευση...

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ   Π. Δραγκόλα με τον Περιφερειάρχη   Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ Π. Δραγκόλα με τον...

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων...

Δηλώσεις Σταικούρα – Βεσυρόπουλου για την έκθεση προϋπολογισμού της Βουλής

Δηλώσεις Σταικούρα – Βεσυρόπουλου για την έκθεση...

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας,...

Το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας

Το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας

Του Ορέστη ΣιδηρόπουλουΣκάλιζα τα χαρτιά μου,...

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνουν   Αστυνομικοί, Δικηγόροι   και Εκπαιδευτικοί της Ημαθίας

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο...

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των...

Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών –  Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες της Βέροιας

Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Κέντρων...

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Κέντρων...

Εκδήλωση με ομιλητή   τον Κωσταντίνο Τσιάρα, για τις προκλήσεις   του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σημερινή εποχή

Εκδήλωση με ομιλητή τον Κωσταντίνο Τσιάρα, για τις...

ΑΠΟ ΤΗ  ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Την...

Συνεδριάζει η Δημοτική   Επιτροπή Διαβούλευσης

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μέχρι την Κυριακή 25 ΝοεμβρίουΣε δημόσια διαβούλευση τέθηκε από χθες στην ιστοσελίδα του Yπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) με θέμα τα «Μέτρα ελέγχου...

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης Παύλο Δραγκόλα, δέχθηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος...

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, με αφορμή...

Του Ορέστη ΣιδηρόπουλουΣκάλιζα τα χαρτιά μου, αναζητώντας κάποιες σημειώσεις μου. Έξαφνα έπεσα πάνω σ’ ένα μονόφυλλο μιας παλιάς τοπικής εφημερίδας.«Δε μου χρειάζεται!» αποφάνθηκα και ήμουν έτοιμος να...