ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν ξέχασαν τον συνεργάτη τους Βασίλης Λαφάρας και Νίκος Γκότσης στις

Δεν ξέχασαν τον συνεργάτη τους Βασίλης Λαφάρας και Νίκος Γκότσης στις "Τέσσερις Εποχές": 7ο αποκριάτικο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής "Βασίλης Αλιάτσης"

Το όνομα του αξέχαστου μουσικού Βασίλη Αλιάτση, που έφυγε άδικα από κοντά μας τον περασμένο Ιούνιο στα 42 του μόλις χρόνια, δίνει από φέτος στο 7ο αποκριάτικο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής το ταβερνείο "Τέσσερις Εποχές" στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Ο Βασίλης και ο Νίκος, με περισσή αγάπη και ευαισθησία, δεν ξέχασαν τον φίλο και συνεργάτη τους, τον σεμνό οικογενειάρχη και πολύτεκνο, "... που πάντα θα γλεντάει μαζί μας αφού ποτέ δεν έλειπε από τα γλέντια μας" όπως αναφέρουν. Και μπράβο τους!

Άξιο αναφοράς επίσης, ότι τη θέση του αείμνηστου Βασίλη στο φετινό σχήμα θα πάρουν τα παιδιά του, επίσης πολύ καλοί μουσικοί!


Το πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΟΧΩΡΙΟΥ "Ο ΑΡΚΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΘΑ (ΖΟΥΡΝΑ-ΚΛΑΡΙΝΟ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΨΑΘΑΣ (ΝΤΑΟΥΛΙ-ΠΛΗΚΤΡΑ),ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΖΑΡΕΝΤΖΗΣ (ΝΤΑΟΥΛΙ) ΤΕΟ ΣΙΤΑΡΑΣ (ΤΡΟΜΠΕΤΑ)ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΙΟΛΑΝΗΣ (ΤΡΟΜΠΕΤΑ).
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ (ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ).

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ: ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΤΣΙΚΝΙΣΜΈΝΟ ΚΡΕΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 14.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ…..ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΕΙΟΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ-ΞΕΣΤΟΛΙΣΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ!!!
ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΘΑ.
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 10ΕΥΡΩ!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ:ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΧΟΡΟΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΠΕΣ!ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΚΩΒΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ. ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ 20ΕΥΡΩ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΘΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!Η ΠΡΩΤΗ ΝΟΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΗΧΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 24.00 ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΣ!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ…….ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ Ο ΠΥΡΣΟΣ” ME THN ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΘΑ!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΑΦΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΑΘΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΣ!

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ Κ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΦΟΙ ΡΑΛΛΗ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΙΑΤΣΗ!

ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Η ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΦΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΙΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο...

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον  Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον Σύλλογο για...

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα...

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά στις 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με...

«Θα σας διηγηθώ την ιστορία του πατέρα μου…γιατί...

Με επιτυχία το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως

Με επιτυχία το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη...

Tη Δευτέρα 22 Απριλίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό...

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το «Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών» από το 3o Γυμνάσιο Βέροιας

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε το «Πανηγύρι...

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, το 3o Γυμνάσιο Βέροιας...

Πενήντα χρόνια μετά, επανεκδόθηκε και παρουσιάστηκε η δίτομη «Ιστορία της Βέροιας», του Γιώργου Χιονίδη

Πενήντα χρόνια μετά, επανεκδόθηκε και παρουσιάστηκε η...

Πενήντα  περίπου χρόνια από την εξάντλησή της, η...

Την Τετάρτη 24 Απριλίου: Μουσική παράσταση του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας ενόψει του Πάσχα

Την Τετάρτη 24 Απριλίου: Μουσική παράσταση του...

Το Περιφερειακό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...

Μαθητική συναυλία σήμερα της τάξης Βιολοντσέλου Δαμιανού Καϊλόγλου

Μαθητική συναυλία σήμερα της τάξης Βιολοντσέλου...

Σήμερα 22 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ οι μαθητές της τάξης του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...