Στο

Στο "Κτήμα Αλέξανδρος" η ΠΑΕ Βέροια έκοψε την βασιλόπιτα

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του "Κτήματος Αλέξανδρος " Αλέκος Μαργαρίτης υποδέχθηκε το μεσημέρι τους παίκτες της Βέροιας , τους προπονητές και τους άλλους παράγοντες της αγαπημένης του ομάδας.προσφέροντας ένα πλήρες γεύμα και φυσικά την τελετή της κοπής της βασιλόπιτας που ήταν προσφορά ( πίτες και γλυκά ) του άλλου ένθερμου οπαδού της Βέροιας Νίκου Κουτόβα και των γιων του Πέτρου και Γιώργου. 

Το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες πλην του τραυματία Μπλέτσα , ενώ γύρισε κοντά στην ομάδα και ο διεθνής Μπαστιάνος. 

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας Γιώργος Κικερίδης μιλώντας προς τους παίκτες τους είπε οτι είναι  ευχαριστημένος για την πορεία της ομάδας πρότεινε στους παίκτες να συνεχίσουν με πάθος και να είναι σίγουροι με το νοικοκυριό που μπήκε στην ομάδα θα έρθουν καλύτερες μέρες και με την βοήθεια των δημοσιογράφων με την καλή κριτική που κάνουν το 2018 θα είναι  ένας χρόνος που θα φέρει την Βέροια σε μία ομαλή κατάσταση.

Και πρώτα όπως είπα ομαλή οικονομική κατάσταση που είναι  το βασικό κομμάτι.

Θέλω να περάσω ένα μήνυμα προς όλους οτι η Βέροια δεν είναι του Γιώργου πρώην φίλο μου ούτε του Θόδωρου  αλλά ούτε και του Κώστα σημερινού φίλο μου. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι οτι η Βέροια είναι η Βέροια δεν είναι ούτε ο Γιώργος ούτε ο Θόδωρας ούτε ο Κώστας . Και εκτός του καλού αγωνιστικού προσώπου η ομάδα είναι και σε πολύ καλό οικονομικό δρόμο. 

Θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τους παίκτες τους προπονητές που είναι αυτή την εποχή στην ομαδα , και είναι  τέσσερις λαμπροί χαρακτήρες, ο κ. Χαραλαμπίδης, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης, ο Τόλης ο Τερζής και ο κ. Γρηγοράκος και εγώ ξέρω πως αυτοί οι άνθρωποι κρατούν την ομάδα σε ένα επίπεδο πολύ ανταγωνιστικό. Είχα πει στον αρχηγό της ομάδας οτι μέχρι την 10η αγωνιστική είθε λα 13 βαθμούς στα 10 παιχνίδια και αυτοί τους πήραν στις οκτώ αγωνιστικές. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αλέκο Μαργαρίτη αλλά και στον κ. Νίκο Κουτόβα για τα αγαθά που μας πρόσφεραν σήμερα .

Στην συνέχεια χαιρετισμό απευθύνει και ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων Βέροιας Τάκης Παπατζίκος  ο οποίος τόνισε την συμπαράσταση προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και πρότεινε στους παίκτες να προσπαθήσουν γιατί η Βέροια είναι μεγάλη ομαδα και ένα σκαλοπάτι για τους παίκτες που θέλουν  να κάνουν καριέρα σε μεγάλη ομάδα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι των δημοσιογράφων, ενώ αυτό των παικτών στον Γιώργο Μέξη. 

Πάντως πρέπει να συγχαρούμε τους ένθερμους οπαδούς της Βέροιας κ.κ Αλέκο Μαργαρίτη και Νίκο Κουτόβα που στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα ένα χαμόγελο μπορεί να κάνει καλό για την συνέχεια.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...