Τι δήλωσαν Ασλανίδης - Κατσαβάκης μετά το αγώνα Κιλκισιακός - Νάουσα 3-1

Τι δήλωσαν Ασλανίδης - Κατσαβάκης μετά το αγώνα Κιλκισιακός - Νάουσα 3-1

Μετά τη λήξη του αγώνα Κιλκισιακός-Φ.Α.Σ. Νάουσα, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Βασίλης Ασλανίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): 


«Ήταν ένα παιχνίδι που μας αδικεί ολότελα το σκορ. Πιστεύω ότι είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία. Τα παιδιά προσπάθησαν, ήμασταν μαχητικοί, κάναμε τις ευκαιρίες μας και νομίζω ότι σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού έπαιξε ρόλο η διαιτησία και ειδικά ο βοηθός. Πιστεύω ότι στο πέναλτι η μπάλα περνάει τη γραμμή τέρματος, όπως και το γκολ του Μουρατίδη, είναι εμφανέστατα κανονικά γκολ και αυτά ασφαλώς επηρέασαν την ομάδα μου.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια, γιατί είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν στο σημερινό παιχνίδι δεν είχαμε αυτή τη διαιτησία τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε μπροστά, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι για να δούμε με πιο πολλή αισιοδοξία τη συνέχεια»

Μάκης Κατσαβάκης (Κιλκισιακός): 


«Τρείς βαθμούς στην πιο κρίσιμη καμπή, να μας δώσει ελπίδες, να μας δώσει το χρόνο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Απέναντι μας είχαμε μία ομάδα πάρα πολύ καλή, όπως είπα και στα παιδιά πριν το ματς, είναι μία ομάδα με συνοχή των γραμμών, με πολλή ποιότητα στην εναλλαγή της μπάλας, και αν δεν προσέξουμε, αν δεν πρεσάρουμε δεν θα έχουμε τύχη. Προσπάθησαν τα παιδιά, κατά διαστήματα έπιασαν καλή απόδοση, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 και από μία στατική φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Βέβαια, η Νάουσα είχε την ευκαιρία να μας πάρει το προβάδισμα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγαινε στην κόψη του ξυραφιού, όποιος θα βάλει το γκολ. Έχω την αίσθηση από εκεί που το είδα ότι δεν ήταν πέναλτι. Εκπλήσσομαι με την κακή διαιτησία που έχουμε για πολλαπλή φορά. Με αυτό βέβαια δεν θέλω να μειώσω την ομάδα της Νάουσας, αλλά και στην περίπτωση που μας καταλογίζεται οφ σάιτ μας κόβει την επίθεση ενώ ο παίκτης φεύγει καθαρά.

Καλή συνέχεια στον συνάδελφο Βασίλη και στην εξαιρετική δουλεία που κάνει. Η Νάουσα είναι ιστορικό σωματείο και δικαιούται με την πάροδο του χρόνου να βρεθεί στις υψηλότερες κατηγορίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...