Επέστρεψε στις νίκες η Βέροια 3-1 τον Παναιγιάλειο. Κόπηκαν μόλις 51 εισιτήρια.!!

Επέστρεψε στις νίκες η Βέροια 3-1 τον Παναιγιάλειο. Κόπηκαν μόλις 51 εισιτήρια.!!

Παρά τα άσχημα τελευταία γεγονότα που έφεραν την Βέροια ένα βήμα ..πριν την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα σήμερα οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους και πέτυχαν  μετά από πολλές αγωνιστικές την νίκη επί του Παναιγιαλείου που μάχεται και αυτός για την σωτηρία του. 

Με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι αφού στο 2' λεπτό μετά το τραγικό λάθος του Δόρη ο Τιμούρ Αγιούποφ μόνος του πλάσαρε τον Γιαγκιόζη και άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο. 

Οι παίκτες της Βέροιας μετά την ψυχρολουσία ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού , δημιουργώντας και κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση. 

Τελικά στο 30' λεπτό σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιγιαλείου ο Δαμιανάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. 

Μέχρι την λήξη του α' ημιχρόνου δεν είχαμε σπουδαίες φάσεις και στις δύο εστίες με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 1-1.

Καλύτερη η Βέροια στο Β' ημίχρονο 

Με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε στο β' ημίχρονο η Βέροια με τον Τόλη Τερζής να βάζει στον αγώνα τον ταλαντούχο  Γιάννη Μπαστιάνο ο οποίος έκανε κυριολεκτικά άνω κάτω την άμυνα του Αιγίου. 

Έτσι στο 58' λεπτό σε ένα φάουλ του Μπαστιάνου και ασθενή απόκρουση των φιλοξενουμένων ο Μπλέτσας από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 2-1. 

Στο 63' λεπτό ο Παναιγιάλειος έμεινε με 10 παίκτες μετά την 2η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Γκούμας οπότε η υπεροχή της Βέροιας ήταν πλέον καθολική . Οι παίκτες έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και χάρις στην δραστηριότητα του Μπαστιάνου στο 72' λεπτό ήρθε και το 3-1 .Ήταν μία επέλαση του Μπαστιάνου από δεξιά έκανε συρτή σέντρα και ο αμυντικός του Αιγίου Γραμματίκας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του γράφοντας το 3-1.

Στο 87' σε ένα λάθος κτύπημα πλαγίου ο Δόρης δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για τα υπόλοιπα 7' λεπτά με τις καθυστερήσεις .

Η Βέροια ήταν καλύτερη κέρδισε δίκαια 

Τελικά δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος προτίμησε τα καρναβάλια των γύρω περιοχών της Ημαθίας ,  και το γήπεδο ήταν και πάλι άδειο .Κόπηκαν μόλις 51 εισιτήρια 

Παρόλα αυτά και το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες οι παίκτες της Βέροιας έδωσαν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους και πήραν μία νίκη που σε συνδυασμό και της  πιθανής επιστροφής των τριών βαθμών , αλλά και της πληρωμής έστω και ενός μισθού στους παίκτες , βάζει  την ομαδα σε τροχιά σωτηρίας.  

Όλοι οι παίκτες ήταν μαχητικοί και παρά την ψυχρολουσία του 0-1 τόσο νωρίς γύρισαν το παιχνίδι και φυσικά στο τέλος δέχθηκαν το χειροκρότημα των λίγων αλλά ηρωικών φιλάθλων. 

Ο Γιάννης Μπαστιάνος έκανε την διαφορά στην επίθεση, αλλά άξιος συγχαρητηρίων είναι και ο Παύλος Λάσκαρης που γύρισε από τραυματισμό και διακρίθηκε με το πάθος και  την μαχητικότητα του. 

Όμως σήμερα κανείς δεν υστέρησε και δίκαια η ομάδα έφθασε στην νίκη.

 ΣΚΟΡΕΡ: 30' Δαμιανάκης, 59' Μπλέτσας, 75' αυτ Γραμματίκας - 2' Αγιούποφ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 88' Δόρης - 64' Γκούμας

Βέροια (Τόλης Τερζής): Γιαγκιόζης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (80' Οφέι), Δόρης, Λίταινας, Γιαμόα (46' Μπαστιάνος), Βανκεβάι (90' Μέξης).

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Βλάχος, Μηλιώτης, Σμίλτος (55' Τζένετ), Πολινιάδης (70' Χαρίτος), Αγιούποφ, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Σκαρτσίλας, Σταματής.

Καλός ο διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο του Έβρου. 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...