Μεγάλη αδιαφορία των φιλάθλων προς την ομάδα της Βέροιας. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της βασίλισσας του βορρά στην Β' Εθνική.

Μεγάλη αδιαφορία των φιλάθλων προς την ομάδα της Βέροιας. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της βασίλισσας του βορρά στην Β' Εθνική.

Παρότι όλη την εβδομάδα υπήρξε μία κινητικότητα με την πρώτη σύσκεψη στην Εληά και την σύσταση μιας επιτροπής που πήρε το ρίσκο να στηρίξουν την ομάδα με τους  παίκτες και τους  φιλάθλους να δίνουν  μία τελευταία ευκαιρία ώστε να προχωρήσει η ομάδα στην σωτηρία της. 

Το πρώτο βήμα και σημαντικό έγινε αφού οι παίκτες πήραν την απόφαση να κατέβουν και να αγωνιστούν εναντίον του Παναιγιαλείου και μάλιστα πέτυχαν σπουδαία νίκη και με ανατροπή του σκορ. 

Το πρόβλημα με τις προσφυγές και την αφαίρεση βαθμών σύμφωνα με τον κ. Εμμανουηλίδη έχει τακτοποιηθεί και η αφαίρεση των 3 βαθμών είναι άκυρη. Μπορεί αύριο Τρίτη αφού σταλεί στην επιτροπή κάποιο έγγραφο που δεν είχε την σφραγίδα που χρειαζόταν να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Όμως το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η πληρωμή των παικτών από τα δεδουλευμένα μέχρι την Τετάρτη. 

Το ξεκαθάρισε άλλωστε στην συνέντευξη τύπου και ο Νίκος Κοζάκης μιλώντας για την τραγική κατάσταση που βιώνουν ως παίκτες και άνθρωποι. 

Που θα βρεθούν τόσα χρήματα όταν στην έκκληση της Επιτροπής προς τους φιλάθλους να στηρίξουν τους παίκτες ηθικά και οικονομικά στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο κόπηκαν μόλις 51 εισιτήρια. 

Ποιός θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να καταβάλει  ένα σεβαστό ποσό ( περίπου 20.000 ευρώ) που θα δώσει και πάλι μία προσωρινή λύση δεν θα λυθεί το πρόβλημα. 

Η μικρή προσέλευση των φιλάθλων δείχνει οτι δεν τους ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας προς τον γκρεμό, και πολλοί είναι αυτοί που λένε να πληρώσουν αυτοί που την έφεραν σε αυτό το χάλι. 

Πρέπει όμως να αφήσουν την ιστορική ομάδα την βασίλισσα του βορρά να φθάσει στην καταστροφή. Δεν πρέπει να υπάρξει μία τελευταία ευκαιρία . Μήπως κάτι μπορεί να γίνει ώστε να σωθεί προσωρινά η ομάδα και μετά βλέπουμε. Αξίζει τον κόπο 'η είναι τζάμπα κόπος.!!

Μήπως το χθεσινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο της Βέροιας στην Β' Εθνική, Ποιός ξέρει πότε και σε ποια κατηγορία θα την ξαναδούμε .!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...