Στέφανος Γαιτάνος.

Στέφανος Γαιτάνος." Είχα προειδοποιήσει για την καταστροφή που ερχόταν"

Συνέντευξη στον ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον πολυέλαιο "έδωσε ο Στέφανος Γαιτάνος σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα της Βέροιας και την πιθανή αποβολή  της από το πρωτάθλημα. 

"Καλημέρα Στέφανε.

Καλημέρα Βασίλη.

Δύσκολες στιγμές για την ομαδα  μας , δύσκολες στιγμές για την βασίλισσα του βορά, όπως φαίνεται από τα τελευταία γεγονότα. θα πιούμε ένα πικρό ποτήρι αφού η ομάδα δεν βλέπω να σώνεται.

Βασίλη οι εξελίξεις δείχνουν αυτό το πράγμα. Έγινα τις τελευταίες μέρες σημαντικές προσπάθειες αλλά φαίνεται πως δεν καρποφορούν. Η τελευταία μου ελπίδα είνια μήπως η παρούσα κατάσταση εξακολουθήσει έστω με την όποια εικόνα να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση να μην χαθεί αλλά να υπάρχει σαν ομάδα  Αφού δεν καρποφόρησαν οι δικές μας προσπάθειες μήπως υπάρξει κάποια αλλαγή  από το υπάρχον καθεστώς και συνεχίσει. Γιατί έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο . Το θέμα των προσφυγών χθες το βράδυ ειπώθηκε οτι μπορεί να αντιμετωπιστεί ,και να επιστραφούν οι βαθμοί.Δεν ξέρω όμως αν αυτό είνια τελεσίδικο 'η όχι. Και φυσικά για κάποια πράγματα και εγώ ακούω ,βλέπω και δεν είνια εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα. 

Το δικό μας το σκεπτικό ήταν να μπορέσουμε  να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή, και μήπως στην πορεία να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις, αν και οι οικονομικές δυνατότητες είναι  πολύ μεγάλες  Μήπως εμφανιζόταν κάποιος που θα είχε την οικονομική δυνατότητα και την διάθεση να διαχειριστή την κατάσταση .Το ξέρεις και συ οτι τα οικονομικά μεγέθη είναι πάρα πολύ μεγάλα . Υπάρχουν όφειλες προς το δημόσιο , προς τρίτους. Η ομάδα αυτή την στιγμή είνια κατεστραμμένη.

Στέφανε σήμερα Τετάρτη  λήγει το τελεσίγραφο, μάλλον δεν θα το έλεγα τελεσίγραφο αλλά μία προειδοποίηση των παικτών πως αν δεν πληρωθούν αύριο θα φύγουν. Ήδη υπάρχουν δύο προσφυγές που δεν πληρώθηκαν άρα η ομαδα στην τρίτη αποβάλλεται από το πρωτάθλημα .

Άρα ποιο είνια το νόημα , τι να περιμένουμε

Μήπως δεν αποβληθεί η ομαδα από το πρωτάθλημα και μήπως πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. 

Μακάρι 

Αν θέλουμε να το δούμε ρεαλιστικά υπάρχει μία πλευρά η δική μας που προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να δώσουμε κάποιες λύσεις. Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά. Αν καταστραφεί η ομαδα  και η άλλη πλευρά θα θέλει να δώσει έστω και μία μικρή λύση . Έχει ανάγκη γιατί τώρα τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά .Έχουν αλλάξει οι νόμοι και κάποιος  θα φορτωθεί αυτές τις ιστορίες. Στην προκειμένη περίπτωση ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν είναι εύκολο να πει αφήνω την ομαδα να διαλυθεί.   Όλα αυτά τα χρέη θα τον ακολουθούν. Δεν ξέρω σε ποιο΄βαθμό αλλά θα τον ακολουθούν. Μήπως αντιληφθεί και η άλλη πλευρά οτι πρέπει να γίνει κάποια προσπάθεια και από την δική της πλευρά για να διατηρηθεί η ομάδα ζωντανή. 

Από την δική μας πλευρά Απόστολος Εμμανουηλίδης τον οποίο θεώρησα ένα πρόσωπο που σε τέτοιες δύσκολες αποστολές μπορεί να τα καταφέρει και εγώ οτι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε Βασίλη. Με κάποιους ακόμη μιλήσαμε , με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες με τον Στέλιο τον Μειμαρίδη. Όμως υπάρχουν δυσκολίες που για αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορούν να ξεπεραστούν. 

Εγώ ήμουν πιο αισιόδοξος γιατί έλεγα οτι ο κόσμος την προσπάθεια αυτή θα την αγκαλιάσει . όμως ο κόσμος για να γυρίσει στο γήπεδο δεν είναι απλό και εύκολο . Είνια πολύ απογοητευμένος και ξέρει την κατάσταση.

Αν όμως έβλεπε μία εκχώρηση των μετοχών πάνω από δέκα χρόνια και ουσιαστικά η ομάδα περνούσε στα χέρια του. . Δημιουργείτο μία επιτροπή με ανθρώπους αξιόπιστους, που θα τους επέλεγαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι .Ο κόσμος θα γυρνούμε και θα βοηθούσε να καλυφτούν τα τρέχοντα έξοδα. Για τα μεγάλα προβλήματα ήλπιζα κρατώντας ζωντανό το κύτταρο , μήπως εμφανιζόταν κάποιος για να πάρει την ομάδα.

Αν η ομάδα σκορπίσει πλέι στο τοπικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να πεις οτι ξαναγεννιέται.

Στέφανε στην συζήτηση που είχατε χθες στο ραντεβού δεν έγινε θέμα εκχώρησης των μετοχών. 

Βασίλη δεν μπορούσε να γίνει εκχώρηση από την στιγμή που δεν καλύφτηκε το οικονομικό σκέλος  . Διότι αυτή την στιγμή άμεσα έπρεπε να πληρωθούν παίκτες , άμεσα έπρεπε να καλυφτούν οι προσφυγές .

Δηλαδή όταν τρέχεις να πληρώσεις το ρεύμα, και όταν προσπαθείς  τόσα πράγματα που είναι άμεσης ανάγκης. Δεν πληρώνονται ούτε τα βασικά και τα 100 ευρώ δεν υπάρχει κάποιος να τα δώσει. όσο στοιχίζει το νοσοκομειακό 'όχημα .  Επιβαρύνθηκε ο Απόστολος σε ένα βαθμό, αλλά σε ποιο βαθμό μπορεί να συνεχίσει. 

Στέφανε είναι δύο σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το ένα είναι οι πληρωμή των προσφυγών στην 3η ( την προσεχή Δευτέρα) η ομάδα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Και το άλλο είναι η πληρωμή των παικτών για να μην αποχωρήσουν από την ομαδα 

Βασίλη στην άλλη πλευρά κάναμε γνωστό και βάλαμε κάποιες προϋποθέσεις πως πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια οικονομικά θέματα που δεν έγιναν δεκτά.  Σε μία μέρα δεν μπορούν να βρεθούν αυτά τα χρήματα. Παρότι υπήρχε διάθεση από τον κ. Παπαδόπουλο να εκχώρησή τις μετοχές και να φύγει , αλλά από την μία στιγμή στην άλλοι δεν μπορούσαν να βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι. 

Έτσι αφέθηκε η ομαδα στην δικιά τους επιλογή. Δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς . Δεν το αποκλείω μέχρι το μεσημέρι να παρθούν διαφορετικές αποφάσεις από αυτούς. 

Στέφανε μπορεί να συμβεί τέτοια ανατροπή 

Δεν το αποκλείω γιατί όπως είπα δεν είναι συμφέρον της άλλης πλευράς να χαθεί η ομαδα. . 

Μα Στέφανε ήδη η ομαδα είνια πεθαμένη.

Ναι είνια πεθαμένη όπως το λες

Θα πάει στην Γ' Εθνική και εκεί τι θα γίνει 

Θα πάει στην γ΄εθνική 'η θα έχουμε άλλες εξελίξεις

Στέφανε τα σενάρια που λέγανε στην Εληά στην πρώτη συγκέντρωση, αλλά υπάρχουν και τα γκάλοπ στα διάφορα site που σε μία ερώτηση απαντούν να προχώρηση η ομάδα να προσπαθήσει να σωθεί, το άλλο αναφέρει να πέσει η ομάδα στην Γ' Εθνική. όμως και εκεί το 50% των χρεών την ακολουθούν . Να πάει στο γ' τοπικό θέλει τρία χρόνια να επανέλθει σε ένα εθνικό πρωτάθλημα

Βασίλη τα παραδείγματα και άλλων ομάδων δείχνουν οτι δύσκολα σηκώνουν κεφάλι. Εδώ μια Καστοριά  και ακόμη βρίσκεται στην Γ' Εθνική και υποβιβάζεται και πάλι στο τοπικό.

Στέφανε εγώ είμαι αισιόδοξος οτι οι επιχειρηματίες που ήταν στην πρώτη συγκέντρωση δεν θα εγκαταλείψουν την ομαδα και μάλιστα ζήτησαν από τους νομικούς που ήταν παρόν να ξεκινήσουν το καταστατικό για την σύσταση νέας ομάδας. 

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα σωτηρίας είτε με την μη πληρωμή της γ' δόσης είτε με την αποχώρηση των παικτών.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από...

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...