Παραιτήθηκε ο Φ. Παπάς από αντιπεριφερειάρχης για να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές

Παραιτήθηκε ο Φ. Παπάς από αντιπεριφερειάρχης για να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές

Γράψαμε πριν λίγες ημέρες για τον Περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας, ότι ζήτησε τις παραιτήσεις όσων αντιπεριφερειαρχών έχουν σκοπό να κατέβουν υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές, ούτως ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η Περιφέρεια το έργο της.

Η προθεσμία ήταν μέχρι το τέλος Μαρτίου και ο πρώτος που κατέθεσε παραίτηση από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη δηλώνοντας επίσημα το ενδιαφέρον του για υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ήταν ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας της Περιφέρειας, Φάνης Παπάς.

Η συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα έγινε σε φιλικό κλίμα, αφού παραμένει στην παράταξη της «αλληλεγγύης» ως σύμβουλος και ο Περιφερειάρχης τον ευχαρίστησε για την πολυετή συνεργασία και τη συνεισφορά του, που αποδείχθηκε πολύτιμη και αποτελεσματική.

Εξαιρετικά ικανό και άξιο άνθρωπο, με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, συνέπεια και τόλμη, χαρακτήρισε τον κ. Παπά ο κ. Τζιτζικώστας, με τον οποίο συνεχίζουν  μαζί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «για το καλό όλων των συμπολιτών μας, για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο», όπως είπε, ευχόμενος στον συνεργάτη του καλή επιτυχία στα επόμενα  βήματά του.

Ο κ. Παπάς διαβεβαίωσε ότι ως περιφερειακός σύμβουλος πλέον, παραμένει στην πρώτη γραμμή, επικουρώντας τις προσπάθειες της Διοίκησης και του Περιφερειακού Συμβουλίου, για να πετύχουν «όσο το δυνατόν περισσότερους από τους στόχους και να ανεβούνε ακόμη ψηλότερα ως Περιφέρεια και ως πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας».

Άρχισαν λοιπόν να κινούνται οι προθέσεις για υποψηφιότητες , ενώ πολλοί δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι για εκλογές πριν την ολοκλήρωση της θητείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για να γνωρίσουμε καλύτερα  τους τοπικούς μας Οινοποιούς και Αμπελουργούς

Για να γνωρίσουμε καλύτερα τους τοπικούς μας...

Από 20 μέλη-παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στην ΠΟΠ...

Τι ισχύει στο εξής για την άδεια μητρότητας

Τι ισχύει στο εξής για την άδεια μητρότητας

Τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους...

Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών

Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο καράβι και χρωματιστά...

Χωρίς γιορτή σοκολάτας φέτος η Βέροια

Χωρίς γιορτή σοκολάτας φέτος η Βέροια

Χωρίς…σοκολάτα η Βέροια, αφού οι εκδηλώσεις θα γίνουν...

Η πρόληψη σώζει ζωές …

Η πρόληψη σώζει ζωές …

«Γνωρίζω, Προλαμβάνω, Αντιμετωπίζω, Κερδίζω τη ζωή»,...

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια,  που τους γοήτευσε!

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια, που τους γοήτευσε!

Μία φιλία που κρατά χρόνια από τότε που υπηρέτησαν...

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας  Κύριε Διευθυντά

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας...

Ανταποκρινόμενος σε παράκληση επώνυμου αναγνώστη...

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Παρίσι ήταν ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...