Ευχαριστήριο Τουριστικού Ομίλου Βέροιας 21/3

Ευχαριστήριο Τουριστικού Ομίλου Βέροιας 21/3

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Σαββατοκύριακου στις Ανθισμένες Ροδακινιές, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των δράσεων. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, τον διοικητή κ. Καλογερόπουλο Ανδρέα, τον υποδιοικητή κ. Παρούτογλου Ιωσήφ, καθώς και όλη τη δύναμη της Τροχαίας που παρείχε διευκολύνσεις στη διοργάνωση και πρωτοστάτησε στην εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς ποδηλάτες της πόλης.

Τον κ. Σταμούλη Κώστα, ο οποίος με την πολύτιμη τεχνογνωσία του στο θέμα του ποδηλάτου, αποτέλεσε θεμέλιο λίθο της φετινής διοργάνωσης και με την αστείρευτη ενέργειά του ενέπνευσε και όλους τους υπόλοιπους.

Το Σωματείο Εκπαιδευτών Σχολών Οδήγησης για την άριστη συνεργασία και συνδιοργάνωση από κοινού με τον ΤΟΒ και την Τροχαία, του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής για ποδήλατα. Ειδικότερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Κοττίδη Βασίλη και τους εκπαιδευτές κ. Τσανακτσή – Καραβασίλη Νίκη και Κάμινα Αντώνη.

Τα μέλη και τους εθελοντές του ΤΟΒ, ειδικότερα τον Νίκο Δρίζη, τον Σωτήρη Παρασκευαΐδη, τον Λάζαρο Κουμπουλίδη, τον Στέργιο Κωτούλα, την Κατερίνα Τσίρη, τον Θοδωρή και τη Μάγδα που συνέβαλαν τα μέγιστα στις δύο ποδηλατικές διαδρομές.

Την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας και τους ξενοδόχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΤΟΒ προσφέροντας ειδικές τιμές στους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Την Ένωση Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας για τη συνεργασία στο διαγωνισμό φωτογραφίας και την φωτογραφική κάλυψη των ποδηλατικών δράσεων.

Την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου και τον ηγούμενο Πορφύριο Μπατσαρά για την άψογη φιλοξενία και την ξενάγηση.

Τα Ποδηλατάδικα για την καλή συνεργασία και τα δώρα που διέθεσαν στους μικρούς ποδηλάτες. Ειδικότερα: Ride Σέπκας Δημήτρης, BBT Σκούταρης Τόλης, Ποδήλατα Πειρουνάκης Γιάννης, Thess City Bikes Ιωακείμ Γεωργίου.

Τα Ζαχαροπλαστεία ΕΛΙΤ Παπαοικονόμου και την κονσερβοποιία VENUS για την παροχή κολατσιού στους ποδηλάτες.

Τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση του πάρκου Ελιάς.

Την εταιρεία NEOMED του Γιάννη Πολιανίδη για τη διάθεση υλικού α’ βοηθειών.

Τα ΜΜΕ τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας για την προβολή των δράσεων του ΤΟΒ, αλλά κυρίως γιατί με τη βοήθειά τους καταφέραμε και κάναμε γνωστό σε όλη την Ελλάδα, αυτό το μοναδικής ομορφιάς φαινόμενο του ολάνθιστου κάμπου της Ημαθίας!

Και φυσικά, πολλές ευχαριστίες στους 300 και πλέον ποδηλάτες που συμμετείχαν στις διαδρομές μας, ανθρώπους της πόλης μας αλλά και τους δεκάδες νέους φίλους της πόλης μας από τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Πέλλα και άλλες περιοχές, καθώς και τα 100 και πλέον παιδιά που χάρηκαν την εκπαίδευση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για ποδήλατα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Παρουσιάζεται το παραμύθι τη Μαρίας Ποπκιώση    «Η μάγισσα Φαφούτα   και τα γλυκά της φίλτρα»

Παρουσιάζεται το παραμύθι τη Μαρίας Ποπκιώση «Η...

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ΑλεξάνδρειαςΗ Δημοτική...

Το προσκλητήριο των Προσκόπων

Το προσκλητήριο των Προσκόπων

Όλοι οι Βεροιώτες – Βεροιώτισσες και όχι μόνο, που...

Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας το Κέντρο Συμβουλευτικής Δήμου Βέροιας

Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας...

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής...

Εκδήλωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Εκδήλωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του...

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την πρόληψη και έγκαιρη...

Το 5ο ΓΕΛ Βεροίας στην 1η συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ στην Ιταλία

Το 5ο ΓΕΛ Βεροίας στην 1η συνάντηση του ευρωπαϊκού...

 Από 5 έως 9 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο...

“Από το Broadway  στο Hollywood” - Συναυλία με μουσικές και τραγούδια από διάσημα Musicals την Κυριακή στο Χώρο Τεχνών Βέροιας

“Από το Broadway στο Hollywood” - Συναυλία με μουσικές και...

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής...

Βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο και  τον μεζέ του στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας

Βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο και τον μεζέ του στη...

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία...

Προβολή ταινίας (Cold War-Ψυχρός πόλεμος), δωρεάν κρασί, μειωμένη τιμή -2€ και παρουσίαση - ομιλία

Προβολή ταινίας (Cold War-Ψυχρός πόλεμος), δωρεάν κρασί,...

Αυτή την Τετάρτη 14/11 στις 21.00 το βράδυ, θα...

ΑΚΟΥ 99.6FM
ΑΚΟΥ 99.6FM

Αγγελίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 9.15 μ.μ.στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!Η μοναδική...

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ΑλεξάνδρειαςΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας  και η συγγραφέας Μαρία Ποπκιώση, σας προσκαλούν με χαρά στην παρουσίαση του παραμυθιού με τίτλo: «Η μάγισσα Φαφούτα και τα γλυκά της...

Όλοι οι Βεροιώτες – Βεροιώτισσες και όχι μόνο, που υπήρξαμε Πρόσκοποι και Λυκόπουλα καλούμαστε να γίνουμε μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας. Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η ευκαιρία, Να...

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας συμμετείχε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας με τίτλο: «Συμβουλευτική Ψυχολογία και...