Η Κίνηση του Μητροπολίτη 4/4

Η Κίνηση του Μητροπολίτη 4/4

Ο Σεβασμιώτατος :

Την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο χωριό Σχοινά. 

Την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα-Κυριωτίσσης Βεροίας.

Την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, εν συνεχεία θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς στην Βέροια και έπειτα θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.

Την Κυριακή 8 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:30 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 9 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βεργίνας.

 Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 9 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσι των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λουτρού. 

Την Τρίτη της Διακαινησίμου 10 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 12 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναούσης επι τη εορτή των Αγίων Πέντε Ναουσαίων Ιερομαρτύρων.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 12 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 13 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά.

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 14 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης και εν συνεχεία θα προεξάρχει της Πάνδημης Ιερής Λιτανείας  της Εικόνος των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων στον «Χώρο Μαρτυρίου» Κιόσκι.

Την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου το πρωί θα συμμετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως Ναούσης. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία και θα κατευθυνθεί στο «Χώρο Θυσίας» όπου θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες ήρωες της πόλης κατα την επανάσταση του 1822.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του...

Την Τετάρτη 24 Απριλίου το βράδυ στον Χώρο Τεχνών του...

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of Music» της καθηγήτριας Πόπης Φιρτινίδου

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of...

Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας παρουσιάζει για 18η...

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του...

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, των...

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη  Βέροιας

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa...

Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα...

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο...

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η πόλη της...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο...

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον  Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον Σύλλογο για...

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα...

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά στις 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με...

«Θα σας διηγηθώ την ιστορία του πατέρα μου…γιατί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...