Διοικούσα επιτροπή

Διοικούσα επιτροπή "Αποχωρούμε χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα στο ανδρικό τμήμα του Φιλίππου."

Συνάντηση με  ΜΜΕ στο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ   είχαν τα μέλη της Διοικούσης επιτροπής του ανδρικού τμήματος του χαντ μπολ του Φιλίππου με αφορμή την λήξη της σεζόν και την απόφαση της να μην συνεχίσει .  Μάλιστα τονίστηκε απ' όλους οτι αφήνουν το τμήμα χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα και οι δαπάνες για τις δύο εγχειρήσεις παικτών του συλλόγου θα επιβαρύνουν την επιτροπή που αποχωρεί.  

Στην συνάντηση ήταν οι κ.κ Νίκος Νούλας, Δημήτρης Μπαντής , Μάκης Σουβατσζόγλου, Κώστας Νιώπας, και Γιώργος Ξυλογιάννης.

Στην ενημέρωση του ο Νίκος Νούλας είπε." Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που μας έδωσε την ευκαιρία να αναλάβουμε το τμήμα . Επίσης τον προπονητή Τέο Παυλίδη και τους συνεργάτες του ,τους παίκτες και τον κόσμο  που ήταν δίπλα μας .Αν δεν ήταν ο Τέο προπονητής δεν θα υπήρχε αυτή η ομάδα  Πέτυχε μάλιστα και την μεγαλύτερη νίκη επί του Ολυμπιακού. Νομίζω οτι η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο υλικό στα τμήματα υποδομής ,όπως επίσης και ιματισμό ικανό να ξεκινήσει την νέα περιοδο. 

Σχετικά με την αποχώρηση ο Νίκος Νούλας έφερε για παράδειγμα τον Ζιντάν. " Ο προπονητής της Ρεάλ μας έδωσε να καταλάβουμε για΄τι δεν πρέπει να συνεχίσουμε τόνισε ο κ. Νούλας. Πρέπει να ξέρεις πότε θα αποχωρήσεις .Εγώ προσωπικά δεν έχω την πολυτέλεια του χρήματος και του χρόνου να είμαι επικεφαλής μιας τέτοιας προσπάθειας  Τα γεύτηκα όλα και φεύγω γεμάτος.. Από το τελευταίο γκολ που μας εξασφάλιση την παραμονή μέχρι και την κατάκτηση του ντάμπλ. 

Ο παλιός αρχηγός και με 22 χρόνια προσφορά στον σύλλογο Δημήτρης Μπαντής είπε." Θεώρησα υποχρέωση να σταθώ δίπλα σε αυτά τα παιδιά .

Πέρσι μας έφυγαν 9 παίκτες και μάλιστα οι 7 απ' αυτούς βασικοί, έτσι αναγκαστήκαμε φέτος να παίξουμε με πολλά 16χρονα παιδιά Είχαμε αρκετά προβλήματα προσπαθήσαμε κάποια τα ξεπεράσαμε και η ομάδα πέτυχε τον στόχο της . Το μέλλον όμως της ανήκει  Δεν θα συνεχίσω ,φεύγω και εγώ γεμάτος σε όλα αυτά τα χρόνια.   Όμως πάνω απ' όλα βάζω την ομάδα τον Φίλιππο με την οποίο έζησα χαρές και λύπες.κατέληξε ο Δημήτρης Μπαντής .

Ο Μάκης Σουβατζόγλου μίλησε για ενότητα στην ομάδα γιατί μόνο έτσι μπορεί και πάλι να μεγαλουργήσει  . Ήμασταν μια παρέα με αγάπη προς τον σύλλογο . Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν. Νομίζω οτι υπάρχουν και άλλοι ικανοί παράγοντες να αναλάβουν τον Φίλιππο." 

Ευχαριστήριο σε επιχειρήσεις 

Αναφέρθηκαν οι επιχειρήσεις Τουριστική Ημαθίας ,Voltera, Έπιπλο Β. Ελλάδας, Tasty fruit, Λέξις, Τσαβδαρίδης Γιάννης, Αφοί Γιώργος και Κώστας Γαβριηλίδης Αφοί Καλλιαρίδη, Καύσιμα Αρχαγγέλου, Κριαράς, Bruno, Χ6, πρακτορείο προ-πο Χρήστος Θεοδοσίου, Γιακουμόπουλος Οne market, ενώ, όπως ειπώθηκε υπήρξαν και άλλοι που βοήθησαν και δεν επιθυμούν την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους 

Όχι εγωισμοί και αντιδικίες 

 Ειπώθηκαν και κάποια άλλα στην συζήτηση όπου φάνηκε η πικρία των μελών της Διοικούσας επιτροπής από την συμπεριφορά της Διοίκησης σε κάποιες αποφάσεις , αλλά εμείς εκείνο που πιστεύουμε είνια οτι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ενωθούν όλες οι δυνάμεις γιατί το μέλλον του τμήματος χαντ μπολ ανδρών που τόση δόξα και χαρές πρόσφερες στους φίλους του χαντ μπολ σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο κινδυνεύει άμεσα. 

Δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ( αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν) για το καλό της ομάδας. Από την εμπειρία μας γνωρίζοντας τον σύλλογο από την ίδρυση του όπως και την ομάδα χαντ μπολ όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τον Φίλιππο το έκαναν από αγάπη και τίποτε άλλο. Πρέπει λοιπόν γρήγορα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να προλάβει η ομάδα την νέα σεζόν. Όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι να υπηρετήσουν την μεγάλη και ιστορική ομαδα της πόλις μας .

Λάθη μπορεί να έγινα και θα  γίνουν αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να διορθωθούν . Ο Φίλιππος είνια ιδέα και δεν πρέπει να μείνει στο έλεος του Θεού. 

Ο κόσμος περιμένει με αγωνία την επόμενη θετική κίνηση από την Διοίκηση για νέα πορεία της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα. Άς γίνει πράξη τώρα γιατί μετά θα είνια πολύ αργά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήττα στα... σημεία για τον Φέρωνα Βέροιας στις Συκιές

Ήττα στα... σημεία για τον Φέρωνα Βέροιας στις Συκιές

Την ήττα με 30-28 γνώρισε ο Φέρωνας Βέροιας στις Συκιές...

Άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα και πρόκριση για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Άνετο πέρασμα από την Κέρκυρα και πρόκριση για τα...

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Φιλίππου Βέροιας από την...

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά έχασε από την ισχυρή ΑΕΚ ο Ζαφειράκης

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πάλεψε αλλά έχασε από την ισχυρή ΑΕΚ ο...

Πάλεψε απέναντι στην ισχυρή ΑΕΚ ο Ζαφειράκης Νάουσας,...

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης, με Εκμάθηση ο Φέρωνας - Στην Κέρκυρα τα κορίτσια του Φιλίππου

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης, με Εκμάθηση ο Φέρωνας...

Ανακοινώθηκε από την ΟΧΕ το πρόγραμμα της ερχόμενης...

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στην Πιερία

Αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ στην Πιερία

Στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2024 ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης...

Έλενα Κερλίδη. Μια κυπελλούχος ανάμεσά μας!

Έλενα Κερλίδη. Μια κυπελλούχος ανάμεσά μας!

Κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα χαντ-μπολ του ΠΑΟΚ...

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ζαφειράκη στο Κιλκίς

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ζαφειράκη στο Κιλκίς

Μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής πήρε ο ΓΑΣ Κιλκίς με...

Νίκη άνευ αγώνα για τον Φέρωνα Βέροιας

Νίκη άνευ αγώνα για τον Φέρωνα Βέροιας

Δεν έγινε το Σάββατο η αναμέτρηση του Φέρωνα Βέροιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...