Παιδικό F8. Πρωταθλητής ο Φίλιππος  Βέροιας παρά το 28-28 με την ΑΕΚ !

Παιδικό F8. Πρωταθλητής ο Φίλιππος Βέροιας παρά το 28-28 με την ΑΕΚ !

Mετά από ματς θρίλερ ο Φίλιππος Βέροιας πανηγυρίζει το τρίτο συνεχόμενο και το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στην κατηγορία των παίδων.

Στον τελικό του final 8, στο κλειστό της Προσοτσάνης, η ομάδα της Βέροιας αναδείχθηκε ισόπαλη 28-28 με την ΑΕΚ, σε μια αναμέτρηση με σασπένς και πολύ πάθος και πήρε τον τίτλο λόγω  καλύτερης διαφοράς στα γκολ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με εναλλαγές στο προβάδισμα. Στο 28’ η ΑΕΚ ξέφυγε με τέσσερα γκολ (11-15) εκμεταλλευόμενη τις επεμβάσεις του Ασλή και τις επιθετικές λύσεις που έδινε ο Κοτσιώνης. Ο Φίλιππος αντέδρασε εκμεταλλευόμενος την υπεραριθμία από δίλεπτο της ΑΕΚ και μείωσε σε 14-15 για κλείσει το τριαντάλεπτο με την ΑΕΚ να έχει προβάδισμα δύο γκολ (14-16) από τέρμα του Μελίσση.

Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος ισοφάρισε σε 16-16 παίζοντας επιθετικά   πέρασε  μπροστά στο σκορ με 20-18 στο 39’. Πλέον και η παραμικρή λεπτομέρεια είχε τη σημασία της. Με δύο γκολ του Βεζίρη η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 20-20 και προηγήθηκε με τον Παπαντωνίου στο 46:20. Ο Φίλιππος, μετά από οκτώ λεπτά χωρίς γκολ ισοφάρισε με τον Πετρομελίδη σε 21-21 και πέρασε μπροστά με 22-21 από γκολ του Τζωρτζίνη στο 49:54. Αν και με παίκτη λιγότερο η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με δύο γκολ του Κοτσιώνη, για να ισοφαρίσει σε 23-23 ο Σαράφης στο 21:51. Με τον Κοτσιώνη να συνεχίζει το κρεσέντο και τον Φίλιππο να αστοχεί σε τετ α τετ, η ΑΕΚ ξέφυγε και πάλι με δύο γκολ (23-25) στο 54’ και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από δύο άστοχα τετ α τετ του Κοβάνη.

Ο Φίλιππος μείωσε στο γκολ με τον Τζωρτζίνη στο 56:00 για να απαντήσει ο Καρράς με ένα εκπληκτικό σουτ στο 56:40. Ο Σαράφης μείωσε σε 25-26, ο Βεζίρης έδωσε και πάλι διαφορά δύο γκολ, αλλά ο Σαράφης μείωσε σε26-27 στο 58:30 βάζοντας το ματς στην κόψη του ξυραφιού. Στο 59:00 μετά από άστοχο σουτ του Βεζίρη ο Παπαγιάννης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στον αιφνιδιασμό και 52 δεύτερα πριν το τέλος ο Αλέξανδρος Κοτελίδας ζήτησε τάιμ άουτ. Στο 59:24 η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι και δίλεπτο στον Σαράφη, ο Κοτσιώνης έκανε το 27-28 και ο Κύρος Σαράφης ζήτησε τάιμ άουτ στο 59:35 για να σχεδιάσει την τελευταία επίθεση του Φιλίππου. Στο 59:49 χρεώθηκε με δίλεπτο ο Πρωτέκδικος ο Καρανάτσιος ισοφάρισε σε 28-28 στο 59:55 η κόρνα της λήξης βρήκε τη μπάλα από σουτ του Κοτσιώνη στον αέρα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος του Φιλίππου, με τους παίκτες της βεροιώτικης ομάδας να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-4, 6-8, 8-10, 10-13, 14-16 (ημχ), 16-17, 20-20, 20-20, 22-22, 23-25, 28-28.

Φίλιππος (Σαράφης): Χουδαβέρδογλου 1, Κατσαβός, Βασιλειάδης, Σαράφης 10,  Μπογιατζής, Λυκοστράτης, Πετρομελίδης 1, Καρανάτσιος 1, Στεφανόπουλος, Πελέκης, Στανκίδης, Καραγιοβάνης 4, Τζωρτζίνης 8, Παπαγιάννης 3, Νιώπας, Ζαμάνης.
ΑΕΚ (Κοτελίδας): Πρωτέκδικος, Αθανασάκος 1, Μελίσσης 1, Ασλής, Κοβάνης 1, Στάθης 4, Κοτσιώνης 11, Βούλγαρης, Βασιλείου, Καρράς 4, Τσαμποδήμος, Παπαντωνίου 1, Βεζίρης 5, Παππάς, Σιγάλος, Ρούτσιας.
Διαιτητές: Νάσκος – Φωτακίδης. Δίλεπτα:4-5. Πέναλτι 4/5 – 3/4.
Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Β’ ομάδας (ΑΕΚ) Κοτελίδας Αλέξανδρος απευθύνθηκε στους διαιτητές με τη φράση «είστε άχρηστοι». Επίσης ο συνοδός της ΑΕΚ Βασιλακάκης Αντώνιος απευθύνθηκε στους διαιτητές με τη φράση «να σας δώσουμε μία φανέλα του Φιλίππου». Επίσης απευθύνθηκε στους διαιτητές λέγοντάς τους ότι «τελειώσατε» και έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του μπροστά από το λαιμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...