Παραίτηση Διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμου. Αυστηρή ανακοίνωση του Δ.Σ της Ένωσης

Παραίτηση Διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμου. Αυστηρή ανακοίνωση του Δ.Σ της Ένωσης

Στόχευση της Ημαθιώτικης διαιτησίας και κατάφωρη αδικία της Ημαθιώτικης διαιτησίας  καταγγέλει στην επιστολή παραίτησή του ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών της Κώστας Μαστοροδήμος.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε αυτή την επιστολή τα εξής:

  "Κύριε Περέιρα κύριοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κύριε Γραμμένε και κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δεύτερο καλοκαίρι  αξιολογήσεων  στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών με στόχο την   Ημαθιώτικη διαιτησία. Μια σελίδα που αρνητικά  άνοιξε από πέρυσι και φέτος την επισφραγίζετε. Ότι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια με έναν μεγάλο αριθμό ικανών  διαιτητών και βοηθών στα εθνικά πρωταθλήματα  μας τα γκρεμίζετε,  υποβαθμίζοντας πέρσι τον διαιτητή Μελτζανίδη από τη Β΄στη Γ΄ εθνική τον βοηθό Παρασίου από την SL στην  Β΄ εθνική  και μας αποτελειώνετε φέτος με την υποβάθμιση του διαιτητή SL  Καραντώνη στη Β΄ ο οποίος κατα γενική ομολογία δεν προκάλεσε ποτέ , αλλά  κρίνονται  με παρατηρητές δύο ταχυτήτων και με  αλλά  δεδομένα τα οποία μάλλον δεν σας ενημέρωναν οι συνεργάτες σας , όπως και στα δύο προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία δεν είχε παραπεμφθεί  ποτέ ...όσο και ο αφανισμός του βοηθού Β΄εθνικής  Κελεσίδη με μια θετικότατη παρουσία στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια , περιμένοντας την άνοδο του στη SL. 

Οι πίνακες διαιτητών που ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία αδικούν κατάφωρα την  Ένωσή μας και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το επίπεδο που δημιουργήσαμε με τόσο κόπο είχε θετικό αντίκτυπο κατά γενική ομολογία και στα τοπικά μας πρωταθλήματα .  Εσείς κ. Περέιρα κάποια στιγμή θα φύγετε και οι Ενώσεις θα παραμείνουν , αλλά όχι με τον τρόπο που θέλετε εσείς και μάλλον δεν σας το είπε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον οποίο στηρίξαμε ότι οι Ενώσεις με αυτού του είδου καρατομήσεις δεν έχουν μέλλον. Το μήνυμα που περνάτε στους διαιτητές αλλά και σε εμάς , είναι η   δημιουργία  αρνητικού κλίματος στα υπόλοιπα παιδιά διαιτητές μας αλλά  και τους νέους που θέλουμε να φέρουμε  στο χώρο, να ανεβάσουν το επίπεδο της  διαιτησίας που εσείς λέτε. Για όλους αυτούς τους λόγους παραιτούμαι για να μπορώ να κοιτάω και στα μάτια όλους τους διαιτητές της Ένωσης μου που συνεργάστηκα άψογα τα τελευταία δύο χρόνια.  Όσο για τον κανονισμό κ. Περέιρα δεν φταίτε εσείς αλλά αυτοί που τον επικύρωσαν χωρίς να γνωρίζουν τι γράφει μέσα....

Κώστα Μαστοροδήμος 

Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας


 Διαμαρτυρία της ΕΠΣ Ημαθίας για τις αξιολογήσεις των διαιτητών

Προς τον
κ.Προεδρο της Ε.Π.Ο.
Αθηνα


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προεδρο ΚΕΔ/ΕΠΟ


Κύριε Πρόεδρε
Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τις αξιολογήσεις της Διαιτησίας για την νέα ποδοσφαιρική περιοδο 2018/19.
Η διαιτησία της Ημαθίας έχασε δυο αξιόλογα στελέχη με εμπειρία,ήθος και προσδοκίες για το μέλλον του ποδοσφαίρου της Ημαθίας και της Ελλάδας.
Ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας είδε μέσω των πρωταθλημάτων της και των αγώνων μπαράζ,που διεξήχθησαν μετά από χρονιά,ότι και ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ και ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ είχανε το επίπεδο και τις προϋποθέσεις για να είναι στους πίνακες αξιολόγησής.
Το οτι ο κ.  ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE με 11 παιχνίδια με πάρα πολύ καλές έως άριστες βαθμολογίες,είναι πολύ άδικο να βρίσκεται σήμερα εκτός του πίνακα αξιολόγησης της SUPERLEAGUE,το ίδιο και ο βοηθός FOOTBALLLEAGUE ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ,ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά εκτός πινάκων αξιολόγησης. Στην περσινή αξιολόγηση αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα με τον υποβιβασμό του Διαιτητή ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ από την FOOTBALLLEAGUE στην Γ΄ Εθνική,έχοντας και αυτός πάρα πολύ καλές βαθμολογίες και του βοηθού ΠΑΡΑΣΙΟΥ από την SUPERLEAGUE στην FOOTBALLLEAGUE.
Εμείς πιστεύουμε στις ίδιες αξίες να διεκδικούμε ο,τι καλύτερο για την Ελληνική διαιτησία και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ακόμη περισσότερο. Ήδη αντιμετωπίζουμε την κατακραυγή του ποδοσφαιρικού  κόσμου της Ένωσης μας,για την άδικη μεταχείριση από την Ομοσπονδία των διαιτητών μας, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης μας.
Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας ήταν επί 21 χρόνια το κάστρο του παλαιού κατεστημένου της Ε.Π.Ο.,το οποίο  εμείς γκρεμίσαμε κάνοντας μεγάλο αγώνα στις εκλογές της Ένωσης του Δεκεμβρίου 2016.Δεν μπορεί η Ένωση αυτή ξαφνικά να γίνεται ο φτωχός συγγενής της Ε.Π.Ο.
Κατοπιν των ανωτερω επιθυμω να συναντηθω τοσο μαζι σας,οσο και με τον Προεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.ΠΕΡΕΙΡΑ,προκειμενου να βρεθει κοινη λυση για αποκατασταση της αδικιας κατά των διαιτητων μας.

Με τιμη
Ο Προεδρος


Βασίλειος Φωτιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...