Παραίτηση Διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμου. Αυστηρή ανακοίνωση του Δ.Σ της Ένωσης

Παραίτηση Διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμου. Αυστηρή ανακοίνωση του Δ.Σ της Ένωσης

Στόχευση της Ημαθιώτικης διαιτησίας και κατάφωρη αδικία της Ημαθιώτικης διαιτησίας  καταγγέλει στην επιστολή παραίτησή του ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών της Κώστας Μαστοροδήμος.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε αυτή την επιστολή τα εξής:

  "Κύριε Περέιρα κύριοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κύριε Γραμμένε και κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δεύτερο καλοκαίρι  αξιολογήσεων  στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών με στόχο την   Ημαθιώτικη διαιτησία. Μια σελίδα που αρνητικά  άνοιξε από πέρυσι και φέτος την επισφραγίζετε. Ότι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια με έναν μεγάλο αριθμό ικανών  διαιτητών και βοηθών στα εθνικά πρωταθλήματα  μας τα γκρεμίζετε,  υποβαθμίζοντας πέρσι τον διαιτητή Μελτζανίδη από τη Β΄στη Γ΄ εθνική τον βοηθό Παρασίου από την SL στην  Β΄ εθνική  και μας αποτελειώνετε φέτος με την υποβάθμιση του διαιτητή SL  Καραντώνη στη Β΄ ο οποίος κατα γενική ομολογία δεν προκάλεσε ποτέ , αλλά  κρίνονται  με παρατηρητές δύο ταχυτήτων και με  αλλά  δεδομένα τα οποία μάλλον δεν σας ενημέρωναν οι συνεργάτες σας , όπως και στα δύο προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία δεν είχε παραπεμφθεί  ποτέ ...όσο και ο αφανισμός του βοηθού Β΄εθνικής  Κελεσίδη με μια θετικότατη παρουσία στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια , περιμένοντας την άνοδο του στη SL. 

Οι πίνακες διαιτητών που ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία αδικούν κατάφωρα την  Ένωσή μας και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το επίπεδο που δημιουργήσαμε με τόσο κόπο είχε θετικό αντίκτυπο κατά γενική ομολογία και στα τοπικά μας πρωταθλήματα .  Εσείς κ. Περέιρα κάποια στιγμή θα φύγετε και οι Ενώσεις θα παραμείνουν , αλλά όχι με τον τρόπο που θέλετε εσείς και μάλλον δεν σας το είπε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον οποίο στηρίξαμε ότι οι Ενώσεις με αυτού του είδου καρατομήσεις δεν έχουν μέλλον. Το μήνυμα που περνάτε στους διαιτητές αλλά και σε εμάς , είναι η   δημιουργία  αρνητικού κλίματος στα υπόλοιπα παιδιά διαιτητές μας αλλά  και τους νέους που θέλουμε να φέρουμε  στο χώρο, να ανεβάσουν το επίπεδο της  διαιτησίας που εσείς λέτε. Για όλους αυτούς τους λόγους παραιτούμαι για να μπορώ να κοιτάω και στα μάτια όλους τους διαιτητές της Ένωσης μου που συνεργάστηκα άψογα τα τελευταία δύο χρόνια.  Όσο για τον κανονισμό κ. Περέιρα δεν φταίτε εσείς αλλά αυτοί που τον επικύρωσαν χωρίς να γνωρίζουν τι γράφει μέσα....

Κώστα Μαστοροδήμος 

Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας


 Διαμαρτυρία της ΕΠΣ Ημαθίας για τις αξιολογήσεις των διαιτητών

Προς τον
κ.Προεδρο της Ε.Π.Ο.
Αθηνα


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προεδρο ΚΕΔ/ΕΠΟ


Κύριε Πρόεδρε
Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τις αξιολογήσεις της Διαιτησίας για την νέα ποδοσφαιρική περιοδο 2018/19.
Η διαιτησία της Ημαθίας έχασε δυο αξιόλογα στελέχη με εμπειρία,ήθος και προσδοκίες για το μέλλον του ποδοσφαίρου της Ημαθίας και της Ελλάδας.
Ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας είδε μέσω των πρωταθλημάτων της και των αγώνων μπαράζ,που διεξήχθησαν μετά από χρονιά,ότι και ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ και ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ είχανε το επίπεδο και τις προϋποθέσεις για να είναι στους πίνακες αξιολόγησής.
Το οτι ο κ.  ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE με 11 παιχνίδια με πάρα πολύ καλές έως άριστες βαθμολογίες,είναι πολύ άδικο να βρίσκεται σήμερα εκτός του πίνακα αξιολόγησης της SUPERLEAGUE,το ίδιο και ο βοηθός FOOTBALLLEAGUE ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ,ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά εκτός πινάκων αξιολόγησης. Στην περσινή αξιολόγηση αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα με τον υποβιβασμό του Διαιτητή ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ από την FOOTBALLLEAGUE στην Γ΄ Εθνική,έχοντας και αυτός πάρα πολύ καλές βαθμολογίες και του βοηθού ΠΑΡΑΣΙΟΥ από την SUPERLEAGUE στην FOOTBALLLEAGUE.
Εμείς πιστεύουμε στις ίδιες αξίες να διεκδικούμε ο,τι καλύτερο για την Ελληνική διαιτησία και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ακόμη περισσότερο. Ήδη αντιμετωπίζουμε την κατακραυγή του ποδοσφαιρικού  κόσμου της Ένωσης μας,για την άδικη μεταχείριση από την Ομοσπονδία των διαιτητών μας, με αποκορύφωμα την παραίτηση του Πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης μας.
Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας ήταν επί 21 χρόνια το κάστρο του παλαιού κατεστημένου της Ε.Π.Ο.,το οποίο  εμείς γκρεμίσαμε κάνοντας μεγάλο αγώνα στις εκλογές της Ένωσης του Δεκεμβρίου 2016.Δεν μπορεί η Ένωση αυτή ξαφνικά να γίνεται ο φτωχός συγγενής της Ε.Π.Ο.
Κατοπιν των ανωτερω επιθυμω να συναντηθω τοσο μαζι σας,οσο και με τον Προεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.ΠΕΡΕΙΡΑ,προκειμενου να βρεθει κοινη λυση για αποκατασταση της αδικιας κατά των διαιτητων μας.

Με τιμη
Ο Προεδρος


Βασίλειος Φωτιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Τσετσίλας από τον Σύνδεσμο Γρεβενών στον αγώνα ΑΣ Γιαννιτσά- ΠΣ Βέροια

Ο Τσετσίλας από τον Σύνδεσμο Γρεβενών στον αγώνα ΑΣ...

Ανακοινώθηκαν   από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί...

Σάκης Θεοδοσιάδης:

Σάκης Θεοδοσιάδης: "Αφιερώνουμε τη νίκη μας στη...

Σύσσωμη η οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ, δια στόματος του...

Γ' Εθνική Εύκολα η Αγκαθιά 3-0 την Τρίγλια . Δηλώσεις Κωστογλίδη.

Γ' Εθνική Εύκολα η Αγκαθιά 3-0 την Τρίγλια . Δηλώσεις...

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής η...

Εύκολα  η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε 4-0 από τη Μελίτη και πέτυχε την 10η σερί νίκη

Εύκολα η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε 4-0 από τη Μελίτη και πέτυχε την...

Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η «Βασίλισσα του βορρά»,...

Συλλυπητήριο του ΦΑΣ Νάουσα στην οικογένεια του Χρήστου Πετρίδη

Συλλυπητήριο του ΦΑΣ Νάουσα στην οικογένεια του...

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ του ΦΑΣ Νάουσα εκφράζει τα...

Συγκλονισμένος  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας  από τον ξαφνικό  θάνατο του Χρ. Πετρίδη

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος...

Συγκλονισμένος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας...

Δυστυχώς κατέληξε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος Πετρίδης

Δυστυχώς κατέληξε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χρήστος...

Για δεύτερη φορά μέσα σε 3,5 χρόνια, η Ημαθία θρηνεί τον...

ΕΠΣ Ημαθίας. Αναβολή όλων των αγώνων της Κυριακής 17/2/2019

ΕΠΣ Ημαθίας. Αναβολή όλων των αγώνων της Κυριακής 17/2/2019

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώνεται οτι οι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...

Μόνος του ήταν στην τελευταία στιγμή της ιστορίας της βασίλισσα του βορρά ο προπονητής της Βέροιας  Τολης Τερζής  με τον βοηθό του Γιάννη Μανζιαρίδη τούς  οποίους  χαιρέτησαν οι παίκτες μάζεψαν τα πράγματα...

Αν και είχε διαρρεύσει ότι πληρώθηκαν οι Τομάς και Μπατιόν, τελικά αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί στη «βασίλισσα».Στους 11 βαθμούς έπεσε η Βέροια, μετά την πρώτη αφαίρεση βαθμών, καθώς όπως φαίνεται δεν επήλθε η...