Ακυρώνεται η παράσταση «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» στην Αλεξάνδρεια - Μόνο στη Βέροια τη Δευτέρα 16 Ιουλίου

Ακυρώνεται η παράσταση «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» στην Αλεξάνδρεια - Μόνο στη Βέροια τη Δευτέρα 16 Ιουλίου

Από την εταιρεία παραγωγής της θεατρικής παράστασης «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ», ανακοινώνεται η ακύρωση της παράστασης στην Αλεξάνδρεια, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο. Τους λόγους εξηγεί η Εταιρεία με την παρακάτω ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ:


"Η Θεατρική παράσταση «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» σε ΔΙΑΣΚΕΥΗ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΗΓΑ, με πρωταγωνιστές τους Αντώνη Λουδάρο, Δημήτρη Σταρόβα, Γιώργο Κωνσταντίνου, Σοφία Μουτίδου, Χάρη Γρηγορόπουλο, Ιβάν Σβιτάιλο, Τάκη Βαμβακίδη, Κωνσταντίνο Ζαμπάρα, Γιάννη Κρητικό και 20 ακόμα ηθοποιούς 

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Μανώλη Σταυρή.

 

Οφείλουμε όμως να ενημερώσουμε το κοινό και τους κατοίκους του Δήμου Αλεξάνδρειας για τους λόγους ακύρωσης.

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μανώλης Σταυρής, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι ο υπεύθυνος των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου και είναι αυτός που χειρίζεται και δεσμεύει τις ημερομηνίες , επικοινώνησε μαζί μας ( όπως έκανε άλλωστε τα τελευταία χρόνια , αφενός διότι άλλος θεατρικός παραγωγός δεν βάζει στο πλάνο του τόσο μικρούς Δήμους και αφετέρου διότι ζητούσε έναν μεγάλο αριθμό Δωρεάν προσκλήσεων για να κάνει τις Δημόσιες Σχέσεις του), ήδη από τον Μάρτιο του 2018 με την εταιρεία παραγωγής προκειμένου να κλείσει ημερομηνία για την παρουσίαση της νέας θεατρικής δουλειάς του Αλέξανδρου Ρήγα ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ.

 

Βασική συμφωνία , λόγω του μικρού αριθμού των κατοίκων του Δήμου , ήταν ότι ο Δήμος δεν θα έβαζε 2 μεγάλες εκδηλώσεις την ίδια εβδομάδα, αφού γίνεται αντιληπτό ότι επιχειρηματικά θα ήταν απερισκεψία να συμμετέχουμε σε συνεχείς εκδηλώσεις , αφού δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε καθημερινές εκδηλώσεις οι λίγοι κάτοικοι του Δήμου.  

 

Στα πλαίσια αυτά η αρχική ημερομηνία που δόθηκε από τον  κ. Μανώλη Σταυρή στην εταιρεία παραγωγής ήταν η 14η Ιουλίου. Μετά από λίγες ημέρες ο κ. Μανώλης Σταυρής ζήτησε από την εταιρεία να αλλάξουν την ημερομηνία λόγω του ότι δήθεν το  το εν λόγω 2ήμερο ήταν προγραμματισμένο 2ήμερο Φεστιβάλ Χορού  , που δεν το γνώριζε νωρίτερα . Όπως μπορεί όμως ο καθένας να διαπιστώσει μπαίνοντας στο site του Δήμου , στις 14 Ιουλίου δεν υπήρχε κανένα Φεστιβάλ Χορού, απλά ο κ. Μανώλης Σταυρής για άλλη μία φορά δεν γνώριζε καν τις εκδηλώσεις του Δήμου που εκπροσωπεί ή είχε άλλα "πανηγυριτζίδικα" σχέδια στο μυαλό του.   

 

Ο Αλέξανδρος Ρήγας προσωπικά και η υπεύθυνη της εταιρείας παραγωγής, στα πλαίσια της καλής πίστης μετέφεραν την ημερομηνία σε νέα που τους δόθηκε από τον κ. Σταυρή με την διαβεβαίωση ότι η Τρίτη 17 Ιουλίου ήταν  μια ημερομηνία που ο Δήμος την εβδομάδα αυτή δεν είχε προγραμματίσει κάτι άλλο. Με τον όρο αυτό συμφώνησαν από κοινού και με τη διαβεβαίωση του κ. Μανώλη Σταυρή για την Τρίτη 17 Ιουλίου.

 

Στις 11 Ιουλίου και αφού τοποθετήθηκε το διαφημιστικό μας υλικό και αφού προωθήσαμε στα σημεία προπώλησης τα εισιτήρια της παράστασης, σε τηλεφωνική επικοινωνία  που είχαμε με τον κ. Σταυρή μας διαβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι η επόμενη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη ήταν για τις 27 Ιουλίου και σε καμία περίπτωση ο Δήμος δεν θα έβαζε 2 μεγάλες εκδηλώσεις την ίδια εβδομάδα.

 

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε στις 12 Ιουλίου το πρωί από συνεργάτη μας ότι στις 18 Ιουλίου , δηλαδή μία ημέρα μετά την παράσταση ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ,  ο Δήμος έχει προγραμματίσει μεγάλη συναυλία.  Η απάντηση του κ. Μανώλη Σταυρή για άλλη μία φορά ήταν δήθεν δεν το γνώριζε και δεν το έκανε από δόλο. Εμάς τουλάχιστον δεν μας πείθει.

 

Κύριε Σταυρή,

 

1)      Φροντίστε να είστε ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον τόπο σας γιατί αυτό είναι εγκληματική αμέλεια σε βάρος εκείνων που συνεργάζεστε !!!

2)  3) Θεωρείτε ότι στην τρέχουσα περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας έχουν την δυνατότητα την μια μέρα να πάνε θέατρο και την άλλη συναυλία;;;

3)   Αν θέλετε να κάνετε "πανηγύρι" κάθε μέρα  και να προωθείτε τον εαυτό σας έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε όταν θα το χρηματοδοτείτε εσείς.

4)      Όταν διοργανώνετε ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν όροι δεοντολογίας που προστατεύουν μεταξύ άλλων και τον επιχειρηματία που αναλαμβάνει το ρίσκο να παρουσιάσει την παράστασή του σε ένα τόσο μικρό δήμο. 

5) Όταν συμφωνείτε κάτι, και δηλώνετε εκπρόσωπος του Δήμου στην συμφωνία , πρέπει να διαφυλάσσετε την αξιοπιστία του Δήμου (η προσωπική σας αξιοπιστία μας είναι αδιάφορη) .   

6)      Είστε τόσο άσχετος που δεν κουράσατε τον εγκέφαλό σας ούτε να σκεφτεί ότι λόγω καιρού πρέπει οπωσδήποτε να κρατηθεί μία μέρα ελεύθερη για ασφάλεια.

6)      Το μόνο που σας ενδιέφερε στις 11 Ιουλίου, ήταν να ζητήσετε τις προσκλήσεις σας για να δείτε εσείς και οι φίλοι σας την παράσταση ΔΩΡΕΑΝ και για να κάνετε Δημόσιες Σχέσεις.  Ήταν το μόνο που σας ενδιέφερε και το μόνο που γνωρίζατε τελικά!!!

7)      Για την "πανηγυριτζίδικη" συμπεριφορά σας θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όλες τις εταιρείες παραγωγής.

Όσοι φίλοι επιθυμούν από την Αλεξάνδρεια να δουν την παράσταση μπορούν να έρθουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς".


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τη μουσική και το χορό από το Δημοτικό  Ωδείο  Νάουσας

Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τη μουσική και το χορό...

Από τις 1 Οκτωβρίου 2018 και για ένα μήνα το Δημοτικό...

Εγγραφές και συμμετοχές στις χορωδίες της Αλεξάνδρειας

Εγγραφές και συμμετοχές στις χορωδίες της...

 Ξεκίνησαν και φέτος δυναμικά τις πρόβες και τη...

 Η γιορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας

Η γιορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο...

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 14...

Τιμήθηκε η ημέρα Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας  των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, στην Ημαθία

Τιμήθηκε η ημέρα Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των...

Τιμήθηκε την Κυριακή η ημέρα Εθνικής Μνήμης της...

Απολογισμός και ευχαριστίες για την περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας στις γειτονιές της πόλης και σε Τοπικές Κοινότητες με την παράσταση «Εις τους πέντε δρόμους»

Απολογισμός και ευχαριστίες για την περιοδεία του...

 Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ...

Εγγραφές για τα τμήματα του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. ΚΟΠΑΝΟΥ «Η ΜΙΕΖΑ»

Εγγραφές για τα τμήματα του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. ΚΟΠΑΝΟΥ «Η ΜΙΕΖΑ»

Από τον Μορφωτικό σύλλογο Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ»...

Με την πρέπουσα τιμή και λαμπρότητα η ύψωση του Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας

Με την πρέπουσα τιμή και λαμπρότητα η ύψωση του Τιμίου...

Με τον δέοντα σεβασμό αλλά και με την πρέπουσα...

Μουσική …δίχως σύνορα! με τους  Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Μουσική …δίχως σύνορα! με τους Κωνσταντίνο και...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΥΣ ΣΤΙΣ 9.30 μ.μ.Απρόσμενοι και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 9.15 μ.μ.στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!Η μοναδική...

Από τις 1 Οκτωβρίου 2018 και για ένα μήνα το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας δίνει την ευκαιρία σε όσους μαθητές και μαθήτριες, νέους και νέες σκέφτονται στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν την εκμάθηση ενός μουσικού...

 Ξεκίνησαν και φέτος δυναμικά τις πρόβες και τη δραστηριότητά τους, οι χορωδίες της Αλεξάνδρειας, μια πολύ δημιουργική και σημαντική δραστηριότητα που οργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και...

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 ,τελέσθηκαν με κατάνυξη στον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Βέροιας, ο οποίος και είναι αφιερωμένος στην Ύψωση του Τιμίου Σταυρού , ο Εσπερινός και η Θεία...