Η Γερμανο-Ελληνική εταιρεία του Φλενσμπουργκ για δεύτερη χρονιά στο πλευρό της ΜΑμΑ (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό)

Η Γερμανο-Ελληνική εταιρεία του Φλενσμπουργκ για δεύτερη χρονιά στο πλευρό της ΜΑμΑ (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό)

Η   Γερμανό- Ελληνική  Εταιρία στο Φλένσμπουρκ α.Σ.(Deutch-Griechishe Gesellschaft zu Flensbourg e.V), για δεύτερη συνεχή χρονιά στήριξε τη ΜΑμΑ  διοργανώνοντας μουσική  εκδήλωση στις 2 Ιουλίου  με σκοπό τη συγκέντρωση  χρημάτων αποκλειστικά για το σύλλογό μας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ελληνικά και γερμανικά παραδοσιακά εδέσματα , λαχειοφόρο αγορά με δώρα αλλά και ζωντανή ελληνική μουσική . Από την όμορφη αυτή βραδιά συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός ,χαρτική ύλη και εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά του  συλλόγου μας.

 Ο κύριος Γιώργος  Μωραΐτης και η κυρία Νίνα Αντωνίου , μέλη της  εταιρείας από τους οποίους προέρχονταν και η ιδέα να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση , παρέδωσαν τον εξοπλισμό στο χώρο του Ειδικού Σχολείου Βέροιας όπου και στεγάζεται ο σύλλογός μας. Εκεί  τους υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης τα μέλη του Δ.Σ της Μ.Α.μ.Α  ,η κυρία Έυη Ακρίβου (Αντιπρόεδρος ),τα μέλη, κυρία Νόρα Σαρκατζή  και  κυρία Δήμητρα Κατσιγιανοπούλου  και παιδιά του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δ.Σ της εταιρείας του Φλένσμπουργκ ,τον πρόεδρο κύριο Στυλιανό Αντωνίου ,τον κύριο Μωραΐτη Γιώργο και την κυρία  Νίνα Αντωνίου αλλά και όλα τα μέλη και φίλους  της εταιρείας για την ευαισθησία ,την αγάπη και την αμέριστη βοήθειά τους  προς το σύλλογό μας .

Με εκτίμηση 

Το Δ.Σ του συλλόγου Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό)

Λίγα λόγια για την εταιρεία…… 

Η Γερμανό-Ελληνική Εταιρεία στο Φλένσμπουργκ είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος. Στόχος της είναι η ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία και η καλλιέργεια της πολιτιστικής ανταλλαγής. Ο σύλλογος στηρίζεται από ενεργά μέλη ή από άτομα που επιθυμούν απλά να μοιράζονται και να ανταλλάζουν τις σκέψεις και απόψεις τους. 

Προσφέρουν στα μέλη τους  μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα η ομάδα χορού, για τους λάτρεις των ελληνικών χορών και της ελληνικής μουσικής, ή ακόμα και συζητήσεις για διάφορα θέματα της ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. Επίσης, διοργανώνονται περιηγήσεις, εκδρομές καθώς  και διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο του προγράμματος  Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Trans European Water Sustainability»

Δεύτερη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο του...

Η δεύτερη βραχυπρόθεσμη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο...

Κ. Ναλμπάντης: Επικίνδυνα διχαστικός μέσα στον πανικό του ο κ. Γκυρίνης

Κ. Ναλμπάντης: Επικίνδυνα διχαστικός μέσα στον πανικό...

Με έκπληξη ομολογώ, διάβασα την ανακοίνωση του κ....

Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την υπουργοποίησή του, στον ΑΚΟΥ 99.6 - Άγγελος Τόλκας: «Πολιτική επιλογή,  να ανταποκριθώ στο προσκλητήριο Τσίπρα  για μια συμμαχία προοδευτικών δυνάμεων»

Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την υπουργοποίησή του,...

Τι λέει για «Κίνημα Αλλαγής», για τις αντιδράσεις και...

Για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  στη Βέροια

Για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη...

Από την παράταξη του υποψήφιου του «Κινήματος...

Γεωργία Μπατσαρά:  Θα τιμήσουμε  τη Μνήμη  της Γενοκτονίας  του Ποντιακού  Ελληνισμού

Γεωργία Μπατσαρά: Θα τιμήσουμε τη Μνήμη της...

Από τον Συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της...

Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον  κανονισμό λειτουργίας του εμπορικού πεζόδρομου Βέροιας

Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον ...

Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής...

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Πράσινου Νάουσας για το κλάδεμα των δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Πράσινου Νάουσας για το κλάδεμα...

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται για κλάδεμα δέντρων που...

Αποτελέσματα εξαμήνου της δράσης ανακύκλωσης ρούχων στο Δήμο Νόαυσας

Αποτελέσματα εξαμήνου της δράσης ανακύκλωσης ρούχων...

Τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του προγράμματος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τι λέει για «Κίνημα Αλλαγής», για τις αντιδράσεις και αιτιάσεις για την υπουργοποίησή του και για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του, ως βουλευτής, στην ΗμαθίαΤα πρώτα του χαρτιά άνοιξε ο Άγγελος Τόλκας μετά...

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Η δεύτερη βραχυπρόθεσμη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Trans European Water Sustainability» με θέμα την αειφορία του νερού, στο οποίο το 5ο  ΓΕ.Λ. Βέροιας συμμετέχει ως εταίρος,...