Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνει δημόσια  ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνει δημόσια ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος

Με ανοιχτή επιστολή του στα τοπικά ΜΜΕ ο δικηγόρος Αργύρης Γ. Πανταζόπουλος ανακοινώνει δημόσια την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας, με δήλωσή του στην οποία αναφέρει τα εξής: 

« Φίλες και φίλοι,

Ως Δικηγόρος έχω γράψει αναρίθμητα κείμενα. Τώρα όμως νιώθω ότι οι πολλές λέξεις χάνουν το πραγματικό νόημά τους και έχει φθάσει ο καιρός των επιλογών, των αποφάσεων και των πράξεων.

Από τότε που γεννήθηκα ζω στον ευλογημένο τόπο μας. Εδώ μεγάλωσα, εδώ εκπαιδεύθηκα, εδώ μένω μόνιμα, εδώ λειτουργώ το γραφείο μου, εδώ δραστηριοποιούμαι ως επιστήμονας, ελεύθερος επαγγελματίας και ενεργός πολίτης. Περπατώ καθημερινά στους δρόμους και στις γειτονιές μας, κινούμαι σε όλο το Δήμο μας. Συναντώ συνέχεια και παντού ανθρώπους που αγωνιούν για την κατάσταση του Δήμου μας και μοιράζομαι τις σκέψεις και  τον προβληματισμό όλων. Με κάθε επιείκεια η σημερινή εικόνα του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  δεν είναι όμορφη, δεν είναι ευχάριστη, δεν μάς ταιριάζει και δεν μάς αξίζει. Μάς αδικεί και δεν μάς αντιπροσωπεύει. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, χωρίς καμία διάθεση ισοπέδωσης και μηδενισμού.

Η αποχή όμως, οι διαπιστώσεις και η ανέξοδη κριτική δεν δίνουν λύσεις. Μέσα σε δύσκολους καιρούς, με τα πιεστικά προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, όλοι εμείς, οι άνθρωποι που αγαπάμε αυτόν τον τόπο, έχουμε την ουσιαστική υποχρέωση να βγούμε μπροστά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας. Και πιστεύω βαθιά ότι μόνον με την ενεργό συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας, μπορούμε να αλλάξουμε το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία χρειάζονται νέα, άφθαρτα πρόσωπα με γνώσεις, προσόντα, σχέδιο και θέληση, κατάλληλα να ηγηθούν, να εμπνεύσουν και να οδηγήσουν, μαζί με ικανούς και άξιους νέους αλλά και έμπειρους συνεργάτες, το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στο δύσκολο αύριο με τόλμη και ρεαλισμό. Με απαραίτητα εφόδια όλων την αγάπη για τον τόπο μας και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Αλλά και με ευθύνη, αξιοκρατία και προοπτική. Με εντιμότητα, ακεραιότητα και συνέπεια.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με τούτες τις σκέψεις ΔΗΛΩΝΩ προς όλες και όλους εσάς ότι αποφάσισα να είμαι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στις εκλογές του Μαΐου του 2019, επικεφαλής ενός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Δημοτικού συνδυασμού, πρώτος μεταξύ των ίσων συνεργατών μου.

   ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ σε όλους τους πολίτες και τις δυνάμεις του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ανεξάρτητα από κομματική προέλευση και πεποιθήσεις ή επιλογές σε προηγούμενες Δημοτικές εκλογές. Ο συνδυασμός μας είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ελεύθερος από κομματικές δεσμεύσεις, πολιτικές περιχαρακώσεις ή προσωπικές διαφορές. Το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας δεν μπορεί να εξαρτάται από στείρες αντιπαραθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

    ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με την καθημερινή παρουσία και συμπεριφορά μου όλα τα χρόνια ότι πιστεύω βαθιά στη συναίνεση, στον αλληλοσεβασμό, στη συνεννόηση και στη συνεργασία όλων διότι μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να τα καταφέρουμε.

ΠΙΣΤΕΥΩ ακράδαντα ότι όλοι μαζί, στην Αλεξάνδρεια, στη Μελίκη, στο Πλατύ, στις Αντιγονίδες, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του καθενός, θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολλά, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις αλλά με πράξεις και έργα, μπορούμε να είμαστε πρωτοπόροι και να οργανώσουμε ένα Δήμο πρότυπο λειτουργίας, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, να σταθούμε με αλληλεγγύη δίπλα στους συμπολίτες μας  που δοκιμάζονται, να αναδείξουμε το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ως ένα πυρήνα δημιουργίας, καινοτομίας και ανάπτυξης στο κέντρο της Μακεδονίας μας.

   Έχουμε ένα ΟΡΑΜΑ. Να δούμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, το Ρουμλούκι μας, καλύτερο, όμορφο, καθαρό, φωτεινό. Να αποκτήσει αυτός ο τόπος όσα αξίζει και όσα δικαιούται. Να είναι ένας τόπος κατάλληλος για τη ζωή των κατοίκων του και σημαντικός προορισμός για φιλοξενούμενους και επισκέπτες. Να μην υστερεί στη σύγκριση με άλλες περιοχές. Και να είμαστε όλοι υπερήφανοι που κατοικούμε στο ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ να μοιρασθείτε το όραμά μας, να δώσετε δύναμη στη δύναμή μας. Διότι ήρθε πραγματικά η ώρα, με τη βοήθεια του Θεού, να συναντηθούμε στους νέους δρόμους της ελπίδας, της συνεννόησης, της δημιουργίας και της ανάπτυξης ολόκληρου του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ισόρροπα σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες,

Είμαι ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ και θα είμαι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Με εκτίμηση,

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Συντάκτης: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣΟι περιστασιακές...

Επίσκεψη του βουλευτή της Ν.Δ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ - Οι προτάσεις και τα θέματα που συζήτησαν

Επίσκεψη του βουλευτή της Ν.Δ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη στον...

 Ανάγκη ταχύτατης καταγραφής και αποζημίωσης των...

Ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τη λειτουργία των Αθλητικών εγκαταστάσεων

Ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τη...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μετά την ανακοίνωση των αρμοδίων...

Τάσος Μπαρτζώκας: «Ενίσχυση της ασφάλειας και ανάπτυξη για όλη την Ημαθία»

Τάσος Μπαρτζώκας: «Ενίσχυση της ασφάλειας και...

Συνάντηση εργασίας, για θέματα εφ’ όλης της ύλης,...

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ΚΣΤ' ΠΑΥΛΕΙΩΝ της Μητρόπολης Βέροιας

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ΚΣΤ' ΠΑΥΛΕΙΩΝ της...

Όπως είναι γνωστό κατά τον μήνα Ιούνιο, η Ιερά...

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού!

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού!

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α....

Προσοχή! Νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Προσοχή! Νέο ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό...

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

Προθεσμία υποβολής οριστικών δηλώσεων ζημιάς από παγετό της 17-03-2020 σε οπωροφόρα δέντρα της Τοπικής Κοινότητας Βέροιας

Προθεσμία υποβολής οριστικών δηλώσεων ζημιάς από...

Από το υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Βέροιας ανακοινώθηκε ότι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Όπως είναι γνωστό κατά τον μήνα Ιούνιο, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργανώνει στο πλαίσιο των «Παυλείων» λατρευτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις προς...

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε σήμερα (01-06-2020) νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα - ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας - που διακινείται μέσω μηνυμάτων...

-Ν. Καρανικόλας: Η Νάουσα αλλάζει «σελίδα» και μπαίνει ενεργά στον δρόμο της ανάπτυξηςΤο «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση δόθηκε για την χρηματοδότηση ύψους 10,7 εκατ. ευρώ που αφορά στην υλοποίηση σημαντικών...

Η «Ανάληψη» είναι Δεσποτική εορτή και η λέξη στην Καινή Διαθήκη αντιπροσωπεύει τη μετάβαση του Χριστού στους ουρανούς. Θεωρείται στην εκκλησιαστική παράδοση ως η ολοκλήρωση της αποστολής του Κυρίου επί...