Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνει δημόσια  ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνει δημόσια ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος

Με ανοιχτή επιστολή του στα τοπικά ΜΜΕ ο δικηγόρος Αργύρης Γ. Πανταζόπουλος ανακοινώνει δημόσια την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλεξάνδρειας, με δήλωσή του στην οποία αναφέρει τα εξής: 

« Φίλες και φίλοι,

Ως Δικηγόρος έχω γράψει αναρίθμητα κείμενα. Τώρα όμως νιώθω ότι οι πολλές λέξεις χάνουν το πραγματικό νόημά τους και έχει φθάσει ο καιρός των επιλογών, των αποφάσεων και των πράξεων.

Από τότε που γεννήθηκα ζω στον ευλογημένο τόπο μας. Εδώ μεγάλωσα, εδώ εκπαιδεύθηκα, εδώ μένω μόνιμα, εδώ λειτουργώ το γραφείο μου, εδώ δραστηριοποιούμαι ως επιστήμονας, ελεύθερος επαγγελματίας και ενεργός πολίτης. Περπατώ καθημερινά στους δρόμους και στις γειτονιές μας, κινούμαι σε όλο το Δήμο μας. Συναντώ συνέχεια και παντού ανθρώπους που αγωνιούν για την κατάσταση του Δήμου μας και μοιράζομαι τις σκέψεις και  τον προβληματισμό όλων. Με κάθε επιείκεια η σημερινή εικόνα του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  δεν είναι όμορφη, δεν είναι ευχάριστη, δεν μάς ταιριάζει και δεν μάς αξίζει. Μάς αδικεί και δεν μάς αντιπροσωπεύει. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, χωρίς καμία διάθεση ισοπέδωσης και μηδενισμού.

Η αποχή όμως, οι διαπιστώσεις και η ανέξοδη κριτική δεν δίνουν λύσεις. Μέσα σε δύσκολους καιρούς, με τα πιεστικά προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, όλοι εμείς, οι άνθρωποι που αγαπάμε αυτόν τον τόπο, έχουμε την ουσιαστική υποχρέωση να βγούμε μπροστά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας. Και πιστεύω βαθιά ότι μόνον με την ενεργό συμμετοχή όλων μας μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας, μπορούμε να αλλάξουμε το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία χρειάζονται νέα, άφθαρτα πρόσωπα με γνώσεις, προσόντα, σχέδιο και θέληση, κατάλληλα να ηγηθούν, να εμπνεύσουν και να οδηγήσουν, μαζί με ικανούς και άξιους νέους αλλά και έμπειρους συνεργάτες, το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στο δύσκολο αύριο με τόλμη και ρεαλισμό. Με απαραίτητα εφόδια όλων την αγάπη για τον τόπο μας και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Αλλά και με ευθύνη, αξιοκρατία και προοπτική. Με εντιμότητα, ακεραιότητα και συνέπεια.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με τούτες τις σκέψεις ΔΗΛΩΝΩ προς όλες και όλους εσάς ότι αποφάσισα να είμαι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στις εκλογές του Μαΐου του 2019, επικεφαλής ενός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Δημοτικού συνδυασμού, πρώτος μεταξύ των ίσων συνεργατών μου.

   ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ σε όλους τους πολίτες και τις δυνάμεις του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ανεξάρτητα από κομματική προέλευση και πεποιθήσεις ή επιλογές σε προηγούμενες Δημοτικές εκλογές. Ο συνδυασμός μας είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ελεύθερος από κομματικές δεσμεύσεις, πολιτικές περιχαρακώσεις ή προσωπικές διαφορές. Το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας δεν μπορεί να εξαρτάται από στείρες αντιπαραθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

    ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με την καθημερινή παρουσία και συμπεριφορά μου όλα τα χρόνια ότι πιστεύω βαθιά στη συναίνεση, στον αλληλοσεβασμό, στη συνεννόηση και στη συνεργασία όλων διότι μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να τα καταφέρουμε.

ΠΙΣΤΕΥΩ ακράδαντα ότι όλοι μαζί, στην Αλεξάνδρεια, στη Μελίκη, στο Πλατύ, στις Αντιγονίδες, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του καθενός, θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε πολλά, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις αλλά με πράξεις και έργα, μπορούμε να είμαστε πρωτοπόροι και να οργανώσουμε ένα Δήμο πρότυπο λειτουργίας, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, να σταθούμε με αλληλεγγύη δίπλα στους συμπολίτες μας  που δοκιμάζονται, να αναδείξουμε το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ως ένα πυρήνα δημιουργίας, καινοτομίας και ανάπτυξης στο κέντρο της Μακεδονίας μας.

   Έχουμε ένα ΟΡΑΜΑ. Να δούμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, το Ρουμλούκι μας, καλύτερο, όμορφο, καθαρό, φωτεινό. Να αποκτήσει αυτός ο τόπος όσα αξίζει και όσα δικαιούται. Να είναι ένας τόπος κατάλληλος για τη ζωή των κατοίκων του και σημαντικός προορισμός για φιλοξενούμενους και επισκέπτες. Να μην υστερεί στη σύγκριση με άλλες περιοχές. Και να είμαστε όλοι υπερήφανοι που κατοικούμε στο ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ να μοιρασθείτε το όραμά μας, να δώσετε δύναμη στη δύναμή μας. Διότι ήρθε πραγματικά η ώρα, με τη βοήθεια του Θεού, να συναντηθούμε στους νέους δρόμους της ελπίδας, της συνεννόησης, της δημιουργίας και της ανάπτυξης ολόκληρου του ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ισόρροπα σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες,

Είμαι ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ και θα είμαι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Με εκτίμηση,

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 21/10

Έπαινοι ή κολακείες;-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 500 ΠΟΛΙΤΕΣ...

Στιγμές συγκίνησης στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων 1940 – 1941, στην Πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας

Στιγμές συγκίνησης στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου...

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της...

Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων αγροτών με ασφαλιστικές εισφορές

Ερώτηση Καρασαρλίδου για συμψηφισμό των εργοσήμων...

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου προς...

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών και Ρομά στη Δομή Φιλοξενίας

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών...

Επεισόδια ξέσπασαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας μεταξύ...

Νιφετοί στο κατάστρωμα (σκόρπιες σκέψεις σε σκόρπιες λέξεις)

Νιφετοί στο κατάστρωμα (σκόρπιες σκέψεις σε σκόρπιες...

Της Νανάς Παπαϊωάννου Ο άνθρωπος κορυφαία αξία,...

Συνελήφθη εγκληματική ομάδα με λεία 495.485 ευρώ!

Συνελήφθη εγκληματική ομάδα με λεία 495.485 ευρώ!...

Μια ιδιαίτερα… δραστήρια σπείρα που διέπραττε...

Σύλληψη 51χρονου για καλλιέργεια και μικροποσότητα κάνναβης από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Βέροιας

Σύλληψη 51χρονου για καλλιέργεια και μικροποσότητα...

Συνελήφθη χθες (18 Οκτωβρίου) το μεσημέρι σε περιοχή...

Πέρα απ΄την σκιά   του στίγματος...

Πέρα απ΄την σκιά του στίγματος...

Εάν σε μια παρέα αναφέρεις ότι πάσχεις από ζαχαρώδη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας για ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήρθε η είδηση της απώλειας μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ημαθίας. Ο γιατρός, δημοσιογράφος, ποιητής, συγγραφέας και πολιτικός, αλλά πάνω απ' όλα Άνθρωπος, Ορέστης...

Στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικειου Βέροιας έγινε στις 12 το πρωί η κλήρωση για την ανάδειξη του προέδρου του Κάτω Βερμίου (Σελίου). Στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αντωνη Πιτουλια και Γιώργου...

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, νωρίς το μεσημέρι, ο 60χρονος, συνταξιούχος  βεροιώτης, Απόστολος Χατζηλάμπρου. Το περιστατικό συνέβη στα Δικαστήρια της Βέροιας, όπου...