Παύλος Παυλίδης: Κατεβαίνω υποψήφιος με ανεξάρτητους «Συνδημότες» - Τέλος τα παιχνίδια στις πλάτες της Βέροιας

Παύλος Παυλίδης: Κατεβαίνω υποψήφιος με ανεξάρτητους «Συνδημότες» - Τέλος τα παιχνίδια στις πλάτες της Βέροιας

Μια συμβολική ημερομηνία, παραμονές της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας,  επέλεξε,  ο κ. Παύλος Παυλίδης (πρόεδρος Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας) να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για το Δήμο Βέροιας, στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, με τον συνδυασμό «Συνδημότες» , χωρίς χρίσματα,  δαχτυλίδια και ίντριγκες, παρά μόνο με τη στήριξη των συνδημοτών, όπως  τόνισε στη συνέντευξη Τύπου το πρωί στην «Εληά», παρουσία της συζύγου και των παιδιών του.

Ο κ. Παυλίδης ξεκίνησε με μια σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή Βοργιαζίδη, χαρακτηρίζοντας τους διοικούντες κάκιστους διαχειριστές, «με ψυχολογία ηττοπάθειας και τελευταία με πανικό, με πολλά φοβικά σύνδρομα, με αδιαφορία, αδράνεια, αμέλεια, ασυνέπεια, νωθρότητα, απαξίωση  και αμηχανία… Το απόλυτο τίποτα σ ένα Δήμο εγκαταλελειμμένο», είπε. Μίλησε επίσης για εικόνα μιζέριας και εσωστρέφειας, έλλειψη οργάνωσης, προγραμματισμού, οράματος για το αύριο και διεκδίκησης στόχων. «Η πόλη έχει γελοιοποιηθεί στα μάτια των επισκεπτών και των δωρητών από τα μνημεία ανικανότητας πλέον, που δεσπόζουν ως κουφάρια», τόνισε αναφερόμενος στη γέφυρα Κούσιου και στις κυλιόμενες σκάλες και ασανσέρ στο μπαλκόνι της Εληάς.  Πρόσθεσε ότι, δεν  πρέπει να  ασχοληθούν με το Δήμο και την πολιτική, άτομα που σκέφτονται το  πώς θα λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα και όχι το τι θα προσφέρουν, γιατί αυτό το πληρώνουμε και το διαπιστώνουμε αργά…», ενώ με έμφαση επαναλάμβανε: «τέλος στα παιχνίδια στις πλάτες της πόλης».  

Όλη αυτή η κατάσταση, όπως είπε, ενεργοποίησε πολίτες που δεν μπορούν να συμβιβαστούν, που θέλουν να μπουν μπροστά και αυτοί διαμορφώνουν τη φυσιογνωμία της ομάδας, με την εμπειρία καλών στελεχών, επιτυχημένων επαγγελματιών  σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την ορμή των νέων. «Δεν θα κλαφτούμε για την καμένη γη, γνωρίζουμε τα προβλήματα και γι αυτό θα είμαστε κοντά στον πολίτη κι όχι θρονιασμένοι στη καρέκλα της εξουσίας… Είμαστε η απάντηση και δεν συμβιβαζόμαστε με την ευπρέπεια του τίποτα, είμαστε άνθρωποι της πράξης κι όχι της θεωρίας..», τόνισε καλώντας όλους τους συμπολίτες του να τιμήσουν και να στηρίξουν τον συνδυασμό.

Ο κ. Παυλίδης, δίνοντας ένα πρώτο προγραμματικό  στίγμα υπογράμμισε ότι οι Συνδημότες επιθυμούν αναβάθμιση της διοίκησης, δυναμική διεκδίκηση των αιτημάτων της πόλης, ουσιαστικές παραγωγικές πρωτοβουλίες, αγώνα για την ανάπτυξη, προσανατολισμό για την πόλη, αφύπνιση και προβολή των πλεονεκτημάτων, ενώ σε επόμενη συνάντηση θα αναπτύξουν συγκεκριμένες προτάσεις του συνδυασμού.

Για την υποψηφιότητα Μπατσαρά

 Ερωτηθείς για την  υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά με τη Ν.Δ. τόνισε ότι ο ίδιος δεν περιμένει από κανέναν «χρίσμα», ότι πρόκειται για παλαιοκομματικές και ξεπερασμένες πρακτικές και οποιοσδήποτε μπορεί να στηρίξει την δική του υπερκομματική προσπάθεια όπου ψηφίζονται άτομα και όχι κόμματα. Σχολίασε, ότι «αυτοί έτρεξαν πάνω σε μένα… δεν ξέρω εάν φοβούνται εμένα ή αν έπρεπε να ασχοληθούν μ αυτούς που είναι καθεστώς κι όχι με μένα» και εκτίμησε , ότι προσωπικά, μετά από μια θητεία βουλευτή δεν θα ασχολιόταν με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία έχει πολύ τρέξιμο».

            Για Στέργιο Διαμάντη

Σε ερώτηση για την «κόντρα» με τον νυν πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Διαμάντη, απάντησε «δεν θέλω καν να ασχοληθώ μ αυτόν τον …Κύριο, τον οποίο έβαλα κάποτε σε κάποιες δουλειές, όταν ήταν πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας  για να ζήσει την οικογένειά του. Την πορεία του την ξέρετε. Αλλά δεν έχει κατανοήσει ακόμη την πολιτική της συνεισφοράς, θέλει να το παίξει παράγοντας και λέει αυτά που λέει…. Και είναι άηθες να μιλάει εναντίον μου στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να είμαι παρών. Όλοι οι εργαζόμενοι στο ΚΑΠΑ και το δημοτικό συμβούλιο γνωρίζει τι κάναμε… Τόσα χρόνια  για το ΚΑΠΑ δεν ακούστηκε τίποτε. Τώρα πετάνε λάσπη… δεν κατήγγειλα κανέναν. Παρέλαβα 19 νομικά πρόσωπα, έκανα συγχώνευση χωρίς λογιστή και νομικό, χωρίς να εκθέσω κανέναν ποτέ. Τι να πω στον κύριο Διαμάντη… "

Τέλος σε ερώτηση εάν προτίθεται να προβεί σε ελέγχους  για υποθέσεις του Δήμου που σέρνονται στα δικαστήρια ή δεν έχουν ξεκαθαρίσει ( μνημείο Βαρώτσου, έργα Σέλι- άνω Σέλι, Συκιά-Παλατίτσια, γεφυρα Κούσιου κ.α) σε περίπτωση που εκλεγεί, απάντησε ότι «για κάποιους τέτοιους συγκεκριμένους λόγους μπήκε απέναντι από την δημοτική αρχή, άρα όλα θα τα γνωρίσει ο κόσμος»

Σοφία Γκαγκούση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Σοφία Γκαγκούση - Δημοσιογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  Πρόσκληση εκδήλωσης  ενδιαφέροντος για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών  και Προσφύγων

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για...

Στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 79 του Ν. 4558/18 που...

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διανομή τροφίμων για τους...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής...

Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών στον ΔΕΗ – Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας

Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών στον ΔΕΗ – Διεθνή...

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 είναι...

Ερώτηση Κοτίδη στη Βουλή  για την «άρση αδικιών σε βάρος των επιτυχόντων του Σώματος Αγροφυλακής το 1992»

Ερώτηση Κοτίδη στη Βουλή για την «άρση αδικιών σε...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και...

Ωραιοζήλη Κουτσουπιά: “To know us better”, με καφέ και κουβέντα στην «Ελιά», εν όψει Ευρωεκλογών

Ωραιοζήλη Κουτσουπιά: “To know us better”, με καφέ και...

Οδεύουμε προς Ευρωεκλογές και οι υποψήφιοι...

Ημαθία - Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονου από το Μακροχώρι

Ημαθία - Συναγερμός για την εξαφάνιση 43χρονου από το...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία Βέροιας, καθώς...

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΣ Ι....

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης σε...

5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας: 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων Βέροιας

5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας: 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ...

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία Βέροιας, καθώς εξαφανίστηκε ένας 48χρονος άνδρας. @@ads-588@@Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στις 18 Απριλίου, όταν εξαφανίστηκε από το Μακροχώρι ο Νικόλαος Καραπουναρλίδης,...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...