Το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ σε συνδιοργάνωση με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας

Το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ σε συνδιοργάνωση με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μετά τις ματαιώσεις  αγώνων που προσμετρούσαν στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος ήρθε σε επαφή με την ΟΜΑΕ – ΕΠΑ  και εξασφάλισε τη πραγματοποίηση του θεσμού με 4 αγώνες, θέλοντας να υποστηρίξει τον θεσμό αυτό, ώστε να υπάρχει στο καλεντάρι του 2019. Μετά από πολλές συζητήσεις και με τη σύμφωνη γνώμη των λεσχών της Βορείου Ελλάδος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ σε συνδιοργάνωση με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας.


Με γνώμονα την ασφάλεια και την απόλαυση με το χαμηλότερο κόστος, κάτι που λείπει στις μέρες μας από τους αγωνιζόμενους, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτή την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας σχεδίασαν έναν φανταστικό αγώνα για το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου 2018.

Οι ειδικές διαδρομές γνώριμες σε όλους

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου από 09:00 έως 11:00, στην πόλη της Βέροιας θα πραγματοποιηθεί ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος, στην οδό Ελιάς, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βέροιας. Στην συνέχεια στις 13:00 το πρώτο αγωνιστικό θα παραλάβει το καρνέ του από την πλατεία Δημαρχείου για το χωριό Φυτειά, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας που θα προσμετρά για το 24ο  Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ .Η γνωστή σε όλους Ειδική Διαδρομή Κουστοχώρι των 15,5χλμ θα επαναληφθεί 2 φορές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παίρνει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή ΚΟΥΣΤΟΧΩΡΙ στις 13:30. Τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στο χωριό Φυτειά

Μετά από ξεκούραση, το βραδάκι του Σαββάτου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική εκκίνηση στην οδό Ελιάς στην Βέροια, για την προβολή των πληρωμάτων και των χορηγών.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πρώτο αγωνιστικό θα πάρει εκκίνηση αυτή τη φορά στις 11:00, από την πλατεία Δημαρχείου για την περιοχή του Αλιάκμονα. Ο δεύτερος αγώνας, το 47ο Rally Sprint Θερμαϊκού, θα πραγματοποιηθεί στην γνωστή Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι των 17,95χλμ που θα επαναληφθεί 3 φορές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παίρνει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ στις 11:20.Ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές 1 1/2 ώρα νωρίτερα.

Παρακαλούμε τους φίλους θεατές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργανωτών και των κριτών για να έχουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να κερδίσουμε το στοίχημα «απόλαυση των 85 αγωνιστικών χιλιομέτρων με το χαμηλότερο κόστος» αφού το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε στα 280€ και για τους 2 αγώνες και περιλαμβάνει και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν 15 Οκτωβρίου 2018 μέσω του ΣΔΔΑ (Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων).

Το παράβολο συμμετοχής που πρέπει να πληρωθεί μέσω ΣΔΔΑ είναι 70€ και το υπόλοιπο 210€ σε λογαριασμό του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR 02 0171 5590 0065 5913 7961 040.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 423220-21, 6948 604342 (Σταύρος Μαράτος- Πρόεδρος ΑΟΘ), 6944 740 991 (Αδαλόγλου Δημήτρης – Πρόεδρος ΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ) καθώς και με email: info@aoth.gr, lavverias@gmail.com.

Σας περιμένουμε όλους για έναν απολαυστικό αγώνα.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...