Nίκος Παπανώτας «Η μοίρα που μας στέρησε ακόμα δύο βαθμούς».

Nίκος Παπανώτας «Η μοίρα που μας στέρησε ακόμα δύο βαθμούς».

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα είναι ο Νίκος Παπανώτας, καθώς ο προπονητής της Βέροιας σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στην  Αριδαία με τον Αλμωπό  μίλησε για την «μοίρα που μας στέρησε ακόμα δύο βαθμούς».

Από την άλλη ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Τυριακίδης τόνισε ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, ένα «πραγματικό ντέρμπι».

Συγκεκριμένα είπαν τα εξής 

ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΝΙΚΟΣ: «Είχαμε τεράστια θέληση να κερδίσουμε το παιχνίδι με το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τελικές ενέργειες ούτε η μία, ούτε η άλλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Δυστυχώς όμως σε μία φάση που θα μπορούσε να την διαχειριστεί καλύτερα ο παίκτης μου, ξαναμπήκε η ομάδα του Αλμωπού μέσα στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά μετά από ένα δεκάλεπτο, ξ αναζητήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, άσχετα αν αγωνιζόμασταν στην δυνατή ομάδα της Αριδαίας, τα παιδιά δημιουργήσανε ευκαιρίες  αλλά δυστυχώς στις τελικές ενέργειες που παρουσιάστηκαν, δεν είχαμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση για να πετύχουμε το γκολ.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και τους δίνω συγχαρητήρια. Με στεναχωρεί το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η μοίρα μας στέρησε ακόμα δύο βαθμούς, αλλά μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κάποια βασικά πράγματα τα οποία καθορίζουν και την εξέλιξη ενός παιχνιδιού.

Ανεβάσαμε τον Βεργώνη με τον Μπακάλη πιο ψηλά, βάζοντας τον Μισαηλίδη ως ανασταλτικό χαφ και ανταποκρίθηκε. Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε τις συνεργασίες τις οποίες θέλαμε. Η δύναμή μας είναι κυρίως από τις πτέρυγες, αλλά δεν βγάλαμε αυτές τις συνεργασίες που θέλαμε, ίσως επειδή το παιχνίδι πήγε πάρα πολύ στην δύναμη και η ομάδα της Αριδαίας έπαιζε δυνατά.

Μετά το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανοίξαμε πολλούς διαδρόμους, δημιουργήσαμε χώρους, τους εκμεταλλευτήκαμε αλλά για μια ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου και συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε…»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: Νομίζω πως ο αγώνας είχε τα στοιχεία ενός ντέρμπι με δυο ομάδες που ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. Υπήρχε πολύ ένταση και πάθος, αλλά ήταν ένα μέτριο ματς που αναλώθηκε περισσότερο σε μονομαχίες και περισσότερο ανορθόδοξα και από τις δύο ομάδες.

Εμείς δυστυχώς παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου. Θεωρώ ότι ήταν στοχευμένο με μεγάλες μπάλες να κερδίσει μονομαχίες στο δικό μας μισό για να δημιουργήσουν καταστάσεις και να πετύχουν ένα γκολ από 40 μέτρα. Δεν έχω εικόνα, αλλά ο επόπτης ήταν σίγουρος ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Η διαφορά είναι ότι το δοκάρι της Βέροιας μέτρησε αφού η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, ενώ το δικό μας το δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπήκε μέσα. Αυτή είναι και η ομορφιά του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, πιέσαμε, πετύχαμε την ισοφάριση, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά αντέδρασε και η Βέροια. Νομίζω ότι ήταν αμφίρροπο και ξαναγύρισε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, με μονομαχίες, καθυστερήσεις, με νευρικότητα.

Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια που κάναμε. Θεωρώ ότι τα παιδιά προσπαθήσανε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας και αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό. Δεν θα μείνουμε πίσω, θα κοιτάξουμε να καλύψουμε την διαφορά στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1 με Πανθρακικό η Βέροια -

Πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1 με Πανθρακικό η Βέροια -...

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτέλεσμα...

Conference League: Τα ζευγάρια των «8» και το μονοπάτι για Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ ως τον τελικό!

Conference League: Τα ζευγάρια των «8» και το μονοπάτι για...

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπήκαν στην κλήρωση για τους...

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το "θαύμα" ο ΝΠΣ Βεροια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Βεροιώτικο στρατόπεδο...

Οι διαιτητές των Σαββατιάτικων αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας

Οι διαιτητές των Σαββατιάτικων αγώνων Βέροιας και Αγ....

Το Σάββατο (16/3) θα διεξαχθεί η 27η αγωνιστική της Γ’...

Α' ΕΠΣΗ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Play-off και Play-out

Α' ΕΠΣΗ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Play-off και Play-out

Έγινε η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α'...

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου...

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Νάουσα και Άγιος Γεώργιος το ζευγάρι του τελικού!

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Νάουσα και Άγιος Γεώργιος το ζευγάρι του...

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13/03 η ημιτελική φάση του...

Γ’ ΕΠΣΗ: «Σφράγισαν» την πρωτιά τα Ριζώματα

Γ’ ΕΠΣΗ: «Σφράγισαν» την πρωτιά τα Ριζώματα

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ'...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...