'Αγχωτική

'Αγχωτική" νίκη της Βέροιας 2-1 τον Λαγκαδά. Ήρωας ο τερματοφύλακας Ταταρίδης

Δύσκολη και αγχωτική αλλά σίγουρα δίκαιη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Βέροια  επί της ΑΠΕ Λαγκαδά  στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων.

Η βασίλισσα του βορρά  βρέθηκε πλέον  στην 2η θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Αγκαθιά  και την Τρίγλια, έχοντας μπροστά τους την ερχόμενη Κυριακή το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, όπου με μια νίκη τον πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής!

Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" ήταν καλή κατά διαστήματα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρήκε απέναντί της μια σκληροτράχηλη ομάδα που είχε κάτω από τα δοκάρια της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Σάββα Ταταρίδη που στο παρελθόν πέρασε και από τη Βέροια  ο οποίος έσωσε αρκετές φορές την εστία του. Είχε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις στο 29' λεπτό σε κεφαλιά του Χαντζάρα παρότι ήταν εκτός θέσεως πρόλαβε και απέκρουσε και στο 78' λεπτό με την απόκρουση στο αριστερό γάμα ύστερα από ωραίο σουτ φάουλ του Καράμπελα 

Αδυναμία  για την ομάδα της Βέροιας  και πάλι τα εύκολα λάθη και οι αδράνειες στη μεσοαμυντική γραμμή, που λίγο έλειψε να κοστίσουν, αφού η ομάδα του Λαγκαδά ήταν αρκετά επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.

Οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ στο 13' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπλέτσα, ενώ στο 19' ο Αλμύρας έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους, νικώντας τον Μπλατσιώτη από θέση τετ-α-τετ αφού ο γκολκίπερ της Βέροιας άργησε στην έξοδο 

Η "Βασίλισσα" είχε ένα πολύ καλό διάστημα από το 25' έως το 40' χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Μυλωνά (2) και Χαντζάρα, ενώ στο 35' κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό τέρμα του αρχηγού της, Αλέξανδρου Βεργώνη, ο οποίος δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά του Λεφίδη, κατέβασε ωραία τη μπάλα με το στήθος και με άπιαστο σουτ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-1!

Στην επανάληψη η ομάδα του Λαγκαδά μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, χάνοντας καλές ευκαιρίες στο 50' με τον Αλμύρα, στο 57' με τον Πολυζωϊδη και στο 63' με τον Ζαγναφέρη.

Οι Βεροιώτες  στο 68' με τον Μυλωνά που μπήκε δυναμικά στην περιοχή σούταρε  άουτ από θέση τετ-α-τετ!

Στο 69' ο Ζαγναφέρης υπό την πίεση του Μαραγκού έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο 70' ο Χαντζάρας σούταρε άουτ από πλάγια θέση ενώ δύο συμπαίκτες του περίμεναν αμαρκάριστοι στην περιοχή. 

Στο 76' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο   του Αλμύρα από τον Μπακάλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ταταρίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε απευθείας φάουλ του Καράμπελα!

Τελευταία καλή φάση στο ματς, στο 87' με τον Συμεωνίδη του Λαγκαδά να σουτάρει άουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία του Σαμουηλίδη στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουκούλης (Λάρισας), ενώ και οι βοηθοί του ήταν από τον ίδιο σύνδεσμο  Καραγιάννης και Κοτούμπας.

'"Έχει κενά στα παιχνίδια"

Ανησύχησαν και πάλι οι φίλαθλοι της Βέροιας μέχρι να φθάσει η ομάδα στην νίκη με έναν αντίπαλο που μπορεί να έπαιξε δυνατά και ψυχωμένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει την καλή εικόνα της βασίλισσας.

Οι παίκτες της Βέροιας κατά διαστήματα παρουσιάζουν πολύ ωραίο θέαμα και θα μπορούσαν να φθάσουν σε μία εύκολη νίκη, αλλά σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα έχουν κάποια κενά που μεταφράζονται σε χαμένες ευκαιρίες σε λάθος εύκολες πάσες και κακή συνεννόηση στην άμυνα από τους  αμυντικούς και τον ίδιο τον τερματοφύλακα . Πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και από κει και μετά όλα θα είνια πιο εύκολα. Η εικόνα ήταν πολύ καλή κυρίως στο α' ημίχρονο όπου θα μπορούσε μετά το 2-1 να πετύχει και άλλα γκολ όμως έγιναν λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο την ιδέα να ελπίζει για  ένα θετικό αποτέλεσμα 

Η Βέροια όσο  παίζει αγχωμένη (κακώς)  τόσο δυσκολεύεται η ίδια αλλά για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αλλά και ο αντίπαλος παίζει να εκμεταλλευτεί το λάθος που θα γίνει. Χρειάζεται λοιπόν σοβαρότητα και καλή συνεργασία όλων μέσα στο γήπεδο . 

Νομίζουμε οτι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν δεν υστέρησε κανείς  γιατί είχαν πάθος δύναμη και ήταν  αποφασισμένοι για την νίκη. 

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (83' Κυριακίδης), Μουρατίδης (46' Καράμπελας), Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Σκαθαρούδης), Μυλωνάς, Τσικόπουλος (58' Ιωάννου), Χατζάρας.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Ανδρεάδης, Βόσδου, Χατζηαθανασίου, Σαμουλίδης, Πολυζωίδης, Καραγκούνης (61' Συμεωνίδης), Ταχματζίδης, Κυζιρίδης (55' Ζαγναφέρης), Αλμύρας.

Τα αποτελέσματα 

2ος όμιλος

ΑΣ Γιαννιτσά – ΠΑΟ Κουφαλίων 1-0 
Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός 0-1 
Ολυμπιακός Κυμίνων – ΠΟ Τρίγλιας 0-1 
Άρης Παλαιοχωρίου – Αλμωπός Αριδαίας 2-1 
Εδεσσαϊκός – Νίκη Αγκαθιάς 0-0 
Μελιτέας Μελίτης – Ερμής Αμυνταίου 1-2 
Βέροια – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-1

βαθμολογία 

1) Άρης Παλαιοχωρίου        24

2) Νίκη Αγκαθιάς                 18

- Βέροια                               18

- ΠΟ Τρίγλιας                       18

5) Αγρ. Αστέρας                   17

6) ΑΣ Γιαννιτσά                     16

7) Αλμωπός                          14

- Μακεδονικός                      14

9) Εδεσσαικός                      12

10) Κύμινα                          10

11) Λαγκαδάς                        9

12) Κουφάλια                       6

13) Αμύνταιο                       6

14) Μελιτέας                      5

επόμενη αγωνιστική 

11η (9/12) 

ΠΑΟ Κουφαλίων – Νίκη Αγκαθιάς
Μακεδονικός – ΑΣ Γιαννιτσά
Ερμής Αμυνταίου – Εδεσσαϊκός
ΠΟ Τριγλίας – Αγροτικός Αστέρας
ΑΠΕ Λαγκαδά – Μελιτέας Μελίτης
Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Κυμίνων
Βέροια – Άρης Παλαιοχωρίου

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...