Σάκης θεοδοσιάδης.

Σάκης θεοδοσιάδης." Πήραμε δίκαια την νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες "

Με την νίκη στα Κύμινα και την ολοκλήρωση των αγώνων για τις διακοπές των γιορτών, η προσοχή όλων στη Βέροια είναι στραμμένη στην απόκτηση παικτών που θα κάνουν την διαφορά.

Προς τον σκοπό αυτό μέχρι τέλος της εβδομάδας ο προπονητής της «βασίλισσας» θα καταθέσει την έκθεσή του στην διοίκηση για το έμψυχο δυναμικό, αλλά και για παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής Βέροιας): Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για την σημερινή τους νίκη, για την διαχείριση του παιχνιδιού κάτω από αντίξοες συνθήκες  και για τις δύο ομάδες. Κατορθώσαμε να πετύχουμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να βάλουμε τις βάσεις ώστε να οδηγήσουμε το αποτέλεσμα στη νίκη.

Μπράβο στα παιδιά που εδώ και 45 μέρες δουλεύουμε πάρα πολύ καθημερινά. Σήμερα ήταν το τελευταίο επίσημο ματς της χρονιάς και μας δίνεται η ευκαιρία μετά από μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, να ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές, να ανασυνταχθούμε, να οργανωθούμε και όπως είχα πει και παλαιότερα, να μπούμε στην τελική ευθεία, στον δικό μας μονόδρομο για να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος του πρωταθλήματος που είναι η πρωτιά ή την δεύτερη θέση, αλλά βασικός στόχος είναι η πρωτιά.

Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια και διαχειρίζονται σωστά την καθημερινότητα και τα επίσημα παιχνίδια και πιστεύω πως με την ευκαιρία που έχουμε στις γιορτές για ξεκούραση, να μπούμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που κάτω από αντίξοες συνθήκες ήρθε από τη Βέροια και βοήθησε στις προσπάθειες των παικτών μας και εύχομαι σε όλους καλές γιορτές».  

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε τα εξής. 

-Αν παρακολουθήσετε την πορεία του Ολυμπιακού Κυμίνων, δύσκολα έχανε στην έδρα του και όλα τα παιχνίδια κρίνονταν στην ισοπαλία στο μηδέν μηδέν ή στο ένα γκολ. Είμαστε η μοναδική ομάδα που πέτυχε τρία γκολ και αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

-Στα τελευταία παιχνίδια έξι, επτά τα παιδιά έπαιζαν στα «κόκκινα» και έχουν ανάγκη από ξεκούραση που προσφέρει η διακοπή του πρωταθλήματος. Επίσης έχουμε και κάποιους τραυματισμούς , του Μαραγκού και του Λεφίδη. Είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσουν, να ξεκουραστούν νοητικά και σωματικά και έτσι να επιστρέψουμε πιο έτοιμοι, πιο φρέσκοι για την δύσκολη συνέχεια και φυσικά για το πρώτο παιχνίδι που έχουμε με τον Αγροτικό Αστέρα Εύοσμου.

-Προς το τέλος της εβδομάδας σε συνεννόηση με την διοίκηση, θα δοθεί η εισήγησή μου για την αξιολόγησή μου προς τους παίκτες και θα γίνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο για την ομάδα. Και οι καλύτερες ομάδες επιθυμούν την ενίσχυσή τους. Μας ενδιαφέρουν να έρθουν παίκτες που να «κολλάνε» στην φιλοσοφία  της ομάδας. Έχουμε εξαιρετικά παιδιά, εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, οπότε οι επιλογές μας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένες. Τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα θα πρέπει να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο για τον στόχο, μαζί  με τα άλλα παιδιά που δουλεύουν από το καλοκαίρι.

-Τον Σάββα Κυριακίδη απ΄ όσο τον ξέρω είναι αριστερό μπακ και όχι για χαφ. Κάτω από ιδιαιτερότητες είναι θετικό για έναν προπονητή να έχει παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά για να έχεις ευελιξία προ και κατά την διάρκεια του αγώνα και να παίρνεις λύσεις. Όπως και ο Μπακάλης. Είναι παιδιά που πρέπει να παίζουν γιατί είναι ήδη μέσα στην ομάδα και χρειαζόμαστε για να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Όχι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα άλλα τα παιδιά. Απλά προσπαθούμε να εκμηδενίζουμε το ρίσκο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς.

-Είδατε καμιά ομάδα να παίρνει πρωτάθλημα τα Χριστούγεννα;. Έγινε καμιά απονομή; 15 Απριλίου θα γίνει η απονομή.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...