Στο σημερινό φιλικό ΦΑΣ Νάουσα- Βέροια  1-5. Δύο γκολ ο Μελικιώτης

Στο σημερινό φιλικό ΦΑΣ Νάουσα- Βέροια 1-5. Δύο γκολ ο Μελικιώτης

Δυνατό φιλικό παιχνίδι, με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των εορτών, έδωσαν στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ με αντίπαλο τη ΒΕΡΟΙΑ, στα πλαίσια της μεταγραφής του Αλέξανδρου Ζούρκου το περασμένο καλοκαίρι από τους «κυανόλευκους» στους «κυανέρυθρους».

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Σγούρδας και Σάκης Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησαν όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές τους, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε με τη φανέλα της ΝΑΟΥΣΑΣ ο Χρήστος Καραγιάννης και με αυτή της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Δημήτρης Μελικιώτης.

Από τους «κυανέρυθρους» δεν αγωνίστηκαν προληπτικά οι Μπακάλης και Λεφίδης, ο Ζούρκος που είναι κλινήρης και ο Τσουλχάι που πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ από τους γηπεδούχους δεν έπαιξαν οι Αργυρίου και Νίρλας λόγω ενοχλήσεων.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-1 υπέρ της «Βασίλισσας», με τέρματα που πέτυχαν οι Μεληκιώτης (2), Καράμπελας, Κανούλας και Βασίλτσης για τους Βεροιώτες και ο Περηφανόπουλος για τους Ναουσαίους.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονται και σε μεγαλύτερη κατηγορία, ήταν ανώτεροι στο γήπεδο, επέβαλαν από το ξεκίνημα σχεδόν στον ρυθμό τους και έφτασαν χωρίς δυσκολία στην τελική επικράτηση..

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό, όταν ο Μελικιώτης εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση του Νομικού με τον Λαφάρα και από κοντά έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι Βεροιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 32’ όταν ο Καράμπελας εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά, με τη μπάλα να χτυπάει στο σώμα του Κουκουράκη, να ξεγελάει το Νομικό και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-2! 

Δύο λεπτά αργότερα η «Βασίλισσα» πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Τρούπκος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Νομικός έχασε μέσα από τα χέρια του τη μπάλα και ο Μελικιώτης από κοντά σε κενή εστία έγραψε το 0-3.

Στο 37’ ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να πετύχει χατ-τρικ αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Νομικού.

Στην επανάληψη έπεσε κάπως ο ρυθμός του αγώνα, λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό σουτ στο 48’ με τον Λαμπριανίδη που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κοντογουλίδη.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ, όταν ο Μαντώς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο αφύλαχτος Περηφανόπουλος στην «καρδιά» της Βεροιώτικης άμυνας έστειλε με έξυπνη κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 73’ ο Μαντώς με ωραία προσπάθεια μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κοντογουλίδης.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τέταρτο τέρμα τους, όταν ο Τσικόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ΝΑΟΥΣΑΣ και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη μπαλιά στον Κανούλα, ο οποίος από κοντά με εναέριο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

Στο 81’ οι Χαντζάρας και Κανούλας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά, ενώ στο 89’ ο Βασίλτσης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Καραντώνης, Χριστοδούλου Γ. και Μπογιατζόγλου.

ΝΑΟΥΣΑ (Γιώργος Σγούρδας): Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης, Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Κερμανίδης, Λαφάρας, Τόσιος, Κουκουράκης, Καραγιάννης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Γιαμαλίδης, Στογιάννης, Ζάχος, Λαμπριανίδης, Γατουρτζίδης, Βασιλειάδης, Πετρίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Τρούπκος, Κυριακίδης, Μαραγκός, Τσότρας, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Μελικιώτης, Σκαθαρούδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Φωτόπουλος, Βασίλτσης, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Βεργώνης, Κανούλας, Τσικόπουλος, Χαντζάρας.

πηγή Kerkidasport.gr

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...