Σάκης Θεοδοσιάδης: «Είχαμε ένα εκρηκτικό 20λεπτο» -Κώστας  Γεωργιάδης: «Η ΒΕΡΟΙΑ θα πάρει το πρωτάθλημα…»

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Είχαμε ένα εκρηκτικό 20λεπτο» -Κώστας Γεωργιάδης: «Η ΒΕΡΟΙΑ θα πάρει το πρωτάθλημα…»

Μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ να μην είχε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Τρίγλιας.

Αυτή είναι η άποψη του προπονητή της "Βασίλισσας" Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ από την άλλη πλευρά ο τεχνικός ηγέτης της Τρίγλιας και παλαιός ποδοσφαιριστής των "κυανέρυθρων" Κώστας Γεωργιάδης θεωρεί πως η ομάδα του είναι η καλύτερη της κατηγορίας, αλλά επιθυμεί και εκτιμά να πάρει το πρωτάθλημα η ΒΕΡΟΙΑ.

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΒΕΡΟΙΑ): Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της. Είχαμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τρόπο παιχνιδιού απέναντι σε μία ομάδα η οποία αν δεν κάνω λάθος έχει περάσει μόνο το Παλαιοχώρι από δω μέσα με 0-1. Δύσκολα δέχεται γκολ και παρόλα αυτά κατορθώσαμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη.

Για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν ένας ακόμα βαρύς αγωνιστικός χώρος. Θα έλεγα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι.  Ήμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό. Παρόλα αυτά όμως κατορθώσαμε να ισορροπήσουμε μετά το 20ο λεπτό και να πετύχουμε γκολ και θα έλεγα ότι στο αποτέλεσμα έπαιξε ρόλο η ποιότητα της ομάδος.

Στο εκρηκτικό τρίτο 20λεπτο είχαμε αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Φυσικά τα πολλά ατομικά λάθη τα οποία προήλθαν χωρίς πίεση και σίγουρα σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Δεν πληρώσαμε τα λάθη και κατορθώσαμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη που είναι οδηγός για τη δύσκολη συνέχεια.

Η ουσία είναι οι τρεις πόντοι αλλά για την απόδοση ενδεχομένως έπαιξε ρόλο λίγο και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι δεν το πληρώσαμε γιατί θα έλεγα ότι όσο είμαι εγώ στην ομάδα είναι και το μοναδικό παιχνίδι που απειληθήκαμε τόσες φορές.

Πρέπει να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες γιατί για όλες τις ομάδες τα τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα είναι πολλά και σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους. Να ανασυνταχθούμε και στο μυαλό μας από σήμερα κιόλας είναι στο παιχνίδι με την Αριδαία.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες που κάνουν τεράστια προσπάθεια. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος στην Τρίγλια και προσωπικά στον Κώστα Γεωργιάδη που δημιούργησε μία εξαιρετική ομάδα, μία πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι ζητά στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο που σήμερα ήταν κοντά μας και γίνεται όλο και περισσότερος, δικαιώνοντας τις προσπάθειες των παικτών, ενώ ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Τρίγλιας .

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Τρίγλια): Αν κάποιος θα έλεγε το καλοκαίρι, όταν ξεκινούσαμε να χτίσουμε αυτή την ομάδα, ότι θα αγωνιστούμε έτσι εναντίον της ΒΕΡΟΙΑΣ θα τον κοροϊδεύαμε. Ακόμη και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα νομίζω ότι θα μιλούσε για ένα θαύμα ποδοσφαιρικό.

Κοίταξαμε κατάματα την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, πολύ πιο έμπειρα στελέχη και ποδοσφαιριστές και μία οργάνωση η οποία τουλάχιστον είναι σε πιο πάνω επίπεδα, με μία ιστορία τεράστια και με ένα στόχο τελείως διαφορετικό από μας. Μάλιστα έχει στο πάγκο τον Σάκη Θεοδοσιάδη που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής.

Απολαμβάνω την ομάδα να αγωνίζεται με αυτό το τρόπο αγωνίστηκε σήμερα. Ίσως είναι η καλύτερη εμφάνιση τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι έτσι όπως το είπε ο Σάκης, ότι είναι ένα τελευταίο εικοσάλεπτο όπου έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη ΒΕΡΟΙΑ να αμύνεται. Απλά θα πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί. Η Τρίγλια δεν θα σταματήσει να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Τις φάσεις που δημιουργήσαμε θα πρέπει να τις διαχειριστούμε με περισσότερη ωριμότητα κάτι το οποίο δεν το κάναμε. Σε μία φάση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Μετά το 55ο λεπτό υπάρχει μία απόλυτη κυριαρχία, ίσως με τις περισσότερες τελικές φάσεις από πλεονεκτική θέση που δεν έχουμε κάνει και σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θα έπρεπε να μπούμε το παιχνίδι με αυτές τις απίστευτες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Πιστεύω ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα πάρει το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη θεωρώ ότι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα είναι η Τρίγλια.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...