Νίκος Κουτσογιάννης:  «Τον Μάιο νικάμε και  συνεχίζουμε το έργο μας»

Νίκος Κουτσογιάννης: «Τον Μάιο νικάμε και συνεχίζουμε το έργο μας»

Με μια και μοναδική υπόσχεση, να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση για την πρόοδο του δήμου, έκλεισε την πρώτη του προεκλογική ομιλία το βράδυ της Τετάρτης στο ‘Χρήστος Λαναράς’ ο Νίκος Κουτσογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας.

Μπροστά σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα ‘Έρια’, (υπήρχε κόσμος που άκουγε στους εξωτερικούς χώρους από ηχεία που είχαν τοποθετηθεί), ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στο έργο της πενταετίας του αλλά και στους σχεδιασμούς της επόμενης φάσης. Μίλησε για το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του δήμου, παρά τα χρέη και κάποια ‘ύποπτα πράγματα’ που παρέλαβε, που έφερε εξυγίανση και θεαματική βελτίωση στη θέση του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων, δύο συνεχόμενους θετικούς ισολογισμούς και πρωτοφανή δείκτη ρευστότητας 3,2 εν μέσω κρίσης, κάνοντάς τον έναν από τους φερέγγυους οικονομικά δήμους στη χώρα.

Δήλωσε υπερήφανος για όλα όσα έχουν επιτευχθεί επί των ημερών του, με το τεράστιο κοινωνικό δίκτυο που προσφέρει παροχές σε 2.500 συνδημότες, τα έργα υποδομής ύψους 35 εκατ. ευρώ που έγιναν και που έρχονται (σε σχολεία, παιδικές χαρές, κλειστό γυμναστήριο και στάδιο, κάδους απορριμμάτων, ΣΒΑΑ, ασφαλτοστρώσεις, αγροτική οδοποιία, έργα ΔΕΥΑΝ στον κάμπο και τα χωριά κ.ά.) στα πιο δύσκολα χρόνια της Αυτοδιοίκησης, όπως σημείωσε.

Ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια διαμόρφωσης ενός κατά το δυνατόν ελκυστικότερου πεδίου στον δήμο, ώστε να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι επερχόμενοι διεθνείς διαγωνισμοί για το ξενοδοχείο ‘Βέρμιον’, τα 3-5 Πηγάδια και τα ιαματικά νερά των πηγών Αγίου Νικολάου Κοπανού.

Για το καινοτόμο σχέδιο των υδροηλεκτρικών ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε ότι 7 από τις 8 συνολικά θέσεις του σχεδίου έχουν έγκριση από τη ΡΑΕ και σύντομα έρχεται και η 8η μαζί με τη δημοπράτηση του έργου.

«Φεύγουμε μπροστά! Σήμερα νιώθω γεμάτος από αυτά που καταφέραμε. Εμείς απαντάμε με αλήθειες και όχι με σαχλαμάρες. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Αλλάζοντας το ήθος της πολιτικής στην Αυτοδιοίκηση, κόντρα στη μικροπολιτική μιζέρια που μας περιβάλλει εξαρχής. Να είστε βέβαιοι ότι τον Μάιο θα νικήσουμε, για να συνεχίσουμε το κοινό μας έργο για την πρόοδο του τόπου» είπε κλείνοντας ο κ. Κουτσογιάννης, κάνοντας παράλληλα την αυτοκριτική του:

«Δεν σας κρύβω ότι μου έλειψε η επικοινωνία μαζί σας. Δεν μετανιώνω όμως. Όφειλα να το κάνω. Κλείστηκα στο γραφείο γιατί είχαμε τόση πολλή δουλειά να κάνουμε…» υπογράμμισε.

Τον Νίκο Κουτσογιάννη προλόγισε ο Στέλιος Μπουτάρης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ό,τι καλύτερο για τον τόπο αυτή τη στιγμή.


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ 8ο...

 Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 η λογοτεχνική συντροφιά του...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...