Δεύτερο

Δεύτερο "στραβοπάτημα" της Βέροιας 1-1 με τον Εδεσσαικό.!!

Ύστερα από ένα δυνατό και πολλές φορές σκληρό παιχνίδι από πλευράς των αντιπάλων η Βέροια "άφησε" ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα μέσα στο γήπεδο της μετά το 1-1 με τον Εδεσσαϊκό.

Το γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους μόλις στα 45'' δευτερόλεπτα ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Βέροιας δεν πτόησε τους παίκτες της βασίλισσας που συνήλθαν από το ξαφνικό σοκ και με οργανωμένες επιθέσεις βγήκαν μπροστά πρώτα να ισοφαρίσουν  και  στην συνέχεια να πετύχουν  το νικητήριο τέρμα και να πάρουν  την νίκη και τους τρεις βαθμούς. 

Έτσι στο 19' λεπτό ο Σάκης Κανούλας με  σουτ από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Εδεσσαικού .

Η πίεση των παικτών συνεχίστηκε και στο 26' λεπτό είχαμε την ανατροπή του Αλέξη Βεργώνη στην περιοχή από τον Χαραβιτίδη και ο Κανούλας ισοφάρισε σε 1-1.

Το α' ημίχρονο δεν είχε άλλες καλές ευκαιρίες αφού έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλά φάουλ, χωρίς θέαμα . Μάλιστα έγιναν πολλά λάθη αλλά και πολλά φάουλ κυρίως από τους φιλοξενούμενους που ξέφυγαν σε αρκετές περιπτώσεις με την ανοχή και του μέτριου διαιτητή κ. Μπεκιάρη από τον σύνδεσμο της Καρδίτσας.

Στην επανάληψη ο Εδεσσαϊκός ήτα αυτός που απείλησε πρώτος αλλά η συνέχεια ήταν για την Βέροια και σημαντικό ρόλο έπαιξε η είσοδος του Δήμου Χαντζάρα που ταλαιπώρησε αρκετές φορές την δεξιά πλευρά  την άμυνα του Εδεσσαϊκού.

Η Βέροια που είχε πάνω από 10 τελικές δεν μπόρεσε να φθάσει στο 2ο γκολ εξ' αιτίας των δύο εκπληκτικών αποκρούσεων του τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού αλλά και τις μεγάλης αστοχίας και ατυχίας των επιθετικών της Βέροιας που έχασαν εκπληκτικές  ευκαιρίες και  την μπάλα να μην θέλει να μπει στα δίκτυα του Εδεσσαϊκού

Χάθηκαν καλές ευκαιρίες με τους Χαντζάρα εκπληκτικό φάουλ από μακριά  ο Σοιλεμέζογλου πετάχτηκε στην αριστερή αγωνία και έσωσε την εστία του από βέβαιο γκολ, με τον   Βεργώνη κεφαλιά από κοντά πέρασε λίγο άουτ και στις καθυστερήσεις ύστερα από κεφαλιά πάλι του Βεργώνη στην κενή εστία από κοντά αστόχησαν οι Σκαθαρούδης και Μυλωνάς. 

Χρειάζεται ηρεμία η ομάδα

Πέρα από το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα το γράψε και μετά τον αγώνα στα Γιαννιτσά η ομάδα χρειάζεται ηρεμία . Δεν δικαιολογούνται οι παίκτες της Βέροιας και κυρίως οι ποιό έμπειροι να 
"τσιμπάνε" στις προκλήσεις των αντιπάλων που με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν τον σκοπό τους. 

Τα τεντωμένα νεύρα  και τα επεισόδια έφεραν ταραχή και χαμένο χρόνο στην ομάδα να φθάσει στο γκολ και στην νίκη . Έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση μία από τις ευκαιρίες θα γινόταν γκολ.

Αντέδρασε αλλά έγιναν πολλά λάθη.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή , οι παίκτες μαχητικοί αλλά τα λάθη λάθη. Δεν είχαμε ούτε ένα ούτε δύο πολλά και αδικαιολόγητα  και από παίκτες που έχουν το βασικό ρόλο για την οργάνωση της ομάδας. 

Οι Βεργώνης και Ταίρης που έχουν αυτό τον ρόλο αλλά και ο Μπλέτσας δεν βοήθησαν όσο έπρεπε με αποτέλεσμα και η άμυνα να υποφέρει πολλές φορές αλλά και οι επιθετικοί να μην παίρνουν σωστές πάσες.

Μαχητικοί ήταν αποτελεσματικοί δεν ήταν Η νέα απώλεια βαθμών σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεάσει την ομάδα , αλλά αντίθετά να πεισμώσει τους παίκτες στην συνέχεια και να πάνε μέχρι το τέλος αήττητοι. Μπορούν και θα το κάνουν. 

 ΒΕΡΟΙΑ: (Θεοδοσιάδης) Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας 57 (57' Παπουτζίδης), Κανούλας (81' Μυλωνάς), Ταΐρης, Τσικόπουλος, (70' Σκαθαρούδης) Μουρατίδης (46' Χαντζάρας)

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: (Σαμπάνης) Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης (13' Κωνσταντινίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης (77' Λαφαζανίδης), Τούφας, Παπαδημητρίου, Μεταξάς, ( Ντόγος (68' Τσιάκαλος)

Τα αποτελέσματα

Αλμωπός Αριδαίας - Αγκαθιά 3-0
Μελιτέας - Κουφάλια 3-1
Ολυμπιακός Κυμίνων - Αγρ. Αστέρας 1-1
Τρίγλια - Αμύνταιο 3-0
Λαγκαδάς - Μακεδονικός (αναβολή)
Παλαιοχώρι - Γιαννιτσά (αναβολή)

βαθμολογία

1) ΠΣ Βέροια           44

2) Άρης Παλαιοχωρίου  40

3) Αγκαθιά             39

4) ΠΟ Τρίγλιας        37

5) Εδεσσαικός           34

6) Αριδαία                 31

7) Αγρ. Αστέρας          30

8) ΑΣ Γιαννιτσά           27

9) Μακεδονικός           25

10) Κύμινα                  18

11) Κουφάλια             16

12) Λαγκαδάς             13

13) Αμύνταιο             12

14) Μελιτέας             11

- Έναν αγώνα λιγότερο έχουν Άρης Παλαιοχωρίου, Γιαννιτσά, Λαγκαδάς και Μακεδονικός 

επόμενη αγωνιστική 

Αγκαθιά- Βέροια 

Κουφάλια - Αγρ. Αστέρας 

Εδεσσαϊκός- Μελιτέας 

Γιαννιτσά- Κύμινα 

Μακεδονικός- Παλαιοχώρι 

Αμύνταιο - Αριδαία

Τρίγλια- Λαγκαδάς 


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...