Σεμινάριο Α' βοηθειών από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Αγ. Μαρίνας

Σεμινάριο Α' βοηθειών από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Αγ. Μαρίνας

Ένα συμπυκνωμένο απόσταγμα γνώσεων και πληροφοριών είχαν την ευκαιρία να "γευτούν"  οι φίλοι που γέμισαν τη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων της Ενορίας Αγίας Μαρίνας κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα τις πρώτες βοήθειες.
Αρχικά, απηύθυνε χαιρετισμό στο κοινό ο τεχνικός Διευθυντής και ψυχή της διοργανώτριας Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Πέιος Φιλιππος.
Από τα λεγόμενα του εύκολα μπορούσε να διακρίνει κάνεις το έντονο συναισθηματικό του φορτίο καθώς πριν από χρόνια, βίωσε την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου του αδερφού Κωνσταντίνου εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα!
Μετά τον πολύ όμορφο πρόλογο του Φίλιππου Πέιου και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με τη παρουσία του την εκδήλωση αυτή, τον Πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και όλους τους συντελεστές, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης παρουσίαση του υπερσύγχρονου, αυτόματου καρδιακού απινιδωτή που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ποδοσφαιρικό σύλλογο της Αγίας Μαρίνας.
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο εκπρόσωπος της εταιρίας medical κος Χρήστος , έκανε επίδειξη του τρόπου χρήσης και λειτουργίας του νεοαποκτηθέντος απινιδωτή εξαίροντας την τεράστια χρησιμότητα του στην προσπάθεια ανάνηψης ασθενών που αντιμετωπίζουν οξύ, σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα!
Μέσα από την εξαιρετική αυτή παρουσίαση, απαντήθηκαν όλες οι απορίες και τα πιθανά ερωτήματα που γεννήθηκαν από την ομιλία και με την επίδειξη του τρόπου χρήσης και λειτουργίας του συγκεκριμένου απινιδωτή σε ειδικό πρόπλασμα, είχαν την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι φίλοι μας να πειστούν για την χρησιμότητα του τεχνολογικού αυτού μηχανήματος γεμίζοντας τους ταυτόχρονα με αισιοδοξία και αίσθημα ασφαλείας για το μέλλον!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση μιας εξαιρετικής εργασίας από την υπεύθυνη τού περιφερειακου τμήματος τού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας κα Χρύσα Λιούλια , η οποία κάνοντας χρήση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα του ΠΟΥ, ενημέρωσε το κοινό για την παροχή πρώτων βοηθειών εντός αλλά και εκτός γηπέδων! Η ομιλία της πραγματοποιήθηκε έχοντας μοναδικό, διαδραστικό χαρακτήρα και την ενεργό συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων διατηρώντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον τους αμείωτο!
Το κλείσιμο αυτής της ενημερωτική εκδήλωσης μας γέμισε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως τα παιδιά μας βρίσκονται σε σωστά χέρια, κοντά σε ανθρώπους που προτάσσουν την υγεία και την ασφάλεια τους, αλλά ταυτόχρονα, μέσα από τις γνώσεις και το μεράκι πάντα σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά χαρίζουν τα πολύτιμα εκείνα εφόδια ώστε να προ οδεύσουν και να προκόψουν στον δρόμο της ζωής που τελικά θα ακολουθήσουν.
Δική μας υπόσχεση για το μέλλον είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες, πολλές δράσεις μέσα από τις οποίες γονείς, αθλητές και φίλοι της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται και να πληροφορούνται για θέματα που τους 

πηγή .facebook Αγ. Μαρίνας 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...