ΕΠΣ Ημαθίας . Προκρίθηκε στον τελικό η Βέροια 2-0 το Ροδοχώρι

ΕΠΣ Ημαθίας . Προκρίθηκε στον τελικό η Βέροια 2-0 το Ροδοχώρι

Τη νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ επί του ανταγωνιστικού ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ, στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας (πρώτο ματς 0-1), παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης 

Οι "κυανέρυθροι" χρειάστηκε να ενισχυθούν με κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους στην επανάληψη, για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του μαχητικού ΓΑΣ και να κάνουν την ανατροπή.

Οι Βεροιώτες, που ξεκίνησαν το παιχνίδι με εφεδρικούς κυρίως παίκτες, στο πρώτο μέρος είχαν σχεδόν καθολική υπεροχή και έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν πιο γρήγορα στο σκορ, όπως στο 7' με τον Μελικιώτη που αστόχησε σε κενή εστία, στο 13' με τον Μουρατίδη που με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιωακειμίδη, στο 30' με το μακρινό σουτ του Τσιότρα που έσωσε και πάλι ο γκολκίπερ του ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ, αποκρούοντας την μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ και στο 31' με τον Μουρατίδη να αστοχεί σε γυριστή κεφαλιά.

Στο τελευταίο 5λεπτο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν και να βάλουν ακόμα πιο δύσκολα στους γηπεδούχους, αφού στο 42' έχασαν τριπλή ευκαιρία, με τους Βούλγαρη (σουτ έξω από την περιοχή), Ουέλιγκτον (απευθείας εκτέλεση κόρνερ) και Μαγγίζη (κοντινή κεφαλιά), αλλά τον τερματοφύλακα της «Βασίλισσας» Μπλατσιώτη να σώζει και τις τρεις φάσεις την εστία του, με εξαιρετικές επεμβάσεις! Στην εκπνοή του ημιχρόνου πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η... πισινή κεφαλιά του Νίκου δεν αιφνιδίασε τον Μπλατσιώτη που μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Σάκης Θεοδοσιάδης πραγματοποίησε τρεις αλλαγές, ρίχνοντας στον αγώνα τους έμπειρους Βεργώνη, Κανούλα, Σκαθαρούδη και στο 61' τον Μπλέτσα, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του και να έχει πιο πολλές επιλογές στο σκοράρισμα. Αυτό και έγινε, αφού σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 55' ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, με κεφαλιά του προωθημένου Ζούρκου, ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Σκαθαρούδη.

Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Κανούλας σούταρε, όμως η μπάλα άλλαξε πορεία και έφυγε σύριζα άουτ, αφού αποκρούστηκε από πόδι αμυντικού του ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ.

Το ίδιο έγινε και στο 58', αυτή την φορά σε σουτ του Βεργώνη, ενώ μέχρι την φάση του δεύτερου τέρματος της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι παίκτες της έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 74' σε γυριστό σουτ του Μυλωνά που έφυγε άουτ και στο 77' όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βεργώνη, ο Ιωακειίδης με εκπληκτική εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα κόρνερ.

Το δεύτερο τέρμα της "Βασίλισσας", που της έδωσε και την πρόκριση στον τελικό, πέτυχε στο 82' με κοντινή κεφαλιά ο Κανούλας, αφού προηγήθηκε σέντρα του Μυλωνά από δεξιά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για ανάποδο πλάγιο  στην αρχή της φάσης. Και αυτό γιατί ενώ ο επόπτης κ. Καραγκιοζόπουλος  το έδωσε υπέρ του Ροδοχωρίου ο κ. Καραντώνης που ήταν κοντά πήρε την φάση "επάνω"του και είχε απόλυτο δίκαιο αφού η μπάλα πριν καταλήξει πλάγιο βρήκε πόδι παίκτη του Ροδοχωρίου. 

Το παιχνίδι τελείωσε με μία ακόμη καλή φάση στις καθυστερήσεις, με τον καλύτερο παίκτη του ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ τον τερματοφύλακά του Ιωακειμίδη, να πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική απόκρουση, αυτή την φορά σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα και τη μπάλα να χτυπάει στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ήταν η διαιτησία του Καραντώνη και των βοηθών του, Καραγκιζόπουλου και Χαλατζιούκα.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Τσιότρας, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (46' Βεργώνης), Καράμπελας (46' Σκαθαρούδης), Παπουτσίδης (61' Μπλέτσας), Τρούπκος (46' Κανούλας), Μυλωνάς, Μεληκιώτης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Καρυπίδης (41' λ.τ. Βούλγαρης), Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλος Ν., Μαγγίζης, Μπρέγκου, Ρίσσου, Πατατούκας, Νίκου (65' Παπαδόπουλος Δ.), Ουέλινγκτον (71' Σακελάρης), Λίπε (46' Φράγγης).

  •  

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...