Πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Football League η Βέροια 0-2 στον Ευόσμο.

Πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Football League η Βέροια 0-2 στον Ευόσμο.

Η "Βασίλισσα" επέστρεψε! Η ΒΕΡΟΙΑ πανηγυρίζει την επάνοδό της στην Football League μετά τη νίκη της με 2-0 στον Εύοσμο κόντρα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα.

Με σκόρερ τους Σκαθαρούδη και Μπλέτσα οι "κυανέρυθροι" πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν στην  τελευταία αγωνιστική και ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, δικαιώνοντας τους κόπους και τις προσπάθειες των ανθρώπων της.

Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" ήταν ανώτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Μόλις στο 8' ο Σκαθαρούδης βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, μετά από κεφαλιά πάσα του Βεργώνη και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στην φάση του γκολ τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αποχώρησε ο Βεργώνης (πιθανό κάταγμα στη μύτη).

Οι Βεροιώτες έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ άλλες τρεις φορές στο α' ημίχρονο. Στο 27' η κεφαλιά του Κανούλα μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ, στο 30' και πάλι ο Κανούλας βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ στο 33' ο Μπλέτσας βρέθηκε σε θέση για γκολ, μετά από σέντρα του Ζούρκου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα απόκρουσε την προβολή.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" μπήκαν και πάλι με γρήγορο τέρμα, αφού στο 51' ο Μπλέτσας πήρε την πάσα του Χαντζάρα και πλάσαρε ιδανικά τον Παναγόπουλο γράφοντας το 0-2!

Στο 54' ο Μπλέτσας έπιασε ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, όταν ο Παπαοικονόμου έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κοντογουλίδης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 70' η ΒΕΡΟΙΑ απείλησε με σουτ του Τσικόπουλου που αποκρούστηκε από τον Παναγόπουλο, ενώ στο 82' ο ίδιος παίκτης με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγόπουλο.

Τελευταία καλή φάση για τη "Βασίλισσα" στο 84' όταν ο Κανούλας με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Παναγόπουλο σε δύσκολη απόκρουση.

Με το σφύριγμα της λήξης, παίκτες και προπονητές έγιναν ένα "κουβάρι" με τους 200 και πλέον ηρωικούς φιλάθλους που αψήφησαν την ισχυρή βροχόπτωση και έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Ευόσμου!

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία των Θεοδωρόπουλου, Δεμερτζή και Δέλλιου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Σάββας, Μπάρμπας (6' Παπακωνσταντίνου), Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χειρίτρανας (75' Καπρέτσος), Χρήστου (62' Σουλίδης), Αθανασιάδης, Βουτσιάς (56' Παπαοικονόμου), Κουκουλέκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος (76' Μουχάλης), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Βεργώνης (12' λ.τ. Χατζάρας), Μπλέτσας (65' Τσικόπουλος), Ταϊρης, Σκαθαρούδης (73' Μελικιώτης), Κανούλας.

πηγή. kerkidasport.gr 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...