Απολογισμός και μελλοντικές δράσεις  Τουριστικός Όμιλος Βέροιας

Απολογισμός και μελλοντικές δράσεις Τουριστικός Όμιλος Βέροιας

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στη σάλα του πολυχώρου ΕΛΙΑΣ, γενική συνέλευση του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΒ Ζήσης Χρ. Πατσίκας αναφέρθηκε αρχικά στους σκοπούς του Ομίλου, τον εθελοντισμό όλων των μελών αλλά και στον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μεγάλη επιτυχία των πρώτων δράσεων της φετινής χρονιάς και το πρόγραμμα «Ανθισμένες Ροδακινιές», φωτογραφίες από τις οποίες έφθασαν να γίνουν, όπως τόνισε ο Πρόεδρος, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του ΜΕΤΡΟ των Βρυξελλών που κυκλοφορεί σε 500.000 αντίτυπα καθημερινά.


Στην ποδηλατάδα στις «Ανθισμένες Ροδακινιές», συμμετείχαν περισσότεροι από 300 ποδηλάτες ενώ ιδιαίτερα τονίσθηκε η παρουσία πολυμελούς ομάδας φωτογράφων, ερασιτεχνών και επαγγελματιών, που απαθανάτισαν με τις μηχανές τους τον κάμπο της Βέροιας.

Ακολούθησαν ανακοινώσεις για τις επόμενες δράσεις του ΤΟΒ, που επεξεργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο ενόψει της φετινής «Γιορτής του Ροδάκινου» (γαστρονομικές-καλλιτεχνικές) που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί από 7-9 Ιουνίου.

Οι εργασίες της συνέλευσης έκλεισαν με συζήτηση και προτάσεις ενώ όπως τονίσθηκε ο ΤΟΒ είναι «ανοικτός» σε κάθε τεκμηριωμένη πρόταση.

Μάκης Δημητράκης


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας  κατέκτησε  το 3ο Βραβείο με την ταινία “Τέσσερις δασκάλες στο Μακεδονικό Αγώνα” - Δείτε την ταινία!

Tο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας κατέκτησε το 3ο Βραβείο...

Το 3ο Βραβείο κατέκτησε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας...

Την παράσταση

Την παράσταση "Γλυκομιλιά" παρουσιάζει η Ομάδα...

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 9.00μ.μ. στο Χώρο ΤεχνώνΗ...

Το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας του κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας
Δημιουργικά εργαστήρια στην  Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Δημιουργικά εργαστήρια στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Για ακόμη μία χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας...

Ημερίδα με θέμα:

Ημερίδα με θέμα: "Σεξουαλικότητα & Αναπηρία. Ας...

Ο φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και...

Ποιητική βραδιά  στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας - Την Κυριακή 16 Ιουνίου

Ποιητική βραδιά στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας - Την Κυριακή...

Ποιητική βραδιά στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας με...

   Παρουσίαση του βιβλίου

Παρουσίαση του βιβλίου "Οι γυναίκες του μπλοκ 10....

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 19:00, στην αίθουσα...

 Θερινές  μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο Κομνήνιο από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Θερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στο Κομνήνιο...

Την Παρασκευή και το Σάββατο 5 & 6 Ιουλίου στις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Οι προκλήσεις & το μέλλον του Περιφερειακού & Κλαδικού τύπου - 1η Ενότηταhttps://www.youtube.com/watch?v=LhYHKBT_Up8&feature=youtu.beΟι προκλήσεις & το μέλλον του Περιφερειακού & Κλαδικού τύπου - 2η...

Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 9.15 μ.μ.στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!Η μοναδική...

Το 3ο Βραβείο κατέκτησε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας με την ταινία “Τέσσερις δασκάλες στο Μακεδονικό Αγώνα”. Το Σχολείο συμμετείχε, με μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης, στον 5ο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα:...

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 9.00μ.μ. στο Χώρο ΤεχνώνΗ Ομάδα «Πρώτη Πράξη» του Τμήματος Θεατρικής   Υποδομής  του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Βέροιας  παρουσιάζουν  την παράσταση “Γλυκομιλιά”, βασισμένη στις παραλογές...