Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη στον ΑΚΟΥ 99.6

Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη στον ΑΚΟΥ 99.6

Στην ραδιοφωνική εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Στο ερώτημα αν εκλεγόταν πρώτος και έπρεπε να συνεργαστεί με κάποιον άλλο συνδυασμό, απάντησε ότι την επόμενη ημέρα θα συζητήσουν με όλους τους συμμετέχοντες συνδυασμούς και με αυτούς που θα υπάρξει σύγκλιση και συμφωνία σε προγραμματικές θέσεις θα υπάρξει συνεργασία.

Εξάλλου θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένη η συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια της  θητείας προκειμένου αν είναι δυνατό να περνούν οι αποφάσεις ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, κάνοντας μια προεργασία πριν εισαχθούν στο σώμα.

Με πολύ παραστατικό τρόπο απάντησε ότι οι  προτεραιότητες, αφού εκλεγεί, δήμαρχος είναι η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας του βεροιώτη, όπως τα αδέσποτα και η έλλειψη χώρων στάθμευσης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Βεργίνα και στην ανάδειξη ενός πραγματικού θησαυρού που είναι υποβαθμισμένος και πρέπει να αναδειχθεί.

Μίλησε για τις παρεμβάσεις στην Πλατεία Ωρολογίου και το παλιό δικαστικό μέγαρο, την ολοκλήρωση της Γέφυρας Κούσιου, για το πάρκινγκ κάτω από την Ελιά και για τα προβλήματα των χωριών. Για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ. και Ν.Ε.Ο., ανέφερε ότι ο συνδυασμός του έχει μια σειρά και συνέχεια και ήταν πάντοτε ανεξάρτητος.

Η στήριξη κομμάτων και πολιτικών φορέων είναι στοιχείο επιβράβευσης και σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικό. Η επιλογή του συνδυασμού του, τόνισε ότι θα είναι νίκη για τους δημότες της Βέροιας, αφού θα είναι μια νίκη απέναντι στο κατεστημένο.

Έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη των ενεργών πολιτών, που θα πρέπει να τους κερδίσουμε και να συμμετέχουν και πάλι στα κοινά. Τέλος ανακοίνωσε ότι σήμερα Σάββατο στις 8.30 το βράδυ, θα γίνει αγιασμός και εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Ελιάς 6,  στο οποίο τόνισε με νόημα ότι έβγαλε από τους πρώτους άδεια και δεν θα αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο. (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ)

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο αχώριστοι φίλοι

Δύο αχώριστοι φίλοι

Ο φακός του «Λαού» συνάντησε δύο αχώριστους φίλους τον...

Ο Θεόφιλος και η συνέχιση του έργου  στην ΑΝΗΜΑ

Ο Θεόφιλος και η συνέχιση του έργου στην ΑΝΗΜΑ

Η απόφαση του Απ. Τζιτζικώστα να στηρίξει την ΑΝΗΜΑ και...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης  και ο Δήμαρχος Κ. Βοργιαζίδης οι τελευταίοι προεκλογικοί καλεσμένοι του ΑΚΟΥ 99.6

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Κ....

Τελευταίες εμφανίσεις πριν την απαγόρευση του νόμου,...

Ο αντιδήμαρχος  Βασ. Παπαδόπουλος  στα ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ: «Δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε επειδή έχουμε εκλογές»

Ο αντιδήμαρχος Βασ. Παπαδόπουλος στα...

Χθες το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή...

Θετικά εκλογικά μηνύματα για Καλαϊτζίδη και Τζιτζικώστα

Θετικά εκλογικά μηνύματα για Καλαϊτζίδη και...

Ολοκληρώνεται το βράδυ ο προεκλογικός αγώνας και τα...

Πίσω από το Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Βήμα  του Απ. Παύλου θα κατασκευαστούν δημόσιες τουαλέτες

Πίσω από το Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Βήμα του...

Την είδηση που προέκυψε από την παρουσίαση του νέου...

Συνέντευξη της Έλενας Κουντουρά  χθες ζωντανά στον ΑΚΟΥ 99.6

Συνέντευξη της Έλενας Κουντουρά χθες ζωντανά στον...

Η πρώην υπουργός Τουρισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής...

Οι  υποψήφιοι Δήμαρχοι  Μπατσαρά, Μαρκούλης και Μελιόπουλος ζωντανά χθες στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μπατσαρά, Μαρκούλης και...

Μια παρέλαση υποψηφίων στην χθεσινή ραδιοφωνική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...