Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη στον ΑΚΟΥ 99.6

Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη στον ΑΚΟΥ 99.6

Στην ραδιοφωνική εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Στο ερώτημα αν εκλεγόταν πρώτος και έπρεπε να συνεργαστεί με κάποιον άλλο συνδυασμό, απάντησε ότι την επόμενη ημέρα θα συζητήσουν με όλους τους συμμετέχοντες συνδυασμούς και με αυτούς που θα υπάρξει σύγκλιση και συμφωνία σε προγραμματικές θέσεις θα υπάρξει συνεργασία.

Εξάλλου θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένη η συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια της  θητείας προκειμένου αν είναι δυνατό να περνούν οι αποφάσεις ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, κάνοντας μια προεργασία πριν εισαχθούν στο σώμα.

Με πολύ παραστατικό τρόπο απάντησε ότι οι  προτεραιότητες, αφού εκλεγεί, δήμαρχος είναι η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας του βεροιώτη, όπως τα αδέσποτα και η έλλειψη χώρων στάθμευσης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Βεργίνα και στην ανάδειξη ενός πραγματικού θησαυρού που είναι υποβαθμισμένος και πρέπει να αναδειχθεί.

Μίλησε για τις παρεμβάσεις στην Πλατεία Ωρολογίου και το παλιό δικαστικό μέγαρο, την ολοκλήρωση της Γέφυρας Κούσιου, για το πάρκινγκ κάτω από την Ελιά και για τα προβλήματα των χωριών. Για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ.ΑΡ. και Ν.Ε.Ο., ανέφερε ότι ο συνδυασμός του έχει μια σειρά και συνέχεια και ήταν πάντοτε ανεξάρτητος.

Η στήριξη κομμάτων και πολιτικών φορέων είναι στοιχείο επιβράβευσης και σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικό. Η επιλογή του συνδυασμού του, τόνισε ότι θα είναι νίκη για τους δημότες της Βέροιας, αφού θα είναι μια νίκη απέναντι στο κατεστημένο.

Έχει κλονισθεί η εμπιστοσύνη των ενεργών πολιτών, που θα πρέπει να τους κερδίσουμε και να συμμετέχουν και πάλι στα κοινά. Τέλος ανακοίνωσε ότι σήμερα Σάββατο στις 8.30 το βράδυ, θα γίνει αγιασμός και εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Ελιάς 6,  στο οποίο τόνισε με νόημα ότι έβγαλε από τους πρώτους άδεια και δεν θα αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο. (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ)

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανηγύρι στη Φυτειά για τα 9μερα της Παναγίας

Πανηγύρι στη Φυτειά για τα 9μερα της Παναγίας

Με αφορμή τα εννιάμερα της Παναγίας, έγινε και φέτος...

Τα εννιάμερα της Παναγίας  στα «Πριόνια» του Σελίου

Τα εννιάμερα της Παναγίας στα «Πριόνια» του Σελίου

Όπως κάθε χρόνο, στα «Πριόνια» του Σελίου γιορτάστηκαν...

Αδέσποτα, περισυλλογή,  εξώδικο και επίσημη απάντηση, σήμερα…

Αδέσποτα, περισυλλογή, εξώδικο και επίσημη απάντηση,...

Για την περισυλλογή αδέσποτων από κεντρικά σημεία της...

Έντονη δραστηριότητα σε λίγες μόνο μέρες…

Έντονη δραστηριότητα σε λίγες μόνο μέρες…

Αυτό που είναι άξιο σχολιασμού για την Ομάδα Εθελοντών...

Όμορφα και αξέχαστα μουσικά καλοκαίρια για τα παιδιά στους Γεωργιανούς Βέροιας

Όμορφα και αξέχαστα μουσικά καλοκαίρια για τα παιδιά...

Εδώ και 10 χρόνια μια δραστήρια ομάδα παιδιών, που...

Αυτοί που φεύγουν, αυτοί που μένουν  κι αυτοί που έρχονται!

Αυτοί που φεύγουν, αυτοί που μένουν κι αυτοί που...

Τελευταία συνεδρίαση χθες για το Δημοτικό Συμβούλιο...

Παραδοσιακό γλέντι για την «Καλλίπετρα»

Παραδοσιακό γλέντι για την «Καλλίπετρα»

Παραδοσιακό γλέντι στο γήπεδο της Ραχιάς διοργανώνει...

Παραιτήσεις και αντικαταστάσεις δημοτικών συμβούλων Βέροιας, από το 1975 έως σήμερα

Παραιτήσεις και αντικαταστάσεις δημοτικών συμβούλων...

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τις μεταβολές του Δημοτικού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...