Στις 26 ψηφίζουμε, στις 27 φεύγουν!

Στις 26 ψηφίζουμε, στις 27 φεύγουν!

Του Ιωάννη Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός


Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, & ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,

 

Μεγάλη Εβδομάδα ήταν και πάει, το Άγιο Φως παραλίγο να μην έλθει, διότι «φοβήθηκε» την κυβέρνηση του Αλέκση και τα παιχνίδια της, αλλά τελικά, όλα καλά.

Και τα αρνάκια στη θέση τους, στη σούβλα δηλαδή, και εμείς ακόμη ξάπλα και … προσπάθεια να χωνέψουμε!

 

Και χωρίς να το καταλάβουμε, μας πρόλαβε ο Μάιος με τα πράσινα λιβάδια και τις παπαρούνες και έφθασε ο καιρός να στείλουμε μερικούς να βοσκήσουν!

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε έλλειψη, σε βόδια ελευθέρας βοσκής, καιρός να αποκτήσουμε ξανά!

 

Θα μου πείτε, πως θα συμβεί αυτό!

Η απάντηση είναι, πολύ απλά.

Με το να προσέλθουμε στις κάλπες στις 26 του Μάη και να μαυρίσουμε το τσίρκο, των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων.

 

Και ενώ προσπαθούσα να καταλάβω, τι πήγε στραβά στο σοτάρισμα του οβελία με την μουστάρδα και πως μπερδεύτηκε το μπεν μαρί, με το κονσομέ και το μπροζέ, ξαφνικά η κρατική τηλεόραση με μετέφερε, διαστημικά, στην Κρήτη και στον πολυχρονεμένο μας, που θυμήθηκε τον πεντοζάλι, ο οποίος «χαμογελώντας», καλούσε τον Κυριάκο, να προσέλθει σε ντιμπέιτ, διότι δεν είναι πλέον ο κακός ο λύκος, αλλά η κοκκινοσκουφίτσα, η οποία μπορεί να γίνει και στρουμφίτα!

 

Και βέβαια εννοείται Αλέκση, ότι κανείς δεν πρέπει να βρεθεί μαζί σου σε ντιμπέιτ.

Δεν συντρέχει κάποιος λόγος.

 

Όπως χορεύεις με τον «Κρητίκαρο», σταμάτα, φώναξε, το κρατικό χαζοκούτι  και ανέπτυξέ μας, το σχέδιο σου, πως αντιμετωπίζονται κρίσεις, όπως στο Μάτι!

Τα ντιμπέιτ με πολιτικούς απατεώνες, δεν έχουν κάποιο λόγο να γίνονται!

 

Πρέπει να καταλάβεις ότι πλέον είσαι μόνος σου και  μην ξεχνάς.

Όπως πριν από κάποια χρόνια έκραζες, στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν, έτσι και τώρα κάποιοι άλλοι, θα φωνάξουνε, στις 26 ψηφίζουμε, στις 27 φεύγουν!

Και το όριο εννοείται, ότι είναι αυτό που είχες καθορίσει εσύ, διαφορά μέχρι 3.8%.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

 

Με απλά λόγια, προσπαθώ να σου πω Αλέκση, ότι αυτό που πρέπει να σε απασχολεί πλέον, είναι το πολιτικό αφήγημα που πρέπει να εφεύρεις για να μας πείσεις, ότι εσύ θα είσαι ο νικητής των εθνικών εκλογών.

 

Έχοντας ηττηθεί στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και στους μεγάλους Δήμους, έχοντας δηλαδή μία αντιπολίτευση που καλπάζει, ως άλογο του αιώνα, όπως και το σκάνδαλο του αιώνα (χαχαχαχαχα…), θα πρέπει από τώρα να σκέφτεσαι, πως θα δικαιολογηθείς στα στελέχη σου, για το άνοιγμά σου στις ανύπαρκτες «προσωπικότητες» της κεντροαριστεράς!

 

Θα πρέπει να κκατανοήσεις, ότι οι επικείμενες εκλογές σαφώς και δεν αναδεικνύουν κυβέρνηση, μπορεί όμως να δημιουργήσουν πολιτική ατμόσφαιρα, τέτοια που ο εναπομείνας χρόνος στη διακυβέρνηση, να είναι εφιαλτικός!

 

Και για να δείτε πόσο αχρείοι είστε, έγιναν εκλογές στην Ισπανία, τα κολλητάρια σας, οι Ποδέμος, Βερτσερέμος, βγήκανε προτελευταίοι και καταιδρωμένοι και εσείς χωρίς τσίπα, χωρίς αιδώ, είστε χαρούμενοι, επειδή νίκησε, το αντίστοιχο ΚΙΝΑΛ!

Ντροπή σας ξεφτίλες!

 

Και αφού πήγαμε στην Ισπανία, ας πάμε και στη Βενεζουέλα και τον τροβαδούρο, τον Μαδούρο, τον μεγαλύτερο δημοκράτη της εποχής μας, για να ξεκαθαρίσουμε κάποιες λεπτομέρειες!

Όταν σε μία χώρα, βγαίνουν στους δρόμους τα τάνκς, πρόκειται για πραξικόπημα, όταν βγαίνει ο λαός, τότε έχουμε επανάσταση!

 

Η κάθε χώρα, πρέπει να λύνει μόνη της τα διάφορα προβλήματα, χωρίς την παρέμβαση τρίτων, οι οποίοι λίγο ακόμη, και θα μας πείσουν, ότι είναι οι καλοί Σαμαρείτες της Δύσης, που αγωνιούν για τη δημοκρατία του πολίτη της Βενεζουέλας!

 

Λοιπόν κοπρίτες της Δύσης, εάν επιθυμείτε να με πείσετε για τα καλά σας αισθήματα, τότε να μου εξηγήσετε, γιατί στη χώρα που έκανε κομματάκια τον Κασόγκι, δεν έχετε επέμβει, γιατί στη χώρα που ποδοπατούνται καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν επεμβαίνετε!

Πρόσφατα εκτελεστήκανε κάποιοι με αποκεφαλισμό και κάποιος άλλος με σταύρωση και ούτε γάτα ούτε ζημιά, από τους καλούς και συμπονετικούς Δυτικούς!

 

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της Βέροιας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Παρατάσεις για την Εφαρμογή  του Κανονισμού  Πυροπροστασίας Ακινήτων  εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Παρατάσεις για την Εφαρμογή του Κανονισμού ...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενημερώνει οτι: Σε συνέχεια της...

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες  του οικισμού Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες του οικισμού Αγίου...

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου...

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας  Ενημέρωση εκπαιδευτικών για την διαχείριση και  αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας Ενημέρωση...

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα...

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη...

Οι Αμερικανικές Γωνιές Veria Techlab & Thessaloniki TechLab με την...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Γράφει η Όλγα Κουτμηριδου -ΜεταξαΥπάρχουν και πουλιά...

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την...

Της Αναστασίας Πάπαρη Εφέτος η UNESCO και το ICOMOS...

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες για την σχολική Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στον Κυβερνοχώρο

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες...

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας, Διεύθυνση...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...