Χαιρετισμός της Γεωργίας Μπατσαρά  πριν την ομιλία του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Χαιρετισμός της Γεωργίας Μπατσαρά πριν την ομιλία του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Χαιρετισμό πριν την ομιλία του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιου Κυμπουρόπουλου, στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 06 Μαΐου 2016, στον πολυχώρο «Ελιά»
 στη Βέροια,  απηύθυνε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» κα. Γεωργία Μπατσαρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

Κύριε Βουλευτή

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη

Κύριοι Δήμαρχοι

Κύριοι και κυρίες περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι

Κύριοι τέως Βουλευτές

Κύριοι πολιτευτές

Κύριοι και κυρίες υποψήφιοι Βουλευτές, υποψήφιοι Δήμαρχοι , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Κύριοι και κυρίες πρώην στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού.

Φίλοι και Φίλες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Κύριοι και Κυρίες,

Καλησπέρα σας!

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, που μου δίνουν την ευκαιρία, να χαιρετίσω αυτή την όμορφη εκδήλωση, ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας.

Αγαπητέ Στέλιο,

Σε καλωσορίζω στην Ερατεινή Ημαθία, σε καλωσορίζω στην πόλη και το Δήμο Βέροιας, του οποίου έχω την εξαίρετη τιμή να είμαι υποψήφια Δήμαρχος, με τη στήριξη της ΝΔ, ως προσωπική επιλογή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Η στήριξη αυτή, όπως είναι γνωστό, μου εδόθη σε ειδική τελετή από το γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, στις 19 Νοεμβρίου 2018 και επαναβεβαιώθηκε από εκλεκτά στελέχη της ΝΔ είτε με επιστολές, είτε κατά την έλευσή τους εδώ στη Βέροια, καθώς και με ομόφωνες αποφάσεις της ΝΟΔΕ, της ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Επομένως Στέλιο μου έχουμε κάτι κοινό. Βρισκόμαστε και οι δύο κάτω από την ίδια ομπρέλα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της ΝΔ με την προσωπική επιλογή μας από τον ίδιο τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έχουμε όμως και κάτι άλλο κοινό. Κάτι το οποίο ανήκει στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Εσύ όλης της Ελλάδας και εγώ του Δήμου Βέροιας και δεσμευόμαστε σε όλους αυτούς ότι όταν με το καλό μας εμπιστευθούν και μας επιλέξουν εσένα ως Ευρωβουλευτή και μένα ως Δήμαρχο Βέροιας, θα αγωνιστούμε για το καλό όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από χρώματα, κόμματα, κοινωνική και οικονομική προέλευση και τάξη, ιδιαιτερότητες και διαφορετικότητες.

Γιατί πιστεύουμε σ’ αυτές τις αρχές και τις αξίες, γιατί διαθέτουμε σύγχρονη Ευρωπαϊκή σκέψη, εσύ ως νέος μορφωμένος άνθρωπος κι εγώ μεστή από γνώση και εμπειρίες, πλαισιωμένη, όμως, από νέους, ως επί το πλείστον ανθρώπους, που διαθέτουν όραμα και είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, ώστε να γίνει η Βέροια μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, προσβάσιμη στα άτομα με αναπηρία (φυσικά σ’ αυτό θα συμβάλεις κι εσύ ως Ευρωβουλευτής), μια πόλη καθαρή, ασφαλής και ευημερούσα.

 Να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ και ο Δήμος μας ένας καλύτερος Δήμος.

Φίλες και φίλοι,

Γνώρισα και καμάρωσα το Στέλιο, όπως κι εσείς νομίζω, το 1999, όταν ακόμα υπηρετούσα ως καθηγήτρια μαθηματικός στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας.

Ήταν ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία, που παρήλασε με το αναπηρικό του αμαξίδιο, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, ως σημαιοφόρος στη σχολική παρέλαση.

Γιατί το Στέλιο, μπορεί να του στέρησε η φύση τις σωματικές του δυνάμεις, ο Θεός, όμως, του χάρισε απλόχερα πνευματικές δυνάμεις, μυαλό, ευφυΐα και, προπαντός, ισχυρή θέληση και δύναμη ψυχής.

Στη συνέχεια μάθαμε ότι ο Στέλιος πέρασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τελείωσε και σήμερα ασκεί το λειτούργημά του, στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» ως επιμελητής Β΄.

Στέλιο θερμά συγχαρητήρια. Αξίζεις πολλά!

Απόψε, τώρα, αυτό το παιδί-θαύμα είναι εδώ, μας επισκέφτηκε ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, γιατί θέλει και μπορεί να βάλει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της Ευρώπης.

Στέλιο είμαστε μαζί σου.

Οι υποψήφιες, οι υποψήφιοι, δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας, Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ, κι εγώ προσωπικά σου ευχόμαστε εκ μέσης καρδίας, καλή δύναμη στον αγώνα σου και καλή επιτυχία.

Γιατί ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα!

Γιατί η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερα!

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ:  Ενημέρωση για τα μέτρα  της  αντιπυρικής  περιόδου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ...

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης προς τους πολίτες,...

Η Αρχή Πολιτικής  Αεροπορίας απαντάει στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» για τη Δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας απαντάει στην Ερώτηση...

Στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» που συνυπογράφει...

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Εορτασμός  202ης επετείου  ολοκαυτώματος της Νάουσας κατά την  επανάσταση του 1822-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εορτασμός 202ης επετείου ολοκαυτώματος της Νάουσας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024• Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», ώρα 18:00:...

Απομακρύνει  εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Απομακρύνει εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική...

 Άλλο ένα όχημα εγκαταλελειμμένο απομακρύνθηκε με...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας  στην πρώτη σύσκεψη  ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο.  της Νέας Δημοκρατίας

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην πρώτη σύσκεψη ως Αναπληρωτής...

Με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της...

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ στην ολυμπιάδα ρομποτικής στην Κρήτη!

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ στην...

Η αγωνιστική ομάδα METASHIFTERS της ακαδημίας ρομποτικής...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...