Ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99.6

Ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99.6

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΑΚΟΥ 99.6 και στην εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ, παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας. Μίλησε για την οικογένειά του, την πολιτική του δράση, την δουλειά του, αλλά και για τις απαράβατες αρχές και αξίες του.  

•Αισθάνομαι προσωπικά το βάρος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης του κόσμου, που δεν πρέπει να διαψεύσουμε. Το στοίχημα όμως είναι το μετά. Πρέπει και μετά τις εκλογές να είμαστε δίπλα στον κόσμο, στους επαγγελματίες, στους αγρότες και στους νέους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα μας. Προσωπικά θα παλέψω γιατί η ευθύνη είναι μεγάλη για το καλό της Ημαθίας. 

•Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά θα δώσει μια τελευταία ευκαιρία στη Ν.Δ. και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα δουλέψω για να βελτιώσω την καθημερινότητα του ημαθιώτη. Έχω διάθεση, μεράκι , αλλά και σχέδιο για να γίνουν πράγματα, με την συνεργασία του κόσμου και των φορέων και είμαι αισιόδοξος. 

•Η πορεία μου από τα φοιτητικά χρόνια, την ΟΝΝΕΔ, και μετέπειτα στα όργανα του κόμματος μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω τόσο τα προβλήματα του νομού μας, όσο και την ανθρωπογεωγραφία μέσα στο κόμμα που θα κληθεί να κυβερνήσει και θα με βοηθήσει να εκπροσωπήσω επάξια τον ημαθιώτη πολίτη.

•Ο κόσμος έχει πάψει να πιστεύει στους πολιτικούς. Εμείς οι νεότεροι καλούμαστε να το αλλάξουμε. Προσωπικά θυσιάζω μεγάλο μέρος από την οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή για να υπηρετήσω αυτόν τον σκοπό.

•Για τον Τάσο Μπαρτζώκα πρώτα είναι η πατρίδα, μετά  ο τόπος και μετά το κόμμα. Αν υπάρξει περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων της πατρίδας ή της Ημαθίας με το κόμμα δηλώνω απερίφραστα και χωρίς ενδοιασμό ότι θα συγκρουστώ. Έχω μέσα μου αξίες  και αρχές που δεν θα διαπραγματευτώ και δεν θα κάνω εκπτώσεις. Όλοι είμαστε περαστικοί από θέσεις και αξιώματα που μας δίνει ο κόσμος και αν υπάρξει ποτέ θέμα προσβολής αυτών των αξιών, το καλύτερο είναι να αποχωρείς και να πηγαίνεις πίσω στην δουλειά σου.

•Είμαι τυχερός γιατί η σύζυγός μου στηρίζει απόλυτα το εγχείρημά μου και περισσότερο δεν προκύπτει γκρίνια από την πλευρά της , αλλά τύψεις από την δική μου. 

•Ξεζούμιζα από μικρό παιδί την εφημερίδα ΛΑΟΣ, που φιλοξενούσε και άρθρα του πατέρα μου Στέργιου και συνέβαλε και αυτό σε έναν βαθμό στην μετέπειτα πορεία μου και ενασχόληση μου με την πολιτική. Πάντως όταν στο δημοτικό μας ζήτησαν να γράψουμε σε έκθεση το πρότυπό μας και όλα τα παιδιά έγραφαν για τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, εγώ αναφέρθηκα στον Καραμανλή και μάλιστα έχει δημοσιευθεί το 1990 στον ΛΑΟ.

Δείτε την συνέντευξη 

https://www.facebook.com/Akou996/videos/785102105217163/?t=1811

•Πιστεύω στην αυτοδυναμία της Ν.Δ., που είναι η καλύτερη λύση για να ασκήσει κυβερνητικό έργο, χωρίς εξαρτήσεις και εκβιασμούς, όπως βιώσαμε με την περίπτωση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

•Να έρθουν όλοι και ιδιαίτερα οι νέοι να δείξουν στην κάλπη τι πραγματικά θέλουν. Από τον καναπέ δεν αλλάζουν τα πράγματα, πρέπει όλοι μαζί να συμμετέχουμε. Αυτή η αλλαγή ξεκινά από την Κυριακή, αρκεί να συμμετέχουν όλοι στην εκλογική διαδικασία.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόταση για νέα αντιπεριφέρεια κλιματικής αλλαγής

Πρόταση για νέα αντιπεριφέρεια κλιματικής αλλαγής

Ένα σχέδιο δράσης για μια ανθεκτική, κλιματικά...

Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών»

Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό των...

Απέκλεισε ο Άρειος Πάγος τους «Σπαρτιάτες» από την...

Ογκόλιθοι εναντίον της παράνομης στάθμευσης στο Άλσος Αγ. Νικολάου Νάουσας

Ογκόλιθοι εναντίον της παράνομης στάθμευσης στο Άλσος...

Το Άλσος Αγίου Νικολάου στη Νάουσα είναι από τις...

Πρόσκληση Μητσοτάκη μέσω Τικ Τοκ για επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές

Πρόσκληση Μητσοτάκη μέσω Τικ Τοκ για επιστολική ψήφο...

Με βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok ο πρωθυπουργός...

Περίπατος Βιβλίου, το Σάββατο, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Περίπατος Βιβλίου, το Σάββατο, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη...

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου διοργανώνει στο πλαίσιο της...

Ζημιές από την έντονη βροχή στα πρώιμα κεράσια, Ημαθίας και Πέλλας

Ζημιές από την έντονη βροχή στα πρώιμα κεράσια,...

Η έντονη βροχόπτωση της Τρίτης 23 Απριλίου τελικά δεν...

Ευρωεκλογές: Ο Νίκος Δένδιας θα τρέξει τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία

Ευρωεκλογές: Ο Νίκος Δένδιας θα τρέξει τον προεκλογικό...

 H δωδεκάδα των υπουργών που θα τρέξει τον προεκλογικό...

Επιτέλους έρχεται «ψαλίδι» στις χρεώσεις των τραπεζών στα POS;

Επιτέλους έρχεται «ψαλίδι» στις χρεώσεις των τραπεζών...

Είναι γενική παραδοχή ότι οι χρεώσεις των τραπεζών για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...