Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Πραγματοποιήθηκαν οι θερινές εκδηλώσεις στο Κομνήνιο Βέροιας - Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Πραγματοποιήθηκαν οι θερινές εκδηλώσεις στο Κομνήνιο Βέροιας - Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς

Η Ε.Λ.Β. έχοντας  πάντα ως βασικό της μέλημα τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, πραγματοποίησε θερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στις 5 & 6 Ιουλίου 2019, στο Κομνήνιο Βέροιας. Η αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων της Λέσχης κατά τα τη διάρκεια του διημέρου επιβεβαίωσε και εξασφάλισε την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με παρουσιάστρια της βραδιάς την ταμία του Συλλόγου κ. Σταθούλα. Ανεσίδου, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και  κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο της Λέσχης κ. Τουμπουλίδη Νικόλαο, για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη συνεχή στήριξή του στις δραστηριότητες της Λέσχης. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργαζίδης Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τρία τμήματα του Συλλόγου, το αρχάριο, το παιδικό και το εφηβικό, ενώ η  βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο ποντιακό γλέντι με τους Γιώργο Σιαμλίδη και Γιώργο Χατζηκυριακίδη στο τραγούδι, τους Γιάννη Τσανασίδη και Γιώργο Νικηφορίδη στη λύρα, τους Δημήτρη Ουσταπασίδη και  Άκη Στολτίδη στο νταούλι και τον Βαλάντη Τσίλη στα πλήκτρα.

Η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων ξεκίνησε με την τιμητική βράβευση  του κ. Μαυρίδη Αλέξη. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Λ.Β. του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα  για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Σύλλογο.

Στη συνέχεια στο κέντρο της σκηνής αναβίωσε από το τμήμα παραστάσεων το  «Ποντιακό Παρακάθ», ένα έθιμο που εκφράζει την συναναστροφή μιας παρέας γύρω από ένα τραπέζι, με προεξάρχοντα τον ήχο της λύρας και του τραγουδιού.

Ακολούθησε το τμήμα παραστάσεων κλέβοντας για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με το χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασε, προσκαλώντας παράλληλα τον κόσμο να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν, στο τραγούδι ο Γιάννης Κουρτίδης και ο Βαγγέλης Ιντζεβίδης, στη λύρα ο Ηλίας Παγκαλίδης, στο κλαρίνο ο Γιάννης Μαργαριτιάδης, στα drums ο Παναγιώτης, στο νταούλι ο Ανδρέας Νικηφορίδης και στα πλήκτρα ο Βαλάντης Τσίλης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Παλαμούτης Νικόλαος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας κ. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, κ. Λυκοστράτης Βασίλης, κ. Ασλάνογλου Στυλιανός και κ. Σοφιανίδης Γιώργος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Βέροιας κ. Μωυσιάδης Νικόλαος, κ. Σουμελίδης Μιχάλης, η εκπρόσωπος της ΠΟΕ κ. Βασιλειάδου Ελένη, ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ  Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Καγκελίδης Αντώνης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β κ. Ορφανίδης Γιώργος, ο πρόεδρος της ΤΚ Τριποτάμου κ. Τσανασίδης Χρήστος, ο πρόεδρος της Τ.Κ Πατρίδας κ. Σιδηρόπουλος Ιωάννης, ο πρόεδρος του ΑΝ-ΔΥ Βέροιας κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος, οι πρώην πρόεδροι της Ε.Λ.Β, κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος και κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος.

Επίσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού, από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς,  το Σύλλογο Τριποτάμου, το Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί», τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Προδρόμου, το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. της Λέσχης θέλει να ευχαριστήσει  για ακόμη μια φορά αρχικά τους κατοίκους του Κομνηνίου για τη ζεστή τους φιλοξενία και έπειτα όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν  καθοριστικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων, αρχίζοντας από τα μέλη και τους φίλους της Ε.Λ.Β και καταλήγοντας στους σημαντικότατους υποστηρικτές και χορηγούς, που πάντα βρίσκονται στο πλευρό της.

 

                    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:

 

  1. 1032  Ένα τετραήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για δύο άτομα μέσα στο 2019 από το Γ.Γ Τουρισμού Α. Αλατσίδη.
  2. 1020  Mία τηλεόραση LG LED 32’’
  3. 77  Ένα TABLET 10’’

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Βέροια ο Γ. Συμπάρδος   για την παρουσίαση του βραβευμένου λογοτεχνικού του έργου

Στη Βέροια ο Γ. Συμπάρδος για την παρουσίαση του...

Στη Βέροια θα βρίσκεται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ο...

Συνέδριο για συνεταιριστικά σχήματα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (Helexpo)

Συνέδριο για συνεταιριστικά σχήματα θα...

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 31 Ιανουαρίου 2020, στην...

Αγιασμός, βραβεύσεις και γενική συνέλευση στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας - Όλο το πρόγραμμα

Αγιασμός, βραβεύσεις και γενική συνέλευση στην...

Καλούνται τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας,...

Παρουσίαση του νέου ημερολογίου «Πόντος, μνήμη - χρέος - δικαίωση» στον Πολυχώρο Πολιτισμού Νάουσας «Χρήστος Λαναράς»

Παρουσίαση του νέου ημερολογίου «Πόντος, μνήμη - χρέος...

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με την...

Εντυπωσιακός ο απολογισμός της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας για το 2019 ... με  230 εκδηλώσεις, 7 φεστιβάλ και 40.000 κόσμο!

Εντυπωσιακός ο απολογισμός της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας...

Η ΚΕΠΑ Βέροιας ανακοίνωσε τα απολογιστικά στοιχεία...

Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας έκοψε την πίτα

Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας έκοψε την πίτα

  Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας έκοψε τη πίτα του σε...

Βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Νεφροπαθών Βέροιας

Βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Νεφροπαθών Βέροιας

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Βέροιας σας προσκαλεί στην...

Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης έκοψε τη βασιλόπιτά της

Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης έκοψε τη βασιλόπιτά της

Σε συνέχεια της προσπάθειας για διοργάνωση εκδηλώσεων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ΚΕΠΑ Βέροιας ανακοίνωσε τα απολογιστικά στοιχεία για τις εκδηλώσεις του 2019. Αναλυτικά, αναφέρει:Το 2019 πραγματοποιήσαμε  230 εκδηλώσεις , μεταξύ αυτών τρία (3) Διεθνή και τέσσερα ( 4)  Πανελλήνια φεστιβάλ ....

Αυτές τις γιορτές τα ξωτικά του Βόρειου Πόλου θα μετακομίσουν στη Βέροια και θα φέρουν μαζί, τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα μοναδικά εργαστήρια των σκανδαλιάρηδων βοηθών του Άγιου Βασίλη. Το κέντρο...

Οι προκλήσεις & το μέλλον του Περιφερειακού & Κλαδικού τύπου - 1η Ενότηταhttps://www.youtube.com/watch?v=LhYHKBT_Up8&feature=youtu.beΟι προκλήσεις & το μέλλον του Περιφερειακού & Κλαδικού τύπου - 2η...

Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 9.15 μ.μ.στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!Η μοναδική...