Φιλική ισοπαλία για ΒΕΡΟΙΑ και Π.Ο. Τρίγλιας (2-2)

Φιλική ισοπαλία για ΒΕΡΟΙΑ και Π.Ο. Τρίγλιας (2-2)

Ισόπαλο έληξε το τρίτο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, στα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της, διασταύρωσε τα ξίφη της με τον Π.Ο. Τρίγλιας (2-2), δείχνοντας κατά διαστήματα καλά στοιχεία, όμως το σίγουρο είναι πως θέλει ακόμη χρόνο για να "δέσει".

Η καλοδουλεμένη ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη (παλιός παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ) μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και στο 25' πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Σαρβανίδης στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη γράφοντας το 0-1.

Στο 33' μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Πέντα, ο Παπαδημητρίου μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, όμως ο Βοσνιάδης έπεσε στα πόδια του και έδιωξε σωτήρια.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία και στο 38' έφτασαν στην ισοφάριση, όταν μετά από ωραία σέντρα του Πέντα από αριστερά, ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βούρα για το 1-1.

Οι Βεροιώτες έχασαν δύο ακόμη καλές στιγμές μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, με τους Σιμόνι και Χαντζάρα να μην μπορούν να σκοράρουν από καλή θέση.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" μπήκε καλύτερα και στο 51' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σκαθαρούδης έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Μεληκιώτη εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο επιθετικός της "Βασίλισσας" στάθηκε πιο τυχερός και ικανός, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα και πάλι του Σκαθαρούδη (2-1)!

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με τον δραστήριο Σκαθαρούδη στο 67' και 86', ενώ από την πλευρά της η Τρίγλια κατάφερε στο 82' να φέρει το ματς στα ίσια, όταν μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Τσεμπερίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Τσιμόπουλο γράφοντας το τελικό 2-2!

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Παπαδάκης, Παρασιου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (46’ Μπλατσιώτης, 70’ Τσιμόπουλος), Ζούρκος Αλ. (46’ Μουχάλης), Λεφίδης (70’ Τρούπκος), Στάμου (46’ Μουρατίδης), Μαραγκός (46’ Μανιώτης), Βεργώνης (46’ Ζούρκος Ν.), Πολύζος (46’ Μπλέτσας), Πέντα (85' Ιωάννου), Σιμόνι (76' Βασίλτσης), Κανούλας (46’ Σκαθαρούδης), Χαντζάρας (46’ Μεληκιώτης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρας, Ζώτος, Κουρελλας, Σγουρης, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης.
Έπαιξαν και οι Παλαβράκης, Μενεγκάλι, Πότσι, Κεχαγιάς, Λιόντας, Ανδρεάκος, Μπουλγουρίδης, Αθανασιάδης, Προύντζης.

πηγή. kerkidasport.gr 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1 με Πανθρακικό η Βέροια -

Πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1 με Πανθρακικό η Βέροια -...

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτέλεσμα...

Conference League: Τα ζευγάρια των «8» και το μονοπάτι για Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ ως τον τελικό!

Conference League: Τα ζευγάρια των «8» και το μονοπάτι για...

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπήκαν στην κλήρωση για τους...

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το "θαύμα" ο ΝΠΣ Βεροια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Βεροιώτικο στρατόπεδο...

Οι διαιτητές των Σαββατιάτικων αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας

Οι διαιτητές των Σαββατιάτικων αγώνων Βέροιας και Αγ....

Το Σάββατο (16/3) θα διεξαχθεί η 27η αγωνιστική της Γ’...

Α' ΕΠΣΗ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Play-off και Play-out

Α' ΕΠΣΗ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Play-off και Play-out

Έγινε η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α'...

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου...

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Νάουσα και Άγιος Γεώργιος το ζευγάρι του τελικού!

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Νάουσα και Άγιος Γεώργιος το ζευγάρι του...

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13/03 η ημιτελική φάση του...

Γ’ ΕΠΣΗ: «Σφράγισαν» την πρωτιά τα Ριζώματα

Γ’ ΕΠΣΗ: «Σφράγισαν» την πρωτιά τα Ριζώματα

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ'...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...