Ισοπαλία 1-1 με τον Βόλο της Σούπερ Λίγκας η Βέροια

Ισοπαλία 1-1 με τον Βόλο της Σούπερ Λίγκας η Βέροια

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα της Βέροιας στο φιλικό που έδωσε στο Δημοτικό Στάδιο όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την ομάδα του Βόλου που ξεκίνησε στην Σούπερ Λίγκα με 2 νίκες. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είχαν ελλείψεις όπως και η Βέροια αφού δεν αγωνίστηκαν οι Βεργώνης, Πέντα Βοσνιάδης, .

Σημασία έχει οτι η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ γυμνασμένη, με δύο παίκτες σε κάθε θέση   και καλή οργάνωση σε όλες τις γραμμές .

Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με τους Μελικιώτη, Πασά και Βασίλτση.

Από την ομάδα κανείς δεν υστέρησε και νομίζουμε οτι αν συνεχίσουν με το ΄ίδιο πάθος και διάθεση σίγουρα θα μπορέσουν  να πετύχουν τον στόχο τους. 

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος που ίδρυσε αυτή την ομάδα και την οδήγησε στην Σούπερ Λίγκα. 

Λίγα λεπτά πριν λήξη ο αγώνας ο κ. Μπέος συνοδευόμενος από την ακολουθία του αλλά και τον Βεροιώτη επιχειρηματία Χρήστο Θεοδοσίου αποχώρησε και απευθυνόμενος στον παίκτη της ομάδας τον Μαντζη του είπε."Φεύγω δεν μπορώ να βλέπω αυτό το χάλι." 

Τα γκολ 

5' Ο Κυζιρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της Βεροιώτης άμυνας, μπήκε στην περιοχή της "Βασιλισσας" και πλάσαρε ιδανικά τον Μπλατσιώτη γράφοντας το 0-1!

45' Ο Λεφίδης έβγαλε ωραία για τον Σκαθαρούδη που μόνος με τον Μελίσα  πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 1-1. Ο βοηθός στην αρχή σήκωσε την σημαία για οφσάιντ αλλά τελικά σε συνεννόηση με τον διαιτητή μέτρησε το γκολ, γιατί η μπάλα πριν καταλήξει στον Σκαθαρούδη χτύπησε σε αντίπαλο, με το ριπλέι να δικαιώνει την απόφαση του διαιτητή.

Φάσεις του αγώνα 


24′
1st Half24' 

24'  Μεγάλη ευκαιρία για τη Βασίλισσα με τον Σιμόνι από δεξιά να βγάζει τον Μεληκιώτη μόνο με τον Μελίσα  αλλά το πλασέ του επιθετικού της ΒΕΡΟΙΑΣ να αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ του Βόλου!


25' Βαθιά σέντρα του Λεφίδη από αριστερά, ο Σκαθαρούδης πιάνει την κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή για να διώξει δύσκολα ο Μελίσας

32'  .Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μπλέτσα και Σιμόνι, με τον πρώτο να σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια, κάτω από το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας!


34 Κόρνερ του Μπλέτσα από δεξιά, ο Μαξ με κεφαλιά παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, παραχωρώντας νέο κόρνερ!


 39' Επικίνδυνη συρτή σέντρα του Ζούρκου από δεξιά, ο Μελίσας  διώχνει σωτήρια προ των Σιμόνι 

58'  Αντεπίθεση για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Σκαθαρούδη να βγάζει ωραία παράλληλη σέντρα από δεξιά για τον Κανούλα, όμως τον Μελίσσα να πέφτει και να μπλοκάρει σωτήρια τη μπάλα πριν ο φορ της "Βασίλισσας" την στείλει στα δίχτυα!


 85' Η "Βασίλισσα" ξεδιπλώνεται εξαιρετικά στην αντεπίθεση, με τον Κανούλα να βγάζει τη σέντρα για τον Βασίλτση που έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Καραγκιόζης απέκρουσε σωτήρια κρατώντας το 1-1.


88' Δυνατό σουτ του Κορέλα μέσα από την Βεροιώτικη περιοχή, ο Τσιμόπουλος με διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!


Πολύ καλή η διαιτητσία του κ. Καραντώνη και των βοηθών του Παπαδάκη και Χριστοδούλου του Συνδέσμου Ημαθίας 


συνθέσεις των ομάδων 

 

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης (46’ Τσιμόπουλος), Ζούρκος Α. (46’ Μουχάλης), Λεφίδης (46’ Πεταβράκης), Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος (66’ Μανιώτης), Μπλέτσας (72’ Πασάς), Ζούρκος Ν. (82’ Βασίλτσης), Μεληκιώτης (46’ Κανούλας), Σιμόνι (78’ Μουρατίδης), Σκαθαρούδης (62’ Χαντζάρας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φερνάντο): Μελίσσας (71’ Καραγκιόζης), Ατιάτ-Αλάχ, Μαξ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης (71’ Κορέλας), Μήτογλου (54’ Κορνέζος), Ντεντάκης, Τσαούσης, Τόρες, Μαντζης.



Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...