ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ Σε δύο φιλικούς αγώνες Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στη Δράμα, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου 2019. Διαιτητές από την Ημαθία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ Σε δύο φιλικούς αγώνες Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στη Δράμα, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου 2019. Διαιτητές από την Ημαθία.

Δύο πολύ δυνατούς φιλικούς αγώνες θα δώσει το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2019, η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων με αντίπαλο την εθνική ομάδα του Ισραήλ. Η εθνική Ελλάδος, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις τον περασμένο Μάιο στη Ρόδο, καλείται να αποδείξει και πάλι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της συμμετοχής της σε ένα χρόνο από τώρα, στο EURO 2020 στην Κρακοβία. 
   Είναι η τρίτη φορά που η Εθνική μας Ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με άλλη εθνική ομάδα εντός συνόρων και η πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και στην πόλη της Δράμας. Στο Βώλακα Δράμας ωστόσο είχε φιλοξενηθεί τον Μάιο του 2018 το πρώτο camp ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων στην επαρχία. Για τη νεοσύστατη ομάδα του Ισραήλ, είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει στο εξωτερικό για φιλικούς αγώνες. 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:


"Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας, θα διοργανώσουν για πρώτη φορά στη Δράμα και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα, έναν Διεθνή Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων ΕΛΛΑΔΑΣ και ΙΣΡΑΗΛ για Φιλανθρωπικό σκοπό.

   Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, ένας «Αγώνας Ζωής και Ελπίδας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00΄ στο γήπεδο της Ν. Αμισού , τιμώντας τους πραγματικούς «Ήρωες» της Ζωής.
   Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους πέντε (5) παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου που κατέκτησε το EURO 2004, μεταξύ αυτών ο Αρχηγός της Εθνικής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας, ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπου τα μικρά παιδιά θα έχουν τη χαρά να θαυμάσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους που μας έκαναν υπερήφανους με την τεράστια επιτυχία τους σε όλο τον κόσμο.
   Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι αποκλειστικά Φιλανθρωπικός και γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ Δράμας «Οι Αγωνιστές», οι οποίοι πρόσφατα διακρίθηκαν με 18 μετάλλια και 2 Πανελλήνια ρεκόρ, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ.
   Για το σκοπό αυτό, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια του 1 Ευρώ, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τους διοργανωτές και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές» κ. Κουντουρά Βασίλη, κιν. 6932643398 και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A Δράμας κ. Σκάρλιο Μηνά κιν. 6955625054, όπως και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων του Αθλ. Συλ. Αμεα Οι Αγωνιστές κ. Μπενιάτογλου Παναγιώτη κιν. 6932583492 και από όλα τα μέλη του συλλόγου
    Στα πλαίσια της αθλητικής εκδήλωσης, θα παρουσιασθούν Ελληνικοί Παραδοσιακοί χοροί από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: α) Νέας Αμισσού , β) Πανοράματος , γ) Εβριτών Νομού Δράμας και δ) Βώλακα, ενώ θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας".

  Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος συμμετέχει και ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Γίδαρης Αριστείδης, ενώ στην ομάδα των διαιτητών συμμετέχει, ο ιδρυτής του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος που είναι και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων και ο Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος, Έφορος Αθλητισμού του "Εν Σώματι Υγιεί".

Την Διαιτητική ομάδα απαρτίζουν:
1. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος (Ημαθίας)
2. Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος (Ημαθίας)
3. Κιρμανίδης Σωτήριος (Ημαθίας)
4. Παυλίδου Ανατολή (Σερρών)

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...