Δίκαιη νίκη στην Φιλιππούπολη 0-2 τον Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια !

Δίκαιη νίκη στην Φιλιππούπολη 0-2 τον Ολυμπιακό Βόλου η Βέροια !

Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Βέροια πήρε μία σπουδαία εκτός ΄έδρας νίκη στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης στην Λάρισα κερδίζοντας ένα από τα φαβορί για άνοδο Ολυμπιακό Βόλου του Θωμά Γράφα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς πολλές ευκαιρίες και φάσεις κυρίως στο α' ημίχρονο. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν μία ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βοσνιάδη.. Ενώ σταδιακά η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας 

Κάποιες μικροευκαιρίες  που έγιναν από στημένες  φάσεις των γηπεδούχων απέκρουσαν οι αμυντικοί της Βέροιας  με τους Βοσνιάδη, Μαραγκό και Στάμου που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Βέροιας στο σημερινό αγώνα 

Στην επανάληψη η Βέροια μπορεί και πάλι να πιέστηκε από τους γηπεδούχους μία ήταν όμως η καλή ευκαιρία για τον Βόλο όταν το σουτ του Ράντι μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Βοσνιάδης σε κόρνερ .

Όμως στο 52' λεπτό η Βέροια έμεινε με 10 παίκτες μετά την αψυχολόγητη 2η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Πέντα με σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου . Ήταν μεγάλο λάθος για έναν παίκτη με τέτοια εμπειρία στα γήπεδα.

Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε κάποια αναταραχή στο στρατόπεδο της  Βέροιας , αλλά γρήγορα ξεπεράστηκε  γιατί οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω και κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Αργεντινού.

Επίσης το παιχνίδι κρίθηκε από τις εύστοχες κινήσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη που πέρασε στον αγώνα τους Ταίρη ( δύο ασίστ δύο γκολ) Σκανθαρούδη και φυσικά το σκόρερ των δύο γκολ τον Πασά. 

Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξε και η φυσική κατάσταση των παικτών της Βέροιας (έργο Τόλη Χατζάρα) σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν είχαν δυνάμεις να γυρίσουν πίσω στις γρήγορες αντεπιθέσεις των επιθετικών της βασίλισσας .

Σπουδαίο διπλό λοιπόν για την Βέροια που φαίνεται σιγά σιγά να βρίσκει την συνοχή της και φυσικά και ο προπονητής να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για κάποιους παίκτες που δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω μέχρι σήμερα (Κύπελλο και πρωτάθλημα). 

Φυσικά είνια πολύ νωρίς ακόμη αλλά η ομάδα πρέπει να προχωρήσει χωρίς άλλες απώλειες ιδιαίτερα στο γήπεδο της .

Θεωρώ σωστή και την πρόσφατη ανακοίνωση της Διοίκησης για την διαιτησία αφού και στο σημερινό παιχνίδι ο κ. Νταούλας από τον σύνδεσμο Δυτ. Αττικής αδίκησε την βασίλισσα. Ήταν ιδιαίτερα αυστηρός απέναντι στους παίκτες της Βέροιας (αυστηρή ήταν ακόμη η β' κίτρινη στον Πέντα) ενώ αν όχι δύο αλλά το ένα σπρωξιμο του Πασά στην περιοχή ήταν καραμπινάτο πέναλτι. 

Πολλοί διακριθέντες 

Χωρίς η ομαδα να πιάσει υψηλή απόδοση πήρε ένα αποτέλεσμα που δύσκολα θα πάρει άλλη ομάδα όταν ο Ολυμπιακός Βόλου γυρίσει στο γήπεδο του . Έπαιξε με σωστό τρόπο κλείνοντας τους διαδρόμους στους επιθετικούς του Βόλου και κράτησε περισσότερο την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Τα γκολ ήταν το "κλειδί " του Σάκη Θεοδοσιάδη που πέρασε τρεις έμπειρους παίκτες που έκαναν σε 15' λεπτά την διαφορά πέτυχαν δύο γκολ ύστερα από ασιστ του Λάμπρου Ταίρη ο Πασάς το 0-2, ενώ λίγο ποιό νωρίς στο 0-0 ο Πασάς έχασε μεγάλη ευκαιρία. Από την άλλη η πίεση είχε συνέχεια με τους Γιώργο Σκανθαρούδη και Αλμπέρτο  Σιμόνι με τις επελάσεις από την δεξιά πλευρά . 

Από την Βέροια ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες με πρώτο τον σκόρερ Δημήτρη Πασά, τον Ταίρη με τις έξυπνες πάσες του , τους Στάμου και Μαραγκό , δεν ήταν όμως άσχημοι και οι πλάγιοι μπάκ Μούχαλης και Πεταυράκης, Στο χώρο του κέντρου έτρεξε και πάλι πολλά χιλιόμετρα ο Αλέξης Βεργώνης .

Φάσεις και γκολ 

51' λεπτό

Δεύτερη κίτρινη στον Πέντα για φάουλ που έκανε στο κέντρο του γηπέδου, με τον παίκτη της "Βασίλισσας" να αποβάλλεται!

61' λεπτό 
Σουτ του Σκοπελίτη λίγο μέσα από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Βοσνιάδης 


69' λεπτό

Δυνατό σουτ του Ράντι έξω από την περιοχή, μπλόκαρε και πάλι ο Βοσνιάδης.


78' λεπτό

Μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Πασά να μπαίνει στην περιοχή του Βόλου, να αποφεύγει έναν αμυντικό αλλά το σουτ που επιχειρεί να κοντράρει σε πόδια και να απομακρύνεται!

84' λεπτό 
Ο Ταϊρης κόβει ωραία στο κέντρο και βγάζει εξαιρετική μπαλιά για τον Πασά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το 0-1!


86' λεπτό

Σπρώξιμο του  Πασά στην μικρή περιοχή ο διαιτητής δεν καταλογίζει το καταφανέστατο πέναλτι

90' λεπτό

.Ο Ταϊρης και πάλι βγάζει ωραία τον Πασά, ο οποίος από το ύψος της περιοχής με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2

συνθέσει των ομάδων 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυνιώτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός (89’ Πόζογλου), Ρόκας, Τσιάρας (73’ Ντούνης), Ράντι, Σκοπελίτης, Στεβάνοβιτς (62’ Κουτσιανικούλης), Τσίτας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης (77’ Πασάς), Πέντα, Μεληκιώτης (63’ Σκαθαρούδης), Κανούλας (70’ Ταΐρης), Σιμόνι.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...