Μεγάλη τιμή για τον Προσκοπισμό της Βέροιας! - Tο Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα θα απονεμηθεί στον Θανάση Στάντζο (Κάστορα)

Μεγάλη τιμή για τον Προσκοπισμό της Βέροιας! - Tο Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα θα απονεμηθεί στον Θανάση Στάντζο (Κάστορα)

Μεγάλη τιμή για τον Προσκοπισμό της Βέροιας, αποτελεί η Απονομή της  Ανώτατης Προσκοπικής Διάκρισης , το Παράσημο του  Αργυρού Φοίνικα από το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων μετά από σχετική απόφασή του.

Το Παράσημο απονέμεται  στον κ. Σταντζο Αθανάσιο τέως Τοπικό Έφορο Προσκόπων Βέροιας για τις διακεκριμένες και εξέχουσες υπηρεσίες που προσέφερε στην Προσκοπική Κίνηση και την κοινωνία

Ο βραβευόμενος υπήρξε Πρόσκοπος  στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, διατέλεσε Βαθμοφόρος για περισσότερα από 45 χρόνια , ενώ είναι ακόμη  και σήμερα ενεργό μέλος των Ελλήνων Προσκόπων, ως μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βεροίας.

Με αποστολή τους την ανάπτυξη άξιων, χρήσιμων και υπεύθυνων πολιτών, οι Έλληνες Πρόσκοποι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Σταντζου Αθανάσιου  έναν  σύγχρονο  πρεσβευτή  του σκοπού της Προσκοπικής Κίνησης, που με την ανιδιοτελή πρόσφορα του στον Προσκοπισμό  καθώς και με τον εποικοδομητικό ρόλο του στην κοινωνία αποτελεί  πρότυπο για όλα τα παιδιά και τους νέους του τόπου.

Στο παρελθόν το Παράσημο έχει απονεμηθεί στους Βεροιωτες κ.Αλδακο Θεόδωρο και κ. Σπύρο Τελλιδη

Πρόσκληση στην τελετή απονομής παράσημου "Αργυρού Φοίνικα"


Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 19:30, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα γίνει η τελετή απονομής της ανώτατης Προσκοπικής διάκρισης, του παράσημου του "Αργυρού Φοίνικα" στο μέλος της ΕΠΠΒ Θανάση Στάντζο (Κάστορα) για τις διακεκριμένες και εξέχουσες υπηρεσίες που προσέφερε επί σειρά ετών στην Προσκοπική κίνηση, το παιδί και την κοινωνία.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρόεδρος του Δ.Σ ΣΕΠ, οι τοπικές αρχές καθώς επίσης και παλαιοί Πρόσκοποι "Αργυροί Φοίνικες", όπως προβλέπεται από το τυπικό.

Η απονομή του παρασήμου είναι τιμή για τον Προσκοπισμό της πόλης μας, και η παρουσία σας θα δώσει χαρά στον τιμώμενο, και θα ενισχύσει την θέλησή μας να διατηρήσουμε δυνατό το πνεύμα της υπόσχεσης και του Νόμου των Προσκόπων και να το μεταφέρουμε στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε Συνέντευξη Τύπου χθες για την εικόνα των Σχολείων στο Νομό  ΕΛΜΕ Ημαθίας: «Η ποιότητα της εκπαίδευσης δεν είναι αυτή που επιθυμούμε»

Σε Συνέντευξη Τύπου χθες για την εικόνα των Σχολείων...

-Ζητούν την κάλυψη όλων των αναγκών με μόνιμο...

Υπουργός Εθνικής Άμυνας προς Τάσο Μπαρτζώκα:   Εξετάζεται η προοπτική   παραμονής του καθεστώτος της 1ης Μεραρχίας

Υπουργός Εθνικής Άμυνας προς Τάσο Μπαρτζώκα: ...

- Απάντηση του Υπουργού σε πρόσφατη Ερώτηση του...

Να του ζήσει!

Να του ζήσει!

Στον αγαπητό συνεργάτη μας Βασίλη Βόλκο που έγινε...

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε αποστραγγιστικό κανάλι!

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε...

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, Ι.Χ. αυτοκίνητο...

Αναστάτωση στην Αλεξάνδρεια από  συμπλοκή μεταξύ ρομά και μεταναστών Π. Γκυρίνης: «Τέτοιες καταστάσεις απαιτούν ψυχραιμία, ενημέρωση και σωστές αποφάσεις»

Αναστάτωση στην Αλεξάνδρεια από συμπλοκή μεταξύ ρομά...

Αναστατώθηκε η περιοχή της Αλεξάνδρειας τα ξημερώματα...

Θέματα καθημερινότητας του Σελίου εν όψει του χειμώνα έθεσε ο Γ. Φαρσαρώτος στον Κ. Καλαιτζίδη

Θέματα καθημερινότητας του Σελίου εν όψει του χειμώνα...

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε την περασμένη...

Άγρια καταδίωξη ΙΧ από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στη Βέροια!  - Στη προσπάθεια του να ξεφύγει, έπεσε σε χαντάκι και συνελήφθη

Άγρια καταδίωξη ΙΧ από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στη Βέροια! - Στη...

Άγρια καταδίωξη έλαβε χώρα γύρω στις 21.30 το βράδυ της...

SIMPARTS.GR -  Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες επιλογές αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα

SIMPARTS.GR - Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η επιχείρηση Γαβριηλίδης Κ....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

"Έφυγε" από τη ζωή η Μαρία Χατζόγλου σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 16:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Μητρόπολη Βέροιας.Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις...

Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας για ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήρθε η είδηση της απώλειας μιας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της Ημαθίας. Ο γιατρός, δημοσιογράφος, ποιητής, συγγραφέας και πολιτικός, αλλά πάνω απ' όλα Άνθρωπος, Ορέστης...

Στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικειου Βέροιας έγινε στις 12 το πρωί η κλήρωση για την ανάδειξη του προέδρου του Κάτω Βερμίου (Σελίου). Στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αντωνη Πιτουλια και Γιώργου...