Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΟΚ- Βέροια τι δήλωσαν Δερμιτζάκης και Θεοδοσιαδης

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΟΚ- Βέροια τι δήλωσαν Δερμιτζάκης και Θεοδοσιαδης

Μετά την λήξη του Μακεδονικού ντέρμπι οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις 

Παύλος Δερμιτζάκης:  (προπονητής Καβάλας )  «  Αισθάνομαι πολύ καλά που έχω δίπλα μου τον Σάκη που εκτός από φίλος είναι ένα παιδί που κοσμεί την προπονητική.

Πιστεύω ότι με τη Βέροια θα πάει πολύ καλά και θα τη φτάσει εκεί που οραματίζονται οι άνθρωποι της.   Προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα από το Χ με το Αιγάλεω στην έδρα μας και την ήττα στον Ασπρόπυργο που δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας.  Τα παιδιά δώσανε ότι μπορούσανε.  Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν πρώτη και έχει πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. 

  Προσπαθήσαμε να παίξουμε μ` ένα τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μειώσουμε την επικινδυνότητα  αλλά και να εκμεταλλευτούμε χώρους και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε.  Δε θέλαμε να δώσουμε χώρο στο Α` μέρος αλλά τον πήρε η Βέροια γιατί είχε μια πολύ καλή κατοχή της μπάλας.  Στην ουσία εκτός από μια φάση δεν μας απείλησε περισσότερο.

Στο Β` μέρος με κινήσεις διορθωτικές μειώσαμε την κατοχή της μπάλας του αντιπάλου και πήραμε και εμείς τη μπάλα στα πόδια μας.  Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δώσαμε απάντηση σε αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου και προσαρμοστήκαμε γιατί είχαμε το σκορ.  Δεν θέλαμε να κοντύνουμε την ομάδα.  Γενικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τα παιδιά και των δυο ομάδων δουλέψανε πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς κερδίσαμε και χαιρόμαστε σήμερα. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά.    Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα τρία επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου».

Σάκης Θεοδωσιάδης(προπονητής Βέροιας): « Συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Παύλο για τη σημερινή νίκη και ευχαριστώ την Καβάλα για την άψογη φιλοξενία. Προάγει αθλητισμό, ανεβάζει επίπεδο και θα ανταποδώσουμε στο Β` γύρο.  Ο Παύλος είναι ένα κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μου σήμερα έδωσε πολλά αλλά στην ουσία δεν πήρε τίποτα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πάρα πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας. Είχαν την κατοχή της μπάλας και τις προϋποθέσεις.  Ξέραμε ότι ο αντίπαλος έχει σαν δύναμη τις στατικές φάσεις και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού βρέθηκε μπροστά στο  σκορ.  Οι παίκτες μου ότι ήταν να δώσουν τα δώσανε.  Στο Β` μέρος αγχώθηκαν όσο περνούσε η ώρα.   Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μας πεισμώσει και να αντιδράσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.  Έμεινα ευχαριστημένος, προσπαθήσανε πολύ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.  Νομίζω ότι δικαιούταν ένα καλό αποτέλεσμα»

πηγή Πρωινή 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1 με Πανθρακικό η Βέροια -

Πάλεψε αλλά έμεινε στο 1-1 με Πανθρακικό η Βέροια -...

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτέλεσμα...

Conference League: Τα ζευγάρια των «8» και το μονοπάτι για Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ ως τον τελικό!

Conference League: Τα ζευγάρια των «8» και το μονοπάτι για...

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπήκαν στην κλήρωση για τους...

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το

Με Γιώτη Τσαλουχίδη για το "θαύμα" ο ΝΠΣ Βεροια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Βεροιώτικο στρατόπεδο...

Οι διαιτητές των Σαββατιάτικων αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας

Οι διαιτητές των Σαββατιάτικων αγώνων Βέροιας και Αγ....

Το Σάββατο (16/3) θα διεξαχθεί η 27η αγωνιστική της Γ’...

Α' ΕΠΣΗ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Play-off και Play-out

Α' ΕΠΣΗ: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Play-off και Play-out

Έγινε η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α'...

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για την έδρα του τελικού

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου...

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Νάουσα και Άγιος Γεώργιος το ζευγάρι του τελικού!

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Νάουσα και Άγιος Γεώργιος το ζευγάρι του...

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13/03 η ημιτελική φάση του...

Γ’ ΕΠΣΗ: «Σφράγισαν» την πρωτιά τα Ριζώματα

Γ’ ΕΠΣΗ: «Σφράγισαν» την πρωτιά τα Ριζώματα

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ'...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...