Νέα απώλεια βαθμών για την Βέροια 1-1 με τον Ασπρόπυργο !!

Νέα απώλεια βαθμών για την Βέροια 1-1 με τον Ασπρόπυργο !!

Μία ακόμη ομάδα στέρησε  δύο βαθμούς από την Βέροια μετά το 1-1 με την Ένωση Ασπροπύργου.!! Μία ομάδα που όπως είπε ο προπονητής της Γιώργος Βαζάκας προήλθε από την συγχώνευση δύο μικρών ομάδων της περιοχής με πρόεδρο τον γιό του Δημάρχου Ασπροπύργου. 

Δύσκολο απόγευμα και πάλι όπως αυτό με την Τρίγλια αλλά σε εκείνο το παιχνίδι η Βέροια πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η νέα απώλεια βαθμών για μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο στην κατηγορία πρέπει να προβληματίσει παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση.

Εμείς δεν λέμε οτι ήρθε η ..καταστροφή αφού υπάρχει πολύ πρωτάθλημα ακόμη αλλά δεν μπορεί η ομάδα κάθε Κυριακή να "παίζει με την φωτιά" και να χάνει από ομάδες που στην αρχή του πρωταθλήματος τις θεωρούσαν όλοι υποψήφιες για υποβιβασμό.

Πάντως και πάλι  η Βέροια έπαιξε , κράτησε μπάλα , δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δυσκολεύθηκε πολύ από την αντίπαλη ομάδα που ήρθε διαβασμένη ,(ο κ. Βαζάκας δήλωσε οτι είδε τρία παιχνίδια της Βέροιας)   τόσο πολύ που θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με την νίκη!!

Τι φταίει λοιπόν και μέχρι τώρα η ομάδα έκανε δύο γκέλες εντός έδρας με Διαγόρα και Ασπρόπυργο και άφησε 4 πολύτιμους στην προσπάθεια για να πιάσει την κορυφή.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν όλοι οι παίκτες είνια στην διάθεση του προπονητή κ. Θεοδοσιάδη, η Διοίκηση είνια από πολύ κοντά οι φίλαθλοι σιγά σιγά βοηθούν , δεν πρέπει και οι παίκτες να κάνουν πιο σωστά την δουλειά τους και να μην εκτίθενται οι ίδιοι και η βασίλισσα του βορρά από κάποιες ομάδες .

Δεν νομίζουμε οτι οι δυνατότητες της ομάδας είνια αυτές που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Βέροια με τους παίκτες που διαθέτει μπορεί και πρέπει να παίξει καλύτερα. 

Δεν πρέπει στην συνέχεια να δούμε τόσα λάθη και αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση.

Αυτό το μοτίβο με την μεγάλη πίεση και την δυνατή αντιμετώπιση  θα την έχουν οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να βρουν τρόπους

να το ξεπεράσουν.  Χρειάζεται περισσότερο πείσμα και προσοχή ώστε να μην ξεφύγει από τον στόχο της . 


Φάσεις και γκολ

10' 

 Ο Σιμόνι με ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή, εκεί ο Βασιλείου του κάνει "φράγμα" με τους Βεροιώτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι, αλλά τον διαιτητή να διατάσσει την συνέχεια του αγώνα.

25'
Δυνατό διαγώνιο σουτ του Σρέσκοβιτς μέσα από την περιοχή και από θέση δεξιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της Βεροιώτικης εστίας

26'
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από λάθος του Πέντα στο κέντρο, ο Ζγκούρι έκλεψε τη μπάλα και μπήκε από δεξιά στην περιοχή, γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Σρέσκοβιτς, αυτός βρήκε πιο δίπλα τον ανενόχλητο Κάκκο που σούταρε πάνω από τα δοκάρια!!

30'
Δυνατό συρτό σουτ του Βασιλείου από το ύψος της περιοχής, με τον Βοσνιάδη να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια προ του Ζαχάρου που ήταν σε πλεονεκτική θέση

49'
Ο Βεργώνης έστρωσε ωραία τη μπάλα για τον Κανούλα, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής με εναέριο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τη "Βασίλισσα"

75'
Ο Ζγκούρι μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και έκανε το σουτ, με τον Βοσνιάδη να αποκρούει προσωρινά και τον επερχόμενο Βασιλείου να στέλνει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών!

Στο 80' και στο 81' δύο σουτ του Μεληκιώτη απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ασπροπύργου 

82'
Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Στάμου μέσα από την περιοχή, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ασπρόπυργου!

Μία ακόμη μέτρια διαιτησία από τον κ. Πανυτσίδη και τον Σύνδεσμο Κοζάνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταΐρης, Βεργώνης, Πέντα,(79΄Μεληκιώτης), Χατζάρας (46' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (65' Σκαθαρούδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Ζαχαρός (76' Στεφάνοβιτς), Γκατσαλάρι (86' Νικολακάκης), Κάκκο, (90' Καμπούρης), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου.





Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...