ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ!

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, ο παραπάνω τίτλος γνωστής λαικής παροιμίας μου ήλθε στο μυαλό, ακούγοντας τις δηλώσεις προβεβλημένων (από το σύστημα!), πολιτικών και εκκλησιαστικών παραγόντων, για την λαθραία μετανάστευση!

 

Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, επειδή χρόνια τώρα βαρέθηκα να με θεωρείται ηλίθιο, ανθέλληνα και μη Χριστιανό, θα πρέπει να ξαναγνωριστούμε.

Όταν λοιπόν θα επιθυμείτε, να προχωρήσετε σε βαρύγδουπες δηλώσεις, πρώτα θα μας ανακοινώνετε, που μένετε, και πόσοι πρόσφυγες φιλοξενούνται στην περιοχή σας!

Το να δηλώνω, τι είναι άνθρωπος και τι Χριστιανός, αλλά εγώ να ζω σε περιοχή που δεν έχει μετανάστες λαθραίους ή μη, είναι εύκολο και ταυτόχρονα, τεράστια υποκρισία!

 

Όσον αφορά τους Μητροπολίτες, από τους οποίους ξεχειλίζει η κοινωνική ευαισθησία και η φιλευσπλαχνία, να τους θυμίσουμε, ότι το νεοταξίτικο σύστημα, "παράγει" εκατομμύρια παιδιά, που πεινούν και διψούν.

Τρίτος κόσμος λέγεται, γιου νόυ κύριοι!

Τα παράπονά σας λοιπόν, στον ηγέτη των Χριστιανών, τον Πάπα (γιου νόυ) και εάν επιθυμείτε μπορείτε, να πάτε και στις χώρες, του παραπάνω κόσμου και να προσφέρετε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σας.

Δέκα χρόνια, τώρα ο Ελληνικός λαός υποφέρει και δεν μπορέσατε να βρείτε λόγια συμπαράστασης, για να έχω να πιαστώ από κάπου.

Πουλήθηκε η Μακεδονία, τώρα ξαναπουλιέται και δεν γνωρίζω, δεν ακούω!

Και μόλις προκύπτει ζήτημα πολιτικής ατζέντας και εκμετάλλευσης, αμέσως κάποιοι με ράσα και όχι μόνο, δηλώνουν παρόντες.

Δεν μας ενοχλεί, σας καταλάβαμε!

 

Και για να τελειώνουμε μία και καλή!

Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν στρέφεται ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, αλλά στην παράνομη εισβολή, η οποία με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγήσει στην αλλοίωση της ταυτότητάς μας, στην απώλεια της κοινωνικής συνοχής της χώρας.

Με αυτή την ταυτότητα πορευτήκαμε αιώνες, και αυτή γουστάρουμε να διατηρήσουμε!

Κοινωνίες με σαρία και γυναίκες σκουπίδια, δεν αναγνωρίζουμε.

Να φύγετε, να πάτε αλλού!

 

Και αφού οι συγκεκριμένοι πολιτικοί, γυναίκες και άνδρες, γνωρίζουν τα πάντα και μας ενημερώνουν, μαλώνουν, χαρακτηρίζουν, με ύφος πολλών καρδιναλίων και αφού είναι οπαδοί και νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων, χαρακτηριστικό των οποίων είναι οι μελέτες και οι υπολογισμοί, γιατί δεν μας λένε, ποιος είναι ο αριθμός των μεταναστών, που μπορεί να ενσωματώσει η Ελληνική κοινωνία.

Πενήντα χιλιάδες, εκατό, διακόσιες, ένα εκατομμύριο, πόσοι σε τελική ανάλυση και να μας δείξουν και την συγκεκριμένη μελέτη, θα καταλάβουμε και ας μην έχουμε πάει στο Χάρβαρτ!

Ποιος είναι ο ανώτατος αριθμός που μπορεί να αντέξει η έρμη πατρίδα, τον γνωρίζουν ή μήπως όχι!

Η απάντηση είναι προφανής.

Φυσικά και τον γνωρίζουν, αλλά επίσης ξέρουν ότι προ πολλού, έχει ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, για αυτό και κάνουν την πάπια!

Όπως επίσης γνωρίζουν, ότι άλλο ενσωμάτωση και άλλο πολυπολιτισμικότητα.

Η ενσωμάτωση, δεν επιτυγχάνεται με επιδόματα και παροχές, αλλά με δουλειά!

Γεννιέσαι στην χώρα, μαθαίνεις τη γλώσσα, συμμετέχεις στην παιδεία, σέβεσαι τη χώρα, τους νόμους της, τους ανθρώπους της, έτσι ενσωματώνεσαι!

 

Τι σχέση έχουν τα παραπάνω, με αυτούς που έρχονται παράνομα, με ψέματα και κλάματα, συμμετέχουν σε παρανομίες και στο μυαλό τους έχουν να φύγουν.

Αυτό το λέμε ενσωμάτωση και από πότε!

 

Και έρχεται ο αντίλογος των μέγιστων πολιτικών, εσύ ξεχνάς ότι ήσουν πρόσφυγας, επειδή δεν άντεχες το συνωστισμό (γεια σου Μαράκι, τι χαμπάρια!).

Όχι κύριοι δεν το ξεχνώ, αλλά στο ελληνικό σχολείο, μας μάθανε ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αγγούρια με καρπούζια, γιατί κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;

Οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, φύγανε ξεριζωμένοι και ήλθαν στην Ελλάδα, σε χώρα που είχε την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, την ίδια ταυτότητα!

 

Οι σημερινοί εισβολείς, υποτιθέμενοι "πρόσφυγες", είναι μουσουλμάνοι, που φεύγουν από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, και δεν πάνε σε χώρες με τον ίδιο πολιτισμό, την ίδια θρησκεία.

Γιατί δεν πάνε στο Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, … χώρες πάμπλουτες.

Γιατί αποφασίζουν να στοιβάζονται σε μία φτωχή χώρα, με μνημόνια και προβλήματα!

 

Όσο αυτοί που ζούνε στο εσωτερικό της χώρας κοιμούνται, οι τεράστιοι μουσουλμανικοί πληθυσμοί θα φροντίζουν "αόρατα" και χωρίς θόρυβο, την δουλειά τους, τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής, της παιδείας, της θρησκείας, του πολιτισμού, τη διάλυση της πατρίδας!

 

Κυριάκο, όσο υπακούς σε ξένα συμφέροντα, θα εξαγριώνεις τις τοπικές κοινωνίες και ο θυμός, σύντομα θα μετατραπεί σε οργή, με μη προβλέψιμες εξελίξεις!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της Βέροιας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Παρατάσεις για την Εφαρμογή  του Κανονισμού  Πυροπροστασίας Ακινήτων  εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Παρατάσεις για την Εφαρμογή του Κανονισμού ...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενημερώνει οτι: Σε συνέχεια της...

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες  του οικισμού Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας

Δωρεάν εξέταση test-PAP σε γυναίκες του οικισμού Αγίου...

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου...

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας  Ενημέρωση εκπαιδευτικών για την διαχείριση και  αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας Ενημέρωση...

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα...

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

“Stem Girls on Tour”, για εφήβους στη Δημόσια Βιβλιοθήκη...

Οι Αμερικανικές Γωνιές Veria Techlab & Thessaloniki TechLab με την...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Γράφει η Όλγα Κουτμηριδου -ΜεταξαΥπάρχουν και πουλιά...

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

60 χρόνια από την Χάρτα της Βενετίας - Με αφορμή την...

Της Αναστασίας Πάπαρη Εφέτος η UNESCO και το ICOMOS...

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες για την σχολική Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στον Κυβερνοχώρο

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας Ευχαριστίες...

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βέροιας, Διεύθυνση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...