Σάκης Θεοδοσιάδης:

Σάκης Θεοδοσιάδης: "Δική μου η ευθύνη, θα μιλήσουμε με την διοίκηση..."

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του άτυχου αγώνα με τον  Θεσπρωτό, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε τα εξής:

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την τεράστια προσπάθεια που κάνανε, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι.

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι αποτέλεσμα το οποίο μας στεναχωρεί, αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξει η ομάδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα, όλοι μας, είναι πώς θα βρούμε τη δύναμη, να προσπαθήσουμε περισσότερο στην προπόνηση και στα παιχνίδια, για να αλλάξει η εικόνα των αποτελεσμάτων, που δεν αρμόζουν στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνουμε. Αυτή είναι μία πραγματικότητα, δεν είναι δικαιολογίες και πρέπει όλοι να βρούμε τη δύναμη να αντιδράσουμε.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα, έχουμε μία ομάδα που για μένα υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο τμήμα, μια ομάδα η οποία προσπαθεί πολύ. Δυστυχώς κάποια αποτελέσματα όπως το σημερινό, δεν αυτά που μας αξίζουν και σίγουρα έχουνε μία πικρία όσον αφορά την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί.

Σήμερα η προσπάθεια ήταν καθολική. Η ομάδα έχοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, είχε την κυριαρχία και σε σχέση με άλλα παιχνίδια, δημιούργησε πολλές φάσεις. Πάλι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού μείναμε πίσω στο σκορ, από τις λίγες κόντρα επιθέσεις που έκανε ο αντίπαλος. Τα παιδιά είχαν το ψυχικό σθένος και έφτασαν στην ισοφάριση. Πιστεύω ότι δεν είχαμε και την τύχη που μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια και έτσι διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω να αναφερθώ στην αγωνιστική συμπεριφορά του αντιπάλου και των διαιτητών. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συμπεριφορά της δικιάς μου ομάδας. Να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε αρχής γενομένης με το παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας στην Ιεράπετρα, η ομάδα να αντιδράσει για τους τρεις βαθμούς.

Θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να έχουν ψηλά τα κεφάλια. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μία δύσκολη θέση γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε και αύριο θα μιλήσουμε με την διοίκηση, θα τα βάλουμε όλα κάτω και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Τονίζω ξανά ότι πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλους αυτούς που είναι κοντά στην ομάδα και είμαι πεπεισμένος και σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα και η ομάδα θα βρεθεί λογικά εκεί που της αρμόζει και της αξίζει".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε:

"Οι τρεις εντός έδρας ισοπαλίες, είναι ένα μεγάλο μείον. Είναι κάτι το οποίο προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζουν και οι αντίπαλοι. Έρχονται εδώ και όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Χωρίς να είναι δικαιολογία, η ευθύνη είναι δικιά μου. Αυτό που έχει δημιουργήσει αυτήν την εικόνα είναι το αποτέλεσμα. Αυτήν την στιγμή η ομάδα δεν έχει το αποτέλεσμα. Θεωρώ όμως ότι αυτό εξαρτάται μόνο από τους ποδοσφαιριστές, από εμάς, και πάνω σ' αυτό δουλεύουμε". 

Στέλιος Μαραγκός: "Ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο"

Στεναχωρημένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Θεσπρωτό, αλλά παράλληλα και αισιόδοξος για την συνέχεια παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο έμπειρος αμυντικός και εκ των αρχηγών της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέλιος Μαραγκός.

Στις δηλώσεις τους μετά την λήξη του αγώνα, ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής και ο νεαρός αμυντικός του Θεσπρωτού Γιώργος Καρβούνης, δήλωσαν τα εξής:

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ:

"Είναι ένα στενάχωρο αποτέλεσμα. Οι στόχοι είναι υψηλοί και αυτά τα αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν με τις βλέψεις έχουμε. Σίγουρα υπόλογοι των πράξεών μας και των αποτελεσμάτων αυτών είμαστε και εμείς. Μπορεί ο προπονητής να αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη, αλλά και εμείς έχουμε μεγάλο μερίδιο. Η ομάδα δέχεται κάποιες φορές κάποια γκολ τα οποία είναι θέμα υπευθυνότητας να το πω; Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω, και για μας που κάνουμε πρωταθλητισμό, αυτά πρέπει να εξαλείψουν.

Μέσα στα αποδυτήρια το συζητήσαμε με όλα τα παιδιά και ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα καταφέρει και θα υλοποιήσει τους στόχους του καλοκαιριού. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κάποιες φορές και χρειάζεται υπομονή. Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι αρετή. Πρέπει να είναι πολύ μεγάλη γιατί είναι σκληρό".

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το πολύ καλό αποτέλεσμα Δουλεύουμε στις προπονήσεις πάρα πολύ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε σε ποια γήπεδα παίζουμε.

Υπάρχει μια απειρία στην ομάδα και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι ωριμάζουμε και γινόμαστε καλύτεροι γιατί συνέχεια. Καλή συνέχεια στη ΒΕΡΟΙΑ που είναι μια ιστορική ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον προπονητή μας, στο τεχνικό τιμ και πιστεύω ότι με υγεία και σκληρή δουλειά θα έχουμε ακόμα ένα πιο λαμπρό μέλλον".

πηγή kerkidasport.gr 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...