Next grade... για τους αθλητές  της σχολής Α.Σ Ρωμιός - Χρήστος Μιχαήλωβ:

Next grade... για τους αθλητές της σχολής Α.Σ Ρωμιός - Χρήστος Μιχαήλωβ: "Έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 οι εξετάσεις των αθλητών της σχολής Α.Σ Ρωμιός με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους .

Η άρτια τεχνική κατάρτιση και η άψογη συμπεριφορά των νεαρών αθλητών έδειξαν ότι η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα αλλά και στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της σχολής Α.Σ Ρωμιός και οι αθλητές εξετάστηκαν στην φυσική κατάσταση - τεχνική κατάρτιση .

Προσκεκλημένοι εξεταστές της σχολής ήταν οι:
(Α) Μπραντης Κωνσταντίνος (πτυχιούχος προπονητής -γυμναστης ΤΕΦΑΑ ΒΙΕΝΝΗΣ )
(Β) Δημητροπουλος Γιάννης (πτυχιούχος προπονητής ΓΓΑ )

(Γ) Σαββιδης Δημήτρης (πτυχιούχος προπονητής τζούντο)
(Δ) Γραμματικόπουλος Ηλιας (πρώην μέλος εθνικής ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΣΚΙ ,ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής )
(Ε) Εμυ Μήτσιου (ψυχολόγος )

Ο προπονητής του Α.Σ Ρωμιός Χρήστος Μιχαήλωβ (πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α) : «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές μας. Έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία με υπομονή , επιμονή και πειθαρχεία για να μπορέσουν σήμερα να παρουσιαστούν όσο το δυνατό καλύτεροι.

Οι εξετάσεις πάνω στο άθλημα μας είναι όπως οι εξετάσεις που έχουν τα παιδιά σε φροντιστήρια και στο σχολείο. Δεν έχει καμία διαφορά. Και βέβαια οι εξετάσεις ξεκινούν από τις μικρές ηλικίες.

Βέβαια για να φτάσει κάποιο παιδί, κάποιος αθλητής στην διαδικασία των εξετάσεων δεν φτάνει να γραφτεί σε ένα τμήμα. Βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθεί πιστά τον αριθμό συγκεκριμένων προπονήσεων οι οποίες βασίζονται σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με σκοπό τα παιδιά να αποκτήσουν γυμνασμένο σώμα, να αγαπήσουν την γυμναστική αλλά και να μάθουν σωστή διατροφή.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές για όλους να έρθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά, να δουν τον τρόπο εκγύμνασης. Καλώ τους γονείς να μην έχουν κανένα ενδοιασμό με τις πολεμικές τέχνες. Μέσα από αυτές τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση αλλά και αλληλοσεβασμό. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο»


Όλοι οι αθλητές έδειξαν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζοντας με το ταλέντο τους και τη δυναμικότητα τους με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους.


Στο τέλος των εξετάσεων οι εξεταστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τόνισαν στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος την άριστη δουλεία του εκπαιδευτή και προπονητή της σχολής κ. Χρήστο Μιχαήλωβ ενώ απένειμαν τις ζώνες και τα αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές βγάζοντας και την καθιερωμένη φωτογραφία.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βόλεϊ - Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Φιλίππου Βέροιας - Σε rapid tests θα υποβληθούν όλα τα μέλη της ομάδας

Βόλεϊ - Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Φιλίππου...

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το ΔΣ του ΤΑΑ Α.Π.Σ....

Νέα διάκριση για τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια του Φίλιππου Βέροιας

Νέα διάκριση για τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια του...

Ακόμη μια ξεχωριστή και σημαντική διάκριση για τον...

Κοπή βασιλόπιτας για τους Ορειβάτες Βέροιας στο  Xιονοδρομικό  κέντρο Σελίου

Κοπή βασιλόπιτας για τους Ορειβάτες Βέροιας στο ...

 To χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου είναι το πρώτο...

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC!

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC!

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο...

Κώστας Προύσαλης:

Κώστας Προύσαλης: "Περίεργο συναίσθημα το... σταμάτα,...

O αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας Volleyball, Κώστας Προύσαλης...

Δηλώσεις του προέδρου του Φιλίππου Βέροιας Volleyball, Δημήτρη Πιτούλια (Βίντεο)

Δηλώσεις του προέδρου του Φιλίππου Βέροιας Volleyball,...

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, Δημήτρης...

Volleyleague: «Πράσινο» φως για την έναρξη των προπονήσεων

Volleyleague: «Πράσινο» φως για την έναρξη των προπονήσεων

 Η νέα ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) που εκδόθηκε δίνει...

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ - 11 Δεκεμβρίου 2020 * του Νικόλαου Τσιαμούρα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ - 11 Δεκεμβρίου 2020 * του...

Η  11η  Δεκεμβρίου το 2003 από  τα Ηνωμένα Έθνη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το ΔΣ του ΤΑΑ Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας Volleyball σας ενημερώνει ότι έπειτα από συμπτώματα που παρουσίασε αθλητής της ομάδας μας σήμερα το μεσημέρι, υποβλήθηκε στις 18.30 της Παρασκευής...

Ακόμη μια ξεχωριστή και σημαντική διάκριση για τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας.Για πρώτη φορά ένας Βεροιώτης αθλητικός παράγοντας, σε τόσο νεαρή ηλικία...

 To χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου είναι το πρώτο οργανωμένο κέντρο Χιονοδρομίας στην Ελλάδα.Βρίσκεται σε υψόμετρο 1532-1900 μέτρων.Το1934 λειτούργησε ως οργανωμένο κέντρο, χρονιά διοργάνωσης των πρώτων...

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ αποτελεί γεγονός, με τις σχετικές λεπτομέρειες να ορίζονται με μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη...