Next grade... για τους αθλητές  της σχολής Α.Σ Ρωμιός - Χρήστος Μιχαήλωβ:

Next grade... για τους αθλητές της σχολής Α.Σ Ρωμιός - Χρήστος Μιχαήλωβ: "Έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 οι εξετάσεις των αθλητών της σχολής Α.Σ Ρωμιός με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους .

Η άρτια τεχνική κατάρτιση και η άψογη συμπεριφορά των νεαρών αθλητών έδειξαν ότι η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα αλλά και στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της σχολής Α.Σ Ρωμιός και οι αθλητές εξετάστηκαν στην φυσική κατάσταση - τεχνική κατάρτιση .

Προσκεκλημένοι εξεταστές της σχολής ήταν οι:
(Α) Μπραντης Κωνσταντίνος (πτυχιούχος προπονητής -γυμναστης ΤΕΦΑΑ ΒΙΕΝΝΗΣ )
(Β) Δημητροπουλος Γιάννης (πτυχιούχος προπονητής ΓΓΑ )

(Γ) Σαββιδης Δημήτρης (πτυχιούχος προπονητής τζούντο)
(Δ) Γραμματικόπουλος Ηλιας (πρώην μέλος εθνικής ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΣΚΙ ,ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής )
(Ε) Εμυ Μήτσιου (ψυχολόγος )

Ο προπονητής του Α.Σ Ρωμιός Χρήστος Μιχαήλωβ (πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α) : «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές μας. Έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία με υπομονή , επιμονή και πειθαρχεία για να μπορέσουν σήμερα να παρουσιαστούν όσο το δυνατό καλύτεροι.

Οι εξετάσεις πάνω στο άθλημα μας είναι όπως οι εξετάσεις που έχουν τα παιδιά σε φροντιστήρια και στο σχολείο. Δεν έχει καμία διαφορά. Και βέβαια οι εξετάσεις ξεκινούν από τις μικρές ηλικίες.

Βέβαια για να φτάσει κάποιο παιδί, κάποιος αθλητής στην διαδικασία των εξετάσεων δεν φτάνει να γραφτεί σε ένα τμήμα. Βασική προϋπόθεση είναι να ακολουθεί πιστά τον αριθμό συγκεκριμένων προπονήσεων οι οποίες βασίζονται σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με σκοπό τα παιδιά να αποκτήσουν γυμνασμένο σώμα, να αγαπήσουν την γυμναστική αλλά και να μάθουν σωστή διατροφή.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ανοικτές για όλους να έρθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά, να δουν τον τρόπο εκγύμνασης. Καλώ τους γονείς να μην έχουν κανένα ενδοιασμό με τις πολεμικές τέχνες. Μέσα από αυτές τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση αλλά και αλληλοσεβασμό. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο»


Όλοι οι αθλητές έδειξαν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζοντας με το ταλέντο τους και τη δυναμικότητα τους με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους.


Στο τέλος των εξετάσεων οι εξεταστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τόνισαν στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος την άριστη δουλεία του εκπαιδευτή και προπονητή της σχολής κ. Χρήστο Μιχαήλωβ ενώ απένειμαν τις ζώνες και τα αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές βγάζοντας και την καθιερωμένη φωτογραφία.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - Πρωταθλήτρια η Ελένη Ιωαννίδου - Τρίτος ο Π. Αθανασάκης

ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - Πρωταθλήτρια η Ελένη Ιωαννίδου -...

Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή το πρωί 24-2-2020 στην Πηγή...

Κοπή βασιλόπιτας ΑΣ Ρωμιός 2020

Κοπή βασιλόπιτας ΑΣ Ρωμιός 2020

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά για την...

Με κέφι, χορό  και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πήγασου

Με κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε ο...

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με...

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου σκάκι Α' Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του προκριματικού...

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, διεξήχθη η 1η αγωνιστική ...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα της Κολυμβητικής Ακαδημίας

Εντυπωσιακά αποτελέσματα της Κολυμβητικής Ακαδημίας...

Έπεσε η αυλαία των Χειμερινών Αγώνων Κατηγοριών Β....

Καλή παρουσία των αθλητριών του ΑΟ

Καλή παρουσία των αθλητριών του ΑΟ "ΗΡΑΚΛΗ"...

Πραγματοποιήθηκε στην Περαία Θεσσαλονίκης στις 8-9...

Μαχητικό Κραβ Μάγκα: Σύγχρονο σύστημα αντιμετώπισης βίαιων καταστάσεων -  Δοκίμασε το τώρα!

Μαχητικό Κραβ Μάγκα: Σύγχρονο σύστημα αντιμετώπισης...

Μαχητικό κραβ μαγκά στη Βέροια αποκλειστικά από την...

Τρία αργυρά και ένα χάλκινο για τις αθλήτριες του ΕΟΣ Νάουσας σε διεθνείς αγώνες στη Βοσνία

Τρία αργυρά και ένα χάλκινο για τις αθλήτριες του ΕΟΣ...

  Ανεβαίνει το επίπεδο στις μικρές κατηγορίες και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή το πρωί 24-2-2020 στην Πηγή Τρικάλων  το  ΠΑΝ/ΝΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.Στους αγώνες συμμετείχε και η ομάδα του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ με τρεις αθλητές και μια αθλήτρια. Η Ελένη...

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους θερμά για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα για τον ετήσιο χορό μας και την κοπή της βασιλόπιτας! Αθλητές,γονείς, φίλοι και συνεργάτες ήσασταν όλοι εκεί για να τιμήσουμε...

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία – για έκτη συνεχή χρονιά - ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων του Πήγασου Ημαθίας, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΄΄Λοζίτσι΄΄. Η βραδιά...

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, διεξήχθη η 1η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου σκάκι Α' Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2020. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: Σ.Ο.Π.Κ.Δ....