Κώστας Γεωργιαδης.

Κώστας Γεωργιαδης." Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου."

Όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ντέρμπι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0), για την 15η αγωνιστική της Football League.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Προπονητής Βέροιας): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πέρα από την ιστορία της και τις παραστάσεις που έχει στην Α΄ Εθνική, είναι μια ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ένα πάρα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Ίσως είναι από τις λίγες ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που μας έκανε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Προερχόμασταν από δύο εκτός έδρας δύσκολους αγώνες απ΄ όπου καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς και να φτάσουμε στις δύο πρώτες θέσεις. Έτσι προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα με μοναδικό κίνητρο τον Ολυμπιακό Βόλου, να βελτιώσουμε αγωνιστικά κομμάτια που χρήζουν βελτίωση.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δικαιούμασταν να πετύχουμε ένα και παραπάνω τέρματα και να μας δημιουργήσει περισσότερη ασφάλεια απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή στο να παίξει σε άδειους χώρους, στην κόντρα επίθεση

Στο δεύτερο ημίχρονο είπα στα παιδιά να ξεχάσουν τις ευκαιρίες που έχασαν και εστιάσουμε και πάλι την προσοχή μας στην τακτική μας σκέψη και αν μπορέσουμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να τελειώσουμε το παιχνίδι.  Ο αντίπαλος έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να φτάσει κάποιες φορές στην εστία μας. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αρχίσαμε να πάλι να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να φτάσουμε σε τρεις, τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία νίκη και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα απολογισμό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ δύσκολο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα έχει την αγωνιστική της φιλοσοφία, τα παιδιά ακολουθούν με απόλυτη αφοσίωση το αγωνιστικό πλάνο και πάνω σ΄ αυτό θα δουλέψουμε την επόμενη βδομάδα, για να πάρουμε απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Τρίγλια, μία ακόμη νίκη.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βέροιας ο οποίος μετά από χρόνια ζεσταίνει την κερκίδα και συμπαραστέκεται στην όλη προσπάθεια που γίνεται και αντιλαμβάνεται πως είναι μια δύσκολη χρονιά επιβραβεύοντας τα παιδιά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Κώστας Γεωργιάδης είπε:

«Εκτός από τον Καραγιάννη που ανακοινώθηκε, θα έχουμε και κάποιες ανακοινώσεις ακόμα αυτήν την εβδομάδα.

"Οι ομάδες δεν αλλάζουν ριζικά τον Ιανουάριο. Γίνονται κάποιες προσθήκες οι οποίες έρχονται να βοηθήσουν. Η ομάδα στηρίζετε σε ποδοσφαιριστές ακέραιους που δουλεύουν κάθε βδομάδα πάρα πολύ. Σίγουρα θα έχουμε άλλα δύο παιδιά (Νίκος Γεωργιάδης και Δημήτρης Πολίτης). Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί κάτι περισσότερο.

Ο Σκαθαρούδης έχει αποχωρήσει, έχουμε κάνει μία συζήτηση με τον Αλέξανδρο Ζούρκο ο οποίος είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, να πάει να βρει μια άλλη ποδοσφαιρική στέγη ως δανεικός ή ελεύθερος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην σκέψη μας».

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): «Νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι αρκετά καλό. Έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι είναι δίκαια ψηλά στη βαθμολογία και ήθελαν και οι δύο τη νίκη για τους ίδιους λόγους. 

Αν και ξεκινήσαμε στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά πολύ καλά, με την πρώτη φάση που κάνει ο αντίπαλος και πετυχαίνει το γκολ, εμείς χάσαμε την ηρεμία μας και νομίζω ότι η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς. Ίσως να πετύχαινε και ένα δεύτερο γκολ.  Εμείς διαμαρτυρόμαστε πιο πολύ για το γκολ που δεχθήκαμε, παρά να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες, ηρεμήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί και πιστεύω πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, απέναντι σε μια ομάδα αρκετά καλή και προς το τέλος που είχαμε ανοιχτοί έγινε πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ήμασταν μια καλή ομάδα και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που είναι μια καλή ομάδα. Μας ξέφυγε τώρα, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε μια ομάδα αρκετά καλή, κοιτάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και κοιτάμε την συνέχεια».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Σούλης Παπαδόπουλος απάντησε:

«Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να βγάλουμε πρωταθλητή ή κάποιες ομάδες να τις ρίχνουμε κατηγορία. Σίγουρα το πρωτάθλημα δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Είδατε σήμερα κάποια παιχνίδια με ομάδες που έπρεπε να κερδίσουν αλλά δεν κέρδισαν. Νομίζω στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, πριν ξεκινήσει».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥ (Ποδοσφαιριστής Βέροιας):  «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να το κερδίσουμε για να πάρουμε την βαθμολογική ασφάλεια από τον Ολυμπιακό Βόλου η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σε κάποια σημεία δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία. Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι, πέρα από μία, δύο φάσεις, κινδυνέψαμε ιδιαίτερα.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή. Εμείς από δω και πέρα θα πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια».

ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού Βόλου): « Και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί. Τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση. Για εμάς σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα και είμαστε μέσα στους στόχους. Από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό κατά πόσο μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην ομάδα της Βέροιας για την σημερινή νίκη και εύχομαι τα καλύτερα».

πηγή. kerkidasport.gr 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάλεσμα της Θύρας 4 για μια κερκίδα... από τα παλιά! για τον αγώνα του Σαββάτου

Κάλεσμα της Θύρας 4 για μια κερκίδα... από τα παλιά! για...

Ραντεβού το Σάββατο στη Θύρα 4 του Δημοτικού σταδίου...

Super League 2: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Super League 2: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Ορίστηκαν οι διαιτητές και βοηθοί της 14ης αγωνιστικής...

 Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής. Σάββατο 3 μ.μ (ΕΡΤ3)Βέροια- Καβάλα διαιτητής ο κ. Κουκουλάς ( Λέσβου)

Οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής. Σάββατο 3 μ.μ...

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές και οι βοηθοί των αγώνων...

Football League: Το μέχρι σήμερα (22/1) πάρε-δώσε των ομάδων

Football League: Το μέχρι σήμερα (22/1) πάρε-δώσε των ομάδων

Σε περίοδο μεταγραφών βρισκόμαστε και οι ομάδες της...

Τον Ιωνικό ανέλαβε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Τον Ιωνικό ανέλαβε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Η ανακοίνωση της ομάδας:«ΕΠΟΧΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΟΝ...

Οι αλλαγές προπονητών στη Football League μέχρι τώρα

Οι αλλαγές προπονητών στη Football League μέχρι τώρα

Μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής οι 11 από τις 14...

Ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα για το τμήμα Κορασίδων

Ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα για το τμήμα...

Η πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού...

Απογευματινό event του ΝΠΣ Βέροια την Πέμπτη στο spot Team

Απογευματινό event του ΝΠΣ Βέροια την Πέμπτη στο spot Team

Απογευματινό event στην μπουτίκ της ομάδας, στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...

Μόνος του ήταν στην τελευταία στιγμή της ιστορίας της βασίλισσα του βορρά ο προπονητής της Βέροιας  Τολης Τερζής  με τον βοηθό του Γιάννη Μανζιαρίδη τούς  οποίους  χαιρέτησαν οι παίκτες μάζεψαν τα πράγματα...

Αν και είχε διαρρεύσει ότι πληρώθηκαν οι Τομάς και Μπατιόν, τελικά αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί στη «βασίλισσα».Στους 11 βαθμούς έπεσε η Βέροια, μετά την πρώτη αφαίρεση βαθμών, καθώς όπως φαίνεται δεν επήλθε η...