Β' Κατηγορία Δόξα Νάουσας  - Αγροτικός Αστέρας  Αγ. Βαρβάρας 1-5

Β' Κατηγορία Δόξα Νάουσας - Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας 1-5

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για το 2020 η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας της Δόξας Νάουσας, με σκορ 1-5 , στον εκτός έδρας αγώνα το απόγευμα της Κυριακής 12/1/2020, στο γήπεδο της Παναγιωπούλας.
Η ομάδα του Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη γηπεδούχο ομάδα και έχασε πλήθος ευκαιριών για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αστέρα, αλλά στο 8´ τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο ο αρχηγός Σουλιώτης Άγγελος και αντικαταστάθηκε  άμεσα .
Στην αμέσως επόμενη φάση προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 11' με σουτ του Δάμτσιου από πλάγια θέση ενώ με την ίδια ενέργεια πέτυχε ο ίδιος παίκτης στο 16´ το δεύτερο του τέρμα , αλλά και με τον ίδιο τρόπο έκανε χατρικ στο 45'.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 30' με απευθείας σουτ του Σιταρίδη μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.
Εκτός των τριών τερμάτων του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αστέρα είχε άλλες 3 καλές ευκαιρίες στο 15' σε τετ-α-τετ του Ντόβα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι , στο 35' σε σουτ του Δάμτσιου από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι και στο 39' σε δυνατό σουτ του Μοτσιόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Δόξας.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο , με τους παίκτες του Αστέρα να πετυχαίνουν γρήγορα τέταρτο τέρμα, στο 49', με δυνατό σουτ του Μοτσιόπουλου , έξω από την περιοχή, ενώ στην επόμενη φάση σε σουτ που δοκίμασε ο Κώτελης, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το πέμπτο τέρμα ήρθε μετά απο ωραία επιθετική ενεργεία των φιλοξενουμένων στο 80', με τον Εμμανουηλίδη με κάθετη πάσα να βγάζει σε τετ-α-τετ τον Ντόβα και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , γράφοντας το τελικό. 1 - 5.
Πολύ καλή η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα , με πολλές καλές  ευκαιρίες για στην επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ (Θωμάς Τσίλκος): Βασιλείου, Χατζηιωαννίδης, Γαλανός, Τσάνι, Καράι, Μάκης, Γκουλαξίδης (71′ Βρούφτσης), Αλατσίδης, Καϊμακάμης (48′ Βαρθολομαίος), Σαρμπίνος, Σιταρίδης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάκης Καμπάς): Χειμώνας, Σουλιώτης Α. (λτρ. 8′ Καμπάς), Μπύρνας, Κώτελης, Κατσαβός (63′ Πλιάχας), Δήμου, Εμμανουηλίδης, Χατζηκυριακίδης (35′ Ζούρας), Δάμτσιος, Ντόβας, Μοτσιόπουλος


Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τον κ.  Μπατσίλα και τον κ. Χαραλαμπίδη

Περαστικά στους Γιάννη και Άγγελο Σουλιώτη 
Το Δ.Σ ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα εύχονται περαστικά και ταχεία επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, στους  ποδοσφαιριστές μας Ιωάννη και Άγγελο Σουλιώτη, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς, που είχαν στους αγώνες, με τον Α.Ο Μαρίνας και τη Δόξα Νάουσας αντίστοιχα.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...