ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ INNER WHEEL  ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ I.W. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ INNER WHEEL ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ I.W. ΒΕΡΟΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020 στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» εκδήλωση για το κόψιμο της βασιλόπιτας και τα γενέθλια του Διεθνούς Inner Wheel που ήταν η 10η Ιανουαρίου, ημέρα που δημιουργήθηκε το Παγκόσμιο I.W. στο Μάντσεστερ της Αγγλίας από την Μάργκαρετ Γκόλντιγκ και Γραμματέα την Ουάσινγκτον Νίξον με 30 μέλη παρόντα.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους η Διοικητής της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Ελένη Γιαννιδάκη, φίλες, παλιά μέλη και μέλη του Ομίλου I.W. Bέροιας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ΠΡΟΣΕΥΧΗ από την Διοικητή Ελένη Γιαννιδάκη και ακολούθησε ο χαιρετισμός και οι ευχές για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020 από την Πρόεδρο του Ομίλου Βιβή Γκουντή.

Η Προδιοικητής Βιβή Ιατροπούλου αντικαθιστώντας την Γραμματέα του Ομίλου Αδέλα Νουσιοπούλου (απουσίαζε για προσωπικούς λόγους) διάβασε τις ευχές της Εθνικής Εκπροσώπου της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Μαρίας Πλοιαρχοπούλου για το 2020 καθώς και της Προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel PHYLLIS CHARTER για τον εορτασμό της 10ης Ιανουαρίου που έλεγε μεταξύ των άλλων: «Η 10η Ιανουαρίου είναι μία ξεχωριστή ημέρα και γιορτάζεται από 110.000 μέλη του Inner Wheel σε 104 χώρες σε ολο τον κόσμο, γνωστοποιώντας το έργο του Inner Wheel και το τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα για την πρόληψη, τη φτώχια, την εκπαίδευση, τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, τον έλεγχο του κλίματος, την εκπαίδευση δεξιοτήτων, το καθαρό νερό, τις διατάξεις για την υγιεινή των γυναικών και πολλές άλλες προκλήσεις … Ας είμαστε όλες υπερήφανες ως μέλη του I.W. για την κληρονομιά μας, φορώντας το σήμα του Inner Wheel και προβάλλοντας τον μεγαλύτερο Οργανισμό παροχής υπηρεσιών εθελοντισμού στον κόσμο . . . ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

            Την ημέρα αυτή της χαράς, της φιλίας, της προσφοράς και της εξυπηρέτησης τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας κάνοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΣ ΕΡΓΟ, προσφέρουν φάκελο με ευχές και 100 Ευρώ (μια μικρή συμβολική χειρονομία προσφοράς) σε ένα μικρό κοριτσάκι που γεννήθηκε πριν 3 χρόνια και τα μέλη του Ομίλων Inner Wheel Βέροιας και Ροταριανού Ομίλου Βέροιας το υποδέχθηκαν με πολλά δώρα από διάφορα είδη ΒΕΒΕ την ημέρα της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (8-3-2017) σε εκδήλωση όπου η Πρόεδρος Βιβή Γκουντή έκανε μια υπέροχη ομιλία με θέμα: «ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΖΩΗ».

  Ακολούθησε η ενημέρωση από την Διοικητή της Περιφέρειας Ελένη Γιαννιδάκη για το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, ζήτησε από όλα τα μέλη την συμμετοχή τους, ώστε να κρατήσουμε τη βασική πορεία φιλίας και αγάπης και αναφέρθηκε στους όμορφους στόχους που πρεσβεύει το Inner Wheel που είναι η ΦΙΛΙΑ, η ΠΡΟΣΦΟΡΑ και η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, στόχοι που είναι οι πιο σημαντικοί στη ζωή μας προς ενημέρωση των νέων μελών και των φίλων του Ομίλου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 Στη συνέχεια έκανε την εισδοχή τριών νέων μελών στον Όμιλο, καρφιτσώνοντας το πέτο τους το σήμα του Inner Wheel που είναι η ρόδα.

  Όλα τα μέλη υποδέχθηκαν με χαρά τα νέα μέλη και τα καλωσόρισαν στην παρέα τους και τους ευχήθηκαν να νοιώσουν ότι βρίσκονται ανάμεσα σε φίλες και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου.

    Ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιτας από τη Διοικητή Ελένη για όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες. Το νόμισμα έπεσε στην εγγονή της Προδιοικητού Βιβής Ιατροπούλου και κόρη της Προπροέδρου του Ομίλου Βάσιας Ιατροπούλου, την Κωνσταντίνα και η Διοικητής εκτός του δώρου του Ομίλου που της έδωσε, την έχρισε και το μικρότερο επίτιμο μέλος του Ομίλου καρφιτσώνοντας το σήμα του Ομίλου (σήμα επίσης δόθηκε και στην εγγονή του μέλους μας Πόπης Ασικίδου, την Γεωργία, φίλη της Κωνσταντίνας).

 Τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» Κο Λάκη Θυμιόπουλο για τη διάθεση της αίθουσας της πιτσαρίας και τη χρηματική προσφορά του στον ΚΟΥΜΠΑΡΑ της ΑΓΑΠΗΣ που κρατούν τα μέλη του Ομίλου για προσφορά καθώς και το Ζαχαροπλαστείο «ΛΙΝΤΟ» για την προσφορά του στο στόλισμα της βασιλόπιτας με τη ρόδα του Inner Wheel.

 Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και έδειξε ότι ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας ενώνει και όλα τα μέλη του Ομίλου «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να απλώνουμε χέρι βοηθείας προς τους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας, για να αλλάξουμε έστω και λίγο τον κόσμο γύρω μας.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ (Από 24/9 έως 30/9)

Το πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ (Από 24/9 έως 30/9)

 SCOOBY DOO! (ΜΕΤΑΓΛ)Προβολές:    Παρασκευή 25/9, Σάββατο 26/9...

Τέλεση αγρυπνίας για την γιορτή της Συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου και των Οσίων Θεοφόρων  Γυναικών Ξανθίπης και Πολυξένης

Τέλεση αγρυπνίας για την γιορτή της Συλλήψεως του...

Τη Τρίτη 22/9/2020 και από τις 20:30 έως και τις 00:30, θα...

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες της Urban Art θα ζωγραφίσουν δημόσια κτίρια στη Νάουσα

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες της Urban Art θα ζωγραφίσουν...

Τέσσερις διακεκριμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα...

Το ΥΦΑΔΙ επισκέφθηκε την έκθεση του Ναουσαίου καλλιτέχνη Αλέξανδρου Τσάκωνα

Το ΥΦΑΔΙ επισκέφθηκε την έκθεση του Ναουσαίου...

Το ΥΦΑΔΙ επισκέφθηκε την ατομική έκθεση του Ναουσαίου...

Εκπληκτική εμπειρία για τους Προσκόπους Βέροιας  η κατασκήνωση στις παρυφές του Ολύμπου

Εκπληκτική εμπειρία για τους Προσκόπους Βέροιας η...

Άλλη μια κατασκήνωση της 5ης Ομάδας Προσκόπων Βεροίας ...

 Διαδικτυακή Ημερίδα της Πρωτοβουλίας για το Παιδί με θέμα

Διαδικτυακή Ημερίδα της Πρωτοβουλίας για το Παιδί με...

Το Σπίτι της Βεργίνας και το Κέντρο αναφοράς, παροχής...

ΚΕΔΑ: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι πρόβες τις χορωδίας  τα δύο επόμενα Σάββατα

ΚΕΔΑ: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι πρόβες τις χορωδίας ...

Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που...

Έρχονται νέες ταινίες στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ

Έρχονται νέες ταινίες στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ  10/9 - 16/9ΜΟΥΛΑΝ   ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Κατόπιν επικοινωνίας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας όπου επισημάνθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης σχετικά με την εμφάνιση του ιού COVID 19 στη Βέροια και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Βέροιας , η ΚΕΠΑ...

Με φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής,  πατινάδες και χορούς θα γιορτάσει η Νάουσα την Τσικνοπέμπτη«Ταυτότητά μας,  η Παράδοση»Στην Πλατεία Καρατάσου στις 19:00Ένα παραδοσιακό γλέντι με πατινάδες, χορούς και...

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει και φέτος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των καταστημάτων της πόλης."Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το...

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας επί τη...