ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ INNER WHEEL  ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ I.W. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ INNER WHEEL ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ I.W. ΒΕΡΟΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020 στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» εκδήλωση για το κόψιμο της βασιλόπιτας και τα γενέθλια του Διεθνούς Inner Wheel που ήταν η 10η Ιανουαρίου, ημέρα που δημιουργήθηκε το Παγκόσμιο I.W. στο Μάντσεστερ της Αγγλίας από την Μάργκαρετ Γκόλντιγκ και Γραμματέα την Ουάσινγκτον Νίξον με 30 μέλη παρόντα.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους η Διοικητής της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Ελένη Γιαννιδάκη, φίλες, παλιά μέλη και μέλη του Ομίλου I.W. Bέροιας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ΠΡΟΣΕΥΧΗ από την Διοικητή Ελένη Γιαννιδάκη και ακολούθησε ο χαιρετισμός και οι ευχές για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020 από την Πρόεδρο του Ομίλου Βιβή Γκουντή.

Η Προδιοικητής Βιβή Ιατροπούλου αντικαθιστώντας την Γραμματέα του Ομίλου Αδέλα Νουσιοπούλου (απουσίαζε για προσωπικούς λόγους) διάβασε τις ευχές της Εθνικής Εκπροσώπου της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας Μαρίας Πλοιαρχοπούλου για το 2020 καθώς και της Προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel PHYLLIS CHARTER για τον εορτασμό της 10ης Ιανουαρίου που έλεγε μεταξύ των άλλων: «Η 10η Ιανουαρίου είναι μία ξεχωριστή ημέρα και γιορτάζεται από 110.000 μέλη του Inner Wheel σε 104 χώρες σε ολο τον κόσμο, γνωστοποιώντας το έργο του Inner Wheel και το τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα για την πρόληψη, τη φτώχια, την εκπαίδευση, τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, τον έλεγχο του κλίματος, την εκπαίδευση δεξιοτήτων, το καθαρό νερό, τις διατάξεις για την υγιεινή των γυναικών και πολλές άλλες προκλήσεις … Ας είμαστε όλες υπερήφανες ως μέλη του I.W. για την κληρονομιά μας, φορώντας το σήμα του Inner Wheel και προβάλλοντας τον μεγαλύτερο Οργανισμό παροχής υπηρεσιών εθελοντισμού στον κόσμο . . . ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

            Την ημέρα αυτή της χαράς, της φιλίας, της προσφοράς και της εξυπηρέτησης τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας κάνοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΣ ΕΡΓΟ, προσφέρουν φάκελο με ευχές και 100 Ευρώ (μια μικρή συμβολική χειρονομία προσφοράς) σε ένα μικρό κοριτσάκι που γεννήθηκε πριν 3 χρόνια και τα μέλη του Ομίλων Inner Wheel Βέροιας και Ροταριανού Ομίλου Βέροιας το υποδέχθηκαν με πολλά δώρα από διάφορα είδη ΒΕΒΕ την ημέρα της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (8-3-2017) σε εκδήλωση όπου η Πρόεδρος Βιβή Γκουντή έκανε μια υπέροχη ομιλία με θέμα: «ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΖΩΗ».

  Ακολούθησε η ενημέρωση από την Διοικητή της Περιφέρειας Ελένη Γιαννιδάκη για το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, ζήτησε από όλα τα μέλη την συμμετοχή τους, ώστε να κρατήσουμε τη βασική πορεία φιλίας και αγάπης και αναφέρθηκε στους όμορφους στόχους που πρεσβεύει το Inner Wheel που είναι η ΦΙΛΙΑ, η ΠΡΟΣΦΟΡΑ και η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, στόχοι που είναι οι πιο σημαντικοί στη ζωή μας προς ενημέρωση των νέων μελών και των φίλων του Ομίλου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 Στη συνέχεια έκανε την εισδοχή τριών νέων μελών στον Όμιλο, καρφιτσώνοντας το πέτο τους το σήμα του Inner Wheel που είναι η ρόδα.

  Όλα τα μέλη υποδέχθηκαν με χαρά τα νέα μέλη και τα καλωσόρισαν στην παρέα τους και τους ευχήθηκαν να νοιώσουν ότι βρίσκονται ανάμεσα σε φίλες και να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου.

    Ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιτας από τη Διοικητή Ελένη για όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες. Το νόμισμα έπεσε στην εγγονή της Προδιοικητού Βιβής Ιατροπούλου και κόρη της Προπροέδρου του Ομίλου Βάσιας Ιατροπούλου, την Κωνσταντίνα και η Διοικητής εκτός του δώρου του Ομίλου που της έδωσε, την έχρισε και το μικρότερο επίτιμο μέλος του Ομίλου καρφιτσώνοντας το σήμα του Ομίλου (σήμα επίσης δόθηκε και στην εγγονή του μέλους μας Πόπης Ασικίδου, την Γεωργία, φίλη της Κωνσταντίνας).

 Τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» Κο Λάκη Θυμιόπουλο για τη διάθεση της αίθουσας της πιτσαρίας και τη χρηματική προσφορά του στον ΚΟΥΜΠΑΡΑ της ΑΓΑΠΗΣ που κρατούν τα μέλη του Ομίλου για προσφορά καθώς και το Ζαχαροπλαστείο «ΛΙΝΤΟ» για την προσφορά του στο στόλισμα της βασιλόπιτας με τη ρόδα του Inner Wheel.

 Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και έδειξε ότι ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας ενώνει και όλα τα μέλη του Ομίλου «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να απλώνουμε χέρι βοηθείας προς τους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας, για να αλλάξουμε έστω και λίγο τον κόσμο γύρω μας.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προβολή ταινίας -ντοκιμαντέρ  από ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΕΠΕ Ημαθίας

Προβολή ταινίας -ντοκιμαντέρ από ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΕΠΕ...

Η ΕΛΜΕ και ο ΣΕΠΕ Ημαθίας σας προσκαλούν στην ανοιχτή...

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΑΟΥΣΑΣ Πρόσκληση για τον εορτασμό 20 χρόνων από την ίδρυσή του

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΑΟΥΣΑΣ Πρόσκληση για τον εορτασμό 20 χρόνων...

Εκδήλωση εορτασμού για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την...

ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής:  Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας,  στο Πνευματικό  Κέντρο Αλεξάνδρειας

ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής: Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας, στο...

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 09.00 π.μ. στο Πνευματικό...

«Ερχόμενος ο Κύριος»: Μουσική παράσταση από τον Ερυθρό  Σταυρό Βέροιας

«Ερχόμενος ο Κύριος»: Μουσική παράσταση από τον Ερυθρό...

Το Περιφερειακό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...

Την Δευτέρα 22 Απριλίου:  Ομιλία  του π. Γεώργιου Σχοινά στον  Ι. Ναό   Αγίου Αντωνίου

Την Δευτέρα 22 Απριλίου: Ομιλία του π. Γεώργιου Σχοινά...

Η Ένωση Θεολόγων Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με την...

Σύλλογος Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό: Παρουσιάζεται «Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Σύλλογος Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό: Παρουσιάζεται...

Το παραμύθι της ΜΑμΑ «Το βάζο με τα μοναχικά...

Η επανέκδοση του δίτομου έργου του Γεωργίου Χ. Χιονίδη  «Ιστορία της Βέροιας: της πόλεως και της περιοχής»,  παρουσιάζεται αύριο Σάββατο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Η επανέκδοση του δίτομου έργου του Γεωργίου Χ. Χιονίδη ...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σας...

 26, 27 και 28 Απριλίου στο Χώρο Τεχνών- Veria Dance για 7η χρονιά, με τη συμμετοχή  άνω των 400 χορευτών

26, 27 και 28 Απριλίου στο Χώρο Τεχνών- Veria Dance για 7η...

Για 7η χρονιά η Βέροια διοργανώνει το Veria Dance. Πρόκειται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...