Κοπεί πίτας των παλαίμαχων Βέροιας . Μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και συγκινήσεις.

Κοπεί πίτας των παλαίμαχων Βέροιας . Μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και συγκινήσεις.

 Στην κατάμεστη αίθουσα SALA της Εληάς έγινε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση κοπείς της πίτας των παλαιμάχων ΓΑΣ -ΠΑΕ Βέροια , καθώς και η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε ανθρώπους που τίμησαν και πρόσφεραν στην βασίλισσα του βορά.

Η αίθουσα «Sala» του πολυχώρου «Ελιά» γέμισε από παλαιές δόξες του βεροιώτικου ποδοσφαίρου, που δόξασαν και δοξάστηκαν στην ελληνική επικράτεια. Τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων της «βασίλισσας» Τάκης Παπατζίκος, ενώ τους βραβευθέντες παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας. Μεγάλος άτυχος της βραδιάς ο γραμματέας του Συλλόγου Θωμάς Τρούπκος λόγο γρίπης. 

Στον χαιρετισμ'ό του ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος ε'ιπε μεταξύ των άλλων τα εξής,

"Εκ μέρους του ΔΣ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία .Μιά παρουσία που μας συγκινεί και μας τιμά ιδιαίτερα.

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία αγάπη και προκοπή για σας και τις οικογένειες σας με επιτυχίες επαγγελματικές αλλά και ποδοσφαιρικές αφού οι περισσότεροι από εμάς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο .

Τόσο εγώ όσο και το ΔΣ είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε και νέα πρόσωπα στην εκδήλωση και έρχονται για πρώτη φορά . Αυτό είνια πολύ ενθαρρυντικό και θετικό γιατί με αυτόν τον τρόπο  γεμίζει και μεγαλώνει η οικογένεια μας ενώ παράλληλα αναπληρώνονται αυτοί που μας άφησαν πρόωρα. Τελευταία απώλεια ήταν αυτή του Θέμη Θεοδωρίδη ενός ανθρώπου με πλούσια θητεία στην ομάδα μας.

Η κοπή της βασιλόπιτας δεν είνια απλά ένα γεγονός για μας. Είνια μία σύναξη μία συγκέντρωση επικοινωνίας με τα μέλη μας, είνια μία βραδιά αναμνήσεων . Η συγκίνηση μας είνια ολοφάνερη καθώς πολλοί ποδ/στές θα συναντηθούν μετά από αρκετά χρόνια . Εδώ μαζί μας υπάρχουν παλαίμαχοι δεκαετιών ( τουλάχιστον τεσσάρων δεκαετιών) . Στην σημερινή βραδιά ο καθένας μπορεί να ακούσει και να διηγηθεί πολλές ευχάριστες η δυσάρεστες στιγμές , νικηφόρα παιχνίδια ήττες , πορείες φιλάθλων , μπαράζ, σημαδιακά παιχνίδια και σημαντικά πρόσωπα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας βοήθησαν είτε με την παρουσία τους είτε με την υλική βοήθεια τους για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης "  

Τιμήθηκαν οι παλαιοί ποδοσφαιριστές της Βέροιας Θωμάς Λιόλιος( ήρθε από την Λευκάδα όπου μένει για την εκδήλωση)  και Γιώργος Σιούτης,  ο παλαιός Πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Σάκης Λιμπάντσης (την πλακέτα παρέλαβε ο Τάκης Παπατζίκος , ο γιατρός Γιώργος Μηνάς για την προσφορά του στην ομάδα ,  ο Πρόεδρος της νέας Βέροιας Χρήστος Μπίκας (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας) και ο Πρόεδρος της πρώην προσωρινής διοίκησης του ΓΑΣ Βέροια, Μιχάλης Σακαλής. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση   οι Βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης και  Αναστάσιος Μπαρτζώκας και  οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος και Στάθης Κελεσίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Αγγέλου ο Αντεισαγγελέας επί τιμή του Αρείου Πάγου Θανάσης Ακριτίδης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας Φώτης Καραβασίλης, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου Γιώργος Μιχαλιάς, οι σύμβουλοι της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστας Μαστοροδήμος και Χρήστος Μουχτάρης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Στέφανος Αποστολίδης, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, ο Υπεύθυνος Οικονομικών της ΠΑΕ Κυριάκος Τσαλουχίδης, ο Προπονητής της «βασίλισσας» Κώστας Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αλέξανδρος Βεργώνης και Γιώργος Μπλέτσας, ο Αντώνης Παπατζίκος προπονητής σήμερα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Αγ. Βαρβάρας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σελίου Αντώνης Πιτούλιας, αλλά και ο πρόεδρος του Αναγκαστικού συνεταιρισμού Δασοκτήματος Σελίου Γιώργος Πιτούλιας .

Ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος έστειλε χαιρετισμό για καλή επιτυχία , όπως και ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ  Δημοκρατίας Θοδωρής Ζαγοράκης.

Επίσης οι Διοίκηση του συλλόγου ΟΜΗΡΟΣ του Καναδά κάλεσε για μία ακόμη φορά την ομαδα των παλαιμάχων Βέροιας για φιλικούς αγώνες στον Καναδά με πλήρη φιλοξενία , εκτός από τα εισιτήρια που θα επιβαρύνουν τους παίκτες. 

Τέλος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας και προπονητής της ομάδας παλαιμάχων Γιώργος Χατζάρας ανέφερε τα ονόματα των αποθανόντων ποδοσφαιριστών, παραγόντων και δημοσιογράφου της βεροιώτικης ομάδας. Συγκεκριμένα μνημονεύτηκαν τα ονόματα των Κώστα  Σαμαρά, Γιώργου Μασάδη, Γιάννη Μιχαηλίδη,(πέθανε πρόσφατα στα Τρίκαλα)  Γιώργου Τερζή, Θέμη Θεοδωρίδη, Τάσου Ουλσουζίδη, Γιάννη Μπαρμπαρούση, Οδυσσέα Αβραμίδη, Γιώργου Τσιντζόγλου, Κώστα Κεφαλίδη, Γιώργου Σίμου των προέδρων  Θωμά Κούτερη, Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη, Βασίλη Τσαμήτρου, Χάρη Σαββίδη, Παναγιώτη Λέκκα, Στέλιου Κυριακίδη και Γιώργου Γαλανομάτη.  

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς αποτέλεσε η πρόταση του δημοσιογράφου Κώστα Μπλιάκτα η εκδήλωση της κοπής πίτας να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου,αφού οι παλαίμαχοι της Βέροιας προέρχονται από τις γύρω πόλεις ( θεσ/νίκη. Έδεσσα, Νάουσα, Κατερίνη ) καθώς μια τέτοια βραδιά, άρτια οργανωμένη και με τόση μεγάλη προσέλευση, δεν υπάρχει σε επίπεδο ελληνικής ποδοσφαιρικής περιφέρειας.   

Πολλοί ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν τα αξιόλογα δώρα που ήταν προσφορά φίλων και επιχειρηματιών της Βέροιας, ενώ στο χορό που ακολούθησε τις εντυπώσεις κέρδισαν όλοι οι χορευτές αλλά πάνω απ' όλους οι Μιχαηλίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος και  Γιάννης Παπαφωτίου,( Ζεμπεκιές)  όπως και ο Γιάννης Τραπεζανλίδης με τα υπέροχα τραγούδια  του . 

-

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημαθία: Σύρραξη σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Σελίου και Φυτειάς! (Βίντεο)

Ημαθία: Σύρραξη σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ...

Σε ανεπίσημο φιλικό αγώνα που έγινε στην Ημαθία,...

Ο Γ. Μούτσας στον ΦΑΣ Νάουσα -

Ο Γ. Μούτσας στον ΦΑΣ Νάουσα - "Πράσινο φως" για...

Τον 24χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μούτσα απέκτησε ο ΦΑΣ...

Συγχαρητήριο του ΦΑΣ Νάουσα στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια - Παίκτης της Νάουσας ο Τάσος Τασιώνας

Συγχαρητήριο του ΦΑΣ Νάουσα στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ...

H διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα συγχαίρει θερμά τον Στέργιο...

Επιστρέφει στη Βέροια ο διεθνής τερματοφύλακας Θόδωρος Βενετικίδης!

Επιστρέφει στη Βέροια ο διεθνής τερματοφύλακας...

Στην ομάδα που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα...

Γ΄ Εθνική ψήφισε η γενική συνέλευση του ΦΑΣ! Αγιασμός και πρώτη προπόνηση

Γ΄ Εθνική ψήφισε η γενική συνέλευση του ΦΑΣ! Αγιασμός...

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση του ΦΑΣ...

Τρεις νέες μεταγραφές ετοιμάζει  η Βέροια

Τρεις νέες μεταγραφές ετοιμάζει η Βέροια

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού έχουν ως...

Στην ΑΕΠ Βέροιας ο Φώτης Παπαδόπουλος - Έναρξη προπονήσεων στην σχολή

Στην ΑΕΠ Βέροιας ο Φώτης Παπαδόπουλος - Έναρξη...

Την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Φώτη Παπαδόπουλου...

Συλλυπητήρια του ΦΑΣ Νάουσα στον Δήμαρχο Ν. Καρανικόλα

Συλλυπητήρια του ΦΑΣ Νάουσα στον Δήμαρχο Ν. Καρανικόλα

Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα εκφράζει τα θερμά της...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...